EKSPERTER I DIGITAL BOGFØRING

Den nemme genvej til bogholderiassistance

Bogholderiassistance

Med Retio by Zignifikant er det nemt at få erfaren og driftssikker bogføringsassistance til din virksomhed, uanset om det er for en begrænset periode eller på en mere fast basis. Samtidig har du sikkerhed for, at bogføringen altid er opdateret, så regnskabet ikke bliver en klods om benet for driften og udviklingen af din virksomhed. Kontakt os i dag, og få bogholderiassistance allerede i morgen.

Er bogføringen sakket bagud i din virksomhed?

Så er det bare med at få gjort noget ved det. For er bogholderiet bagud med at opdatere bogføringen, får du nemt truffet en økonomisk beslutning i hverdagen på en forkert grundlag. Og mister hurtigt overblikket over både cash flow og likviditet. Og om kunderne får betalt deres regninger til tiden.

Det tager tid at finde den rigtige bogholderiassistance

Men det kan nemt tage tid at finde den rigtige bogholderiassistance. Særligt hvis du arbejder inden for en meget specialiseret branche. F.eks. sælger tjenester i skyen, eller driver en webshop.

Det stiller nemlig særlige krav til din bogholder. For bogholderiet i SAAS-tjenester, webshops og andre specialiserede virksomhedstyper kører oftest ikke på helt samme måde som mere traditionelle erhverv.

Det gør det sværere og mere tidskrævende at finde den rigtige bogholder. Særligt, hvis du kun leder lige i nærområdet.

Der skal også bruges tid og ressourcer på at køre de nye bogholder ind

Samtidig skal der oftest noget oplæring til i forhold til, hvordan I kører bogholderiet i netop din virksomhed.

Derfor går der nemt et par uger, før din nye bogføringsassistance er helt op to speed. Samtidig bliver du eller den bogholder, du allerede har ansat, ekstra belastet af oplæringen. For der er sikkert mange spørgsmål til, hvorfor I gør tingene som I gør.

Særligt hvis den nye bogholder har siddet i en helt anden type virksomhed end den, som du har.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

En bogholder er også bare et menneske

Men selv om du finder en god bogholder til at assistere i dit bogholderi, kan han eller hun også blive syg, skulle på ferie eller have brug for efteruddannelse. Og så er du lige så vidt med at få opdateret bogføringen.

Samtidig er det nemt at falde tilbage i gamle arbejdsgange og f.eks. valg af konti i starten. Det øger risikoen for, at der opstår fejl i bogføringen. Særligt i indkøringsperioden.

Derfor er din nuværende bogholder oftest nødt til at følge op på de første ugers arbejde.

Kom hurtigere up to speed med din nye bogføringsassistance

Alle den slags udfordringer bliver der meget færre af, hvis du vælger at få bogholderiassistance fra Retio by Zignifikant. Ja, faktisk oplever mange af vores kunder bare, at den nye bogholder kommer ind ad døren, går i gang, og gør det helt perfekt.

For vi har en stor stab af erfarne bogholdere med kendskab til mange forskellige brancher – også de mere specialiserede som SAAS-firmaer, webshops og lignende.

Derfor har vi oftest allerede en bogholder, som har kendskab til netop din eller en tæt beslægtet branche.  Det mindsker behovet for indlæring, og reducerer indkøringsperioden væsentligt.

Samtidig har bogholderen fra Retio by Zignifikant et stort netværk af kollegaer, som han eller hun kan spørge til råds om de bogføringsmæssige udfordringer, der måske også udfordrer jer selv. Så kan I måske også få løst det postering en gang for alle, som I altid er i tvivl om

Det er også kollegaerne, som tager over, hvis din faste bogholderassistance bliver syg, skal på ferie eller har brug for at komme på kursus. For alle vores bogholdere sparer med hinanden. Så derfor kender de en hel del til de firmaer, som de andre bogholdere arbejder i. Og vi sørger også altid for, at et af kollegaerne kender netop din virksomhed næsten lige så godt, som den bogføringsassistance du har lejet hos os.

Derfor er du altid sikker på, at du får det fulde udbytte af den aftale, som du har indgået med os.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Få nye og altid opdaterede øjne på jeres bogføring

Fordi din nye bogholder fra Retio by Zignifikant oftest allerede har erfaring fra firmaer i samme branche som dit firma, kan vedkommende oftest også tit komme med nye input til, hvordan I kan bogføre de enkelte bilag. Eller optimere jeres arbejdsgange.

Derudover er alle vores bogholdere altid opdaterede om de nyeste regler og love på området. Derfor er du sikker på, at du aldrig får problemer med regnskabet, fordi bilagene ikke er konteret korrekt.

Det betyder også, at de tit kan finde besparelser på både den daglige drift, og de punktafgifter og skatter, I betaler. Eller redde jer fra en dyr efterskat og andre ubehageligheder.

Bogholderiassistance som det passer dig

Netop fordi en bogholder fra Retio by Zignifikant er hurtigt oppe i omdrejninger med din bogføring, giver det god mening af vælge os, hvis du har et akut problem. F.eks. med en syg bogholder, uventet travlhed i bogholderiet eller til at hjælpe til i højsæsonen.

Så kan vi hurtigt rykke ud – og du får hurtigere bogføringen på omdrejningshøjde med hverdagen.

Du kan selv bestemme, om bogholderen skal komme og sidde fysisk i firmaet. Eller bogføringsassistancen kan klares over distancen.

For kører din bogføring stort set næsten eller allerede helt digitalt, kan din nye bogholder sidde hvor som helst. Eller henne på det nærmeste Retio by Zignifikant kontor.

Så vælger du os, kan du få det, præcist som du vil have det. Samtidig får du langt færre indkøringsvanskeligheder, mærker hurtigere effekten, og kan tilmed få optimeret firmaets bogføring, dets arbejdsprocesser og sparer penge på afgifter og skat.

Så næste gang du skal bruge ekstra hænder i bogholderiet, er det bare at kontakte os.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål