BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Brug for en bogholder i Aalborg?

Aalborg

Har du brug for bogføringsassistance til dit bogholderi i din Aalborg-virksomhed, var det måske på tide at gentænke bogføringen helt fra bunden. For når SKAT alligevel kræver, at dit regnskab snart skal digitaliseres, kan du højst sandsynligt spare den ekstra ressource – eller lægge bogføringen helt ud af huset. Hvad du skal vælge, kan vi hjælpe dig med at finde ud af hos Retio by Zignifikant.

Der kan være mange grunde til, at du skal på jagt efter en ny bogholder.

Enten er du en nystartet eller lille virksomhed, hvor det går så godt, at den daglige bogføring og administration er begyndt at vokse jer over hovedet. Eller også har du fået brug for ekstra ressourcer i dit eksisterende bogholderi, fordi det går godt i dit firma og I vokser – både på omsætning og i antal medarbejdere.

For det er svært at vækste virksomheden, uden at der er brug for flere ressourcer i bogholderiet.

Er en ekstern eller freelance bogholder i Aalborg ikke en billigere og bedre løsning?

Mange mindre virksomheder vælger at hyre en ekstern eller freelance bogholder, når de ikke længere kan klare den daglige bogføring selv. Han eller hun kommer så efter behov i firmaet og bogfører bilagene i firmaets regnskabsprogram. Samt tager sig af lønnen og foretager eventuelt indberetning af moms, afgifter, B-skat, statistik og så videre.

Det kan være en god og billig løsning, hvis du har en almindelig virksomhed. Men lige så snart du f.eks. har en webshop, driver en SAAS-tjeneste eller har anden form for specialiseret virksomhed, kan det være svært at finde en ekstern bogholder i lokalområder i nærheden af Aalborg, som har de rigtige kompetencer.

Konen står tit for bogføringen i Aalborgs håndværkerfirmaer

I mange af Aalborgs håndværksvirksomheder er det tit konen, som står for regnskabet i firmaet. Det har dog den kedelige følgevirkning, at regnskabsmæssige og økonomiske problemer flytter med ind i privaten efter fyraften.

Eller at konen først går i gang med bogføringen om aftenen, når hun er færdig med sit fuldtidsjob, og børnene er lagt i seng.

Det gør det svært at holde fri, når du har fri – og svært at få tid til familie, venner og hinanden.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Krav om digital bogføring gør det nemmere at bogføre over distancen

Oven i de udfordringer, som der er med en ekstern bogholder eller at bruge konen som bogholder, er der nu kommet et krav om, at bogføringen skal digitaliseres. Det vil sige, at alle bilag skal opbevares digitalt, og at alle arbejdsgange skal kunne dokumenteres digitalt.

Det kræver specialviden, som de færreste freelance- eller kone-bogholdere ligger inde med. Og som den bogholder du måske har ansat i dag, sikkert heller ikke er særlig meget inde i.

Samtidig åbner det op for, at du kan kaste nettet længere ud, når du har brug for en bogholder til din virksomhed i Aalborg. Eller har brug for en bogholder med specialkompetencer.

Gentænk bogholderiet og genstart din forretning

Så når du alligevel skal til at digitalisere bogføringen i din virksomhed – og er på jagt efter en ny ressource til at stå for bogføringen – kan du lige så godt gentænke bogholderiet fuldstændigt.

Enten ved at digitalisere alle bilagene og arbejdsgangene, sådan som SKAT kræver det fremover. Så kan du klare dig med de bogholderressourcer, du har i dag.

Eller ved at digitalisere og automatisere bogføringen så den kan lægges helt ud af virksomheden. Så slipper du helt for alt det administrative bøvl, behøver ikke at ansætte flere i bogholderiet og får mere tid til at drive din forretning.

Samtidig bliver du ikke afhængig af at skulle ansætte flere i bogholderiet, hver gang firmaet vokser.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Få hjælp til digital bogføring i Aalborg af Retio by Zignifikant

Vil du have hjælp til at digitalisere dit bogholderi i din virksomhed i Aalborg? Eller overvejer du at outsource bogføringen til en ekstern samarbejdspartner?

Så kan du med fordel tage fat i os.

Vi har arbejdet med digitalisering og automatisering af bogholderi og administration i snart 20 år. Det gør os til en af Danmarks mest erfarne firmaer med digitalisering – og kan klare alt fra digitalisering af dit regnskab ved hjælp af online tjenester i skyen og til at bygge skræddersyede automationsløsninger af selv ekstremt komplekse arbejdsgange.

Samtidig har vi specialkompetencer i bogføring af webshops, SAAS-virksomheder, håndværkerfirmaer og mange andre brancher, som du ikke lige finder en bogholder til i Aalborg og nærmeste omegn.

Så kontakt os i dag, og få et godt tilbud på, hvad det vil koste dig at få digitaliseret bogholderiet – eller lade os tage over på bogføringen og administrationen af din Aalborg-virksomhed.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål