BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Gentænk dit behov for ny bogholder på Amager

Amager

Skal du bruge flere ressourcer til bogholderiet i dit Amager-firma? Så bør du overveje de nye muligheder, som de kommende digitale lovkrav til bogføringen giver dig. Nemlig at flytte bogholderiet helt ud af huset. Det kan vi hjælpe dig med hos Retio by Zignifikant. Og vi kan også digitalisere bogholderiet.

Er bogføringen vokset dig over hovedet, går der ikke længe, før du mister overblikket over økonomien i dit firma. Det gør det svært at træffe beslutninger for firmaets fremtid på et sikkert grundlag.

Derfor kan det kun gå for langsomt med at få fundet nogle ekstra ressourcer til at klare bogføringen i din Amager-virksomhed.

Du behøver ikke lede lokalt efter bogføringsassistance på Amager

Typisk vil du søge efter en lokal freelance eller ekstern bogholder på Amager. Eller måske lede efter én i nabolaget, du kan fastansætte. For af hensyn til bilag og andre informationer er det smartest, hvis bogholderen kommer i virksomheden, eller bor lige i nærheden.

Den slags bogholderjagt tager oftest tid, og kan kræve, at du først skal kysse en masse frøer. For ikke alle bogholdere i lokalområdet kan nødvendigvis finde ud af at køre bogføringen på den måde, som det skal i dit firma.

Særligt hvis du har en lidt mere specialiseret virksomhed, som f.eks. en webshop eller et firma, som udbyder SAAS-tjenester i skyen. Det kræver en særlig ekspertise hos din bogholder.

Snart skal bogholderiet køre digitalt

Heldigvis behøver du snart ikke at begrænse dig til at søge efter en ny bogholder til at køre regnskabet lokal på Amager.

For meget, meget snart skal alle bilag til regnskabet opbevares digitalt. Og alle arbejdsgange i bogholderiet skal digitaliseres.

Det betyder, at den lokale tilknytning ikke er nødvendig længere. For når alt kører digitalt, kan bogholderen sidde hvor som helst. Og har du allerede digitaliseret administration, har du nøjagtig de samme muligheder.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Læg bogholderiet ud til eksperter i digital bogføring

Det giver dig mulighed for at lægge den daglige bogføring og resten af de administrative opgaver i bogholderiet ud af huset. F.eks. til et firma som vores, der er eksperter i digital bogføring.

Vi har bogholdere, som arbejder inden for stort set alle brancher. Også de lidt mere specialiserede som netop webshops, SAAS-løsninger og lignende. Vi har også stor erfaring med at køre bogholderiet hos håndværksvirksomheder – ja, faktisk har vi en afdeling, som næsten ikke laver andet.

Få hjælp til at overholde de nye digitale lovkrav

Samtidig har vi siden 2005 hjulpet danske virksomheder i alle størrelser inden for alle brancher med at digitalisere og automatisere deres administration og bogholderi. Det betyder, at vi også kan hjælpe dig med at få din bogføring til at leve op til de nye, digitale lovkrav.

Vi anvender en strategi, hvor vi først digitaliserer så meget som muligt med de bogføringstjenester, der allerede findes i skyen. Dem ved vi virker, og gør tingene rigtigt.

De mere komplekse og arbejdskrævende arbejdsgange håndbygger vi en automation til. Og da vi har hjulpet med at digitalisere og automatisere så mange forskellige typer af danske virksomheder, ved vi præcist, hvordan vi skal håndbygge dit firmas komplekse arbejdsgange. 

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Få klaret digitalisering og digital bogføring i dit Amager-firma

Så har du brug for en ny bogholder til dit firma på Amager, skulle du overveje at kontakte os. Vi har kontor i København, så vi kan nemt komme forbi til et møde.

Herefter kan vi tage over på din bogføring, så du undgår at sygdom, ferie og andre udfordringer, kommer til at spænde ben for jeres bogføring igen. Og så kan du også lige få digitaliseret bilag og arbejdsgange, så dit firma lever op til de ny lovkrav om digital regnskabsføring.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål