BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Derfor behøver du ikke lede efter en ny bogholder på Djursland

Djursland

Kniber det med at bogholderiet kan følge med i din virksomhed på Djursland? Så er din første tanke sikkert at udvide med endnu en bogholder. Men før du gør det, bør du tage højde for de nye digitale lovkrav til virksomhedens regnskab. De giver dig nemlig nogle helt nye muligheder, som gør det overflødigt at søge efter ny bogføringsassistance på Djursland.

I generationer har størrelsen på bogholderiet i en virksomhed fortalt noget om dens størrelse. For hver gang firmaet er vokset, har det medført et behov for at ansætte flere folk til at køre bogføringen.

Derfor har firmaerne på Djursland traditionelt altid ledt efter deres næste fastansatte, freelance eller eksterne bogholder lokalt på Djursland. For så boede vedkommende lige i nærheden, og kunne enten nemt komme i virksomheden, eller kunne få kørt bilagene hen på sit kontor. Eller selv hente dem.

Men sådan behøver det ikke nødvendigvis være længere.

Det kan du takke de nye digitale lovkrav til regnskabet i din virksomhed på Djurland – eller resten af landet – for.

Nye digitale lovkrav gør det lettere at holde bogføringen ajour

For uanset om dit firma ligger i Hornslet, Auning, Ebeltoft, Grenå eller Glesborg, skal du snart til at gemme alle bilag og køre de administrative rutiner omkring bogføringen digitalt.

Det betyder, at det er slut med bilag på papir. Eller at køre de administrative opgaver som f.eks. godkendelse af fakturaer, time- og materialeregnskab eller noget som helst andet på papir.

Det gør det nemt at lægge bogføringen ud af huset.

Få regnskabstal du kan stole på

Samtidig fjernes meget af det, som var med til at forsinke bogføringen i gamle dage. For digitale bilag finder selv hen til dem, som skal godkende dem. Og minder dem om at gøre det. Samtidig slipper du for en masse dobbeltarbejde med at taste data fra papir eller inkompatible systemer ind i dit regnskabsprogram.

Det betyder, at det bliver nemmere som virksomhedsejer eller ansvarlig ledelse at træffe økonomiske beslutninger. For de tal, der kan trækkes ud af regnskabsprogrammet, fortæller præcist hvordan likviditet og cash flow har det. For de er altid opdaterede, ført ajour og til at stole på.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Få hjælp til digitalisering og bogføring

Men før du kan komme så langt, skal de sidste papirbilag og alle arbejdsgange omkring bogføringen digitaliseres.
I første omgang for at dit firma kan leve op til de nye lovkrav.
Og i anden omgang for, at du får mulighed lægge bogføringen ud af huset – og regnskabstal, du kan stole på.
Her kan du med fordel tage fat i os hos Retio by Zignifikant.
Vi kan både hjælpe jer med at digitalisere og automatisere bogholderiet, og stå for bogføringen i dit firma på Djursland – selv om vi ikke kommer i det.

Siden 2005 har vi arbejdet med at digitalisere og automatisere bogholderi, administrative og alle mulige andre arbejdsgange i danske firmaer. Derfor har vi højst sandsynlig allerede hjulpet et firma, som ligner dit – enten på branchen eller størrelsen.

Digitalisering i små, lette trin

Vi digitalisere bogholderiet i små lette trin, så du undgår at blive fanget i et stort og dyrt system, som er svært at komme i gang med – og måske ender med at sætte dit firma helt i står, når det skal indføres.

Derfor starter vi altid med at digitalisere og automatisere så meget af bogholderiet og administrationen som muligt med tjenester på nettet, som vi ved, virker. For de har hjulpet tusinder af andre danske virksomheder, uden at give dem problemer.

Samtidig sikrer konkurrencen mellem de forskellige tjenester mod, at du kommer til at betale for meget for deres ydelser. Og skulle du blive utilfreds med en tjeneste, eller får dit firma nye behov, som den ikke kan honorere? Jamen, så kan du nemt skifte til en anden, uden at der skal justeres en hel masse i resten af din digitale administration.

Kun hvis du har nogle komplekse arbejdsgange eller anderledes datatyper, som tjenesterne ikke kan håndtere, håndbygger vi en løsning til dig.

Det sikrer, at du altid kan komme helt i mål med din digitalisering. Uanset hvad der kræves.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Læg bogføringen ud af huset, og få nemmere ved at vokse

Når du har fået hele bogholderiet og administrationen digitaliseret, er det nemt at lægge bogføringen ud af huset. Derved brydes afhængigheden af at ansætte flere ressourcer i bogholderiet, hver gang dit firma vokser.

Samtidig slipper du for de uforudsete flaskehalse, som opstår, hvis bogholderen bliver syg, skal på ferie eller skal på kursus. For hos os sidder der altid en anden kollega klar til at tage over, når din faste bogholder er forhindret i at klare din bogføring.

Derfor ved du, at du altid kan stole på de tal, som du trækker fra dit regnskabsprogram. Og at du kan stole på at likviditeten, cash flowet og forbruget på de enkelte konti i kontoplanen svarer til virkeligheden..

Bogføring til en fast pris

Samtidig ved du altid præcist, hvad dit bogholderi koster dig. Får hos os betaler du en fast pris hver måned baseret på det samlede antal bilag, som du forventer, vi skal bogføre på et år.

Så når firmaet koster, kommer det maksimalt til at koste de ekstra bilag, som udvidelsen giver os i bogføringen.

Så kontakt os i dag, og få bogføring til fast pris, og et regnskab du kan stole på.

Og kom til at leve op til de nye lovkrav til digital bogføring.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål