BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Skal du bruge en bogholder på Bornholm?

Bornholm

Nej, du behøver ikke nødvendigvis lede efter en ressource til bogholderiet i dit firma på Bornholm, selv om du har brug for det. Det kan du takke de nye lovkrav for, som påbyder dig at digitalisere regnskabsbilag og administration i firmaet. Læs med her, og find ud af, hvorfor du ikke har brug for mere traditionel bogføringsassistance på Bornholm.

Hvad gør du, hvis du mangler en bogholder?

Lægger bogføringen ud af huset i dit firma på Bornholm.

Nej, det er ikke en vittighed i stil med, hvad en glarmester gør uden glas (han drikker af flasken).

Det er den lidt oversete gevinst ved, at du bliver tvunget til at digitalisere bilag og bogføringsrutiner, for at kunne leve op til de nye lovkrav fra SKAT.

Og som en ekstra bonus, får du meget bedre overblik over firmaets økonomiske situation, og kan altid stole på den likviditet, det cashflow og de øvrige regnskabstal, som du trækker ud af dit regnskabsprogram.

Hvad gør et firma, som mangler en bogholder?

I dag ville du sikkert lede efter en fastansat, ekstern eller freelancebogholder på Bornholm, hvis du havde brug for flere ansatte i bogholderiet. Eller stod i den lykkelige situation, at du skulle til at ansætte en ny bogholder.

For indtil i dag har der nemlig været en meget lineær sammenhæng mellem antallet af ansatte i bogholderiet og firmaets størrelse.

Og så har det altid været en offentlig hemmelighed, at du ikke har kunnet stole på regnskabstallene. For bogholderiet var altid bagud – oftest fordi, de ventede på, at deres kollegaer fik godkendt bilagene. Eller havde travlt med at taste data fra papir eller andre datakilder manuelt ind i regnskabet.

Alle de udfordringer kan du vinke farvel til, når bogføringen skal til at køre helt digitalt. Og det samme kan du gøre til bogholderiet.

Nye lovkrav gør det nemmere at holde bogføringen ajour

For med de nye lovkrav fjernes alle de flaskehalse, som nemt opstod på grund af ventetid og dobbeltarbejde.

Og når alle bilag er digitale, er det nemt at lægge bogføringen ud af huset. F.eks. til os hos Retio by Zignifikant. Vi har arbejdet med digitalisering, automation og bogføring for danske virksomheder siden 2005. Så vi kender højst sandsynligvis allerede den branche, som dit firma arbejder i. Eller de udfordringer, som dit firmas størrelse giver bogholderiet.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Få hjælp til at leve op til de nye lovkrav

Det betyder, at vi også kan hjælpe dig med at få digitaliseret bilagene, og automatiseret firmaets administration, så dit firma kan leve op til de nye lovkrav.

Vi anvender en strategi, hvor vi så vidt muligt kun bruger de eksisterende tjenester i skyen, som også hjælper mange andre danske virksomheder med at digitalisere og automatisere arbejdsgangene i bogholderiet.

Kun de mere komplekse arbejdsgange i din virksomhed – eller dem som henter data fra mange forskellige (og måske inkompatible) it-systemer – skræddersyer vi en løsning til. Derfor kan du være sikker på, at du altid kommer helt i mål med at få digitaliseret dit bogholderi, nå du vælger os.

Få regnskabstal, du kan stole på

Når bogføringen i dit firma på Bornholm kører digitalt, får du regnskabstal, der stemmer med virkeligheden. Fordi der er meget kortere og oftest ingen ventetid på at få bogført alle bilag. Og bogholderiet slipper for alt dobbeltarbejdet.

Outsourcer du bogføringen, undgår du samtidig alle de uforudsete ting, som kan spænde ben for bogføringen. For er din faste bogholder hos os forhindret i at holde din bogføring opdateret, tager en af kollegaerne over.

Derfor er du sikker på, at den likviditet, det cash flow og de øvrige regnskabstal passer, når du bruge dem til at træffe en økonomisk beslutning.

Slip for at ansætte flere i bogholderiet, når firmaet vokser

Samtidig slipper du af med afhængigheden mellem antallet af ansatte i bogholderiet, og firmaet størrelse. Det gør det billigere at vækste firmaet.

For hos Retio by Zignifikant får du en fast månedlig pris på bogføringen. Prisen afhænger af det antal bilag, vi skal bogføre på et år. Så vokser firmaet – også helt vildt – kommer din eneste merudgift kun til at være for de ekstra bilag, som det har givet os at bogføre.

Få et nemmere bogholderi på Bornholm

Så uanset om dit firma bor i Rønne, Nexø, Gudhjem eller Tejn, får du nemmere ved at køre bogføringen, når den skal til at være digital.

Derfor: Kontakt os i dag, og få hjælp til både digitalisering, automatisering og bogføring hos Retio by Zignifikant.

Så kommer dit firma både til at leve op til de nye digitale lovkrav, og du får nemmere ved at bevare det økonomiske overblik, og får taget en af de ofte oversete ekstraudgifter ud af at vækste dit firma.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål