BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Hvor finder du en god bogholder i Esbjerg?

Esbjerg

Har du brug for en bogholder til din virksomheds bogføring i Esbjerg, er det et godt tidspunkt at stoppe op og genoverveje, hvordan du kører dit regnskab. For snart skal alle bilag være digitale. Det gør det nemt at lægge bogføringen ud af huset. Det giver dig en masse nye muligheder. Kontakt Retio by Zignifikant, og få bogføring til fast pris – og hjælp til at digitalisere dit regnskab.

Har din nuværende bogholder sagt op?

Eller er firmaet blevet så stort, at bogføring og administration er vokset dig over hovedet? Eller er der brug for endnu en ressource i bogholderiet?

Så er det en god lejlighed til at stoppe op og gentænke den måde, som du kører firmaets regnskab på i dag.

For ville det ikke være rart, hvis du fandt en løsning, hvor du ikke skal udvide bogholderiet i takt med at din virksomhed vokser?

Mindre virksomheder går tit efter en ekstern eller freelance bogholder i Esbjerg

Lige som i resten af landet, vælger de fleste mindre virksomheder at finde lokal bogføringsassistance i Esbjerg.

Så kan han eller hun lige komme forbi, og klare bogføringen, køre lønnen og eventuelt gøre klar til og stå for indberetning af moms, B-skat, afgifter og så videre.

Det er en god og billig løsning, hvis du kører en virksomhed, hvor der ikke er behov for at fastansætte en bogholder på fuld tid. I hvert fald så længe, du driver en traditionel virksomhed. For de færreste freelance bogholdere har indsigt i, hvordan de skal bogføre en webshop, en SAAS-tjeneste eller andre mere specialiserede virksomheder.

Så har du den slags virksomhed, kan det være svært at finde en ekstern bogholder i Esbjerg og omegn.

Nye digitale krav til regnskabet giver dig nye muligheder

Snart skal din virksomheds regnskab i Esbjerg til at leve op til nogle nye krav. Senest fra 2026 skal alle danske virksomheder opbevare deres bilag digitalt, og have digitaliseret deres administrative arbejdsgange rundt om regnskabet.

Det stiller nogle helt nye krav til bogføringen og administrationen i din virksomhed – og åbner op for nogle helt nye muligheder.

For når alle bilag skal til at være digitale, er der ikke nogen fysiske papirbunker længere, som bogholderen skal have adgang til. Og de papirbilag der måtte være, kan du lige snuppe et billede af på mobiltelefonen. Og sende enten til bogholderen eller direkte til regnskabet med en app på din smartphone.

Det gør det muligt at lægge bogføringen ud af huset til en bogholder, der for den sags skyld kunne sidde i den modsatte ende af landet.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Læg bogholderiet ud af huset

Lægger du bogholderiet ud af huset til et firma som f.eks. Retio by Zignifikant, får du en fast bogholder, som kender din virksomhed. Samtidig slipper du for, at bogføringen går i står, eller bliver forsinket, hvis bogholderen er syg, på ferie eller tager efteruddannelse.

For så er der en anden bogholder, der tager over. Han eller hun er oplært af din faste bogholder. Derfor er vedkommende også inde i, hvad din forretnings laver, og bogfører bilagene korrekt i forhold til dette.

Derfor kan du være sikker på, at bogføringen altid er up-to-date. Det gør det mere trygt for dig at træffe økonomiske beslutninger på baggrund af de tal, du kan trække ud af regnskabsprogrammet.

Samtidig slipper du for at skulle udvide dit bogholderi, hver gang din forretning vokser. Vi afregner efter antallet af bilag, som vi bogfører hver måned. Så vokser firmaet, kommer du kun til at betale for flere bilag. Ressourcer og alle personaleomkostningerne til dem, tager vi os af.

Få hjælp til digitaliseringen af bogholderiet

Endelig giver digitaliseringen af bilag og administrative arbejdsgange dig en masse nye fordele. F.eks. bliver det meget nemmere at få godkendt bilag, følge op på, at folk får betalt deres regninger, og sætte fakturaer fra dine underleverandører til betaling til tiden.

Hos Retio by Zignifikant har vi hjulpet danske virksomheder med at digitalisere og automatisere administrative og andre arbejdsprocesser siden 2005. Også de mere komplekse, som trækker på data fra forskellige kilder. De krævede tidligere, at data blev tastet manuelt eller manuelt udvekslet mellem systemerne.

Så vi kan altid hjælpe dig. Uanset hvilken type virksomhed du driver.

Vi starter med at digitalisere og automatisere det, som kan klares med eksisterende, velafprøvede tjenester i skyen. Og kan så bygge skræddersyede løsninger til de arbejdsgange, der ikke kan håndteres af dem.

Det stiller dig mere frit, fordi du ikke er fastlåst af et specialudviklet system, som styrer hele din administration. 

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Genstart din forretning med digital bogføring i Esbjerg

Så skal du bruge en ny bogholder til din virksomhed i Esbjerg, er det nu, du har en gylden mulighed for at gentænke din administration og genstarte din forretning.

Med et digitalt bogholderi sparer alle i virksomheden tid, og du slipper for at udvide bogholderiet, når virksomheden vokser. Og har du allerede en bogholder, får han eller hun frigivet en masse tid, som kan bruges til at optimere din forretning.

Det giver dig en konkurrencemæssig fordel i forhold til alle de andre lokale ”konkollegaer” i Esbjerg.

Vi går efter at give dig flere penge, end vi tager for vores ydelser. Kan vi på forhånd se, at vi ikke kan det, siger vi fra. Men endnu har vi ikke sagt fra overfor nogen virksomheder i Esbjerg.

Så kontakt os i dag, og få et godt tilbud på bogføring over distancen – og mulighed for at få erfaren hjælp til at digitalisere og automatisere din administration.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål