BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Søger du ny bogholder på Falster - måske behøver du det slet ikke

Falster

Har du brug for hjælp til bogholderiet i dit firma på Falster, får du hjælp af de nye digitale lovkrav til bogføringen. For de giver mulighed for at gentænke den måde, du kører regnskab og administration på – og måske lægge det helt ud af huset. Læs her, hvordan vi kan hjælpe dig med dig hos Retio by Zignifikant.

En udvidelse af bogholderiet – eller det, at du i det hele taget har brug for at ansætte en bogholder – er godt nyt. For det betyder, at det går godt i firmaet, og at det vokser.

Men inden du skynder dig ud at lede efter en ny bogholder, du kan fastansætte. Eller en freelance eller ekstern bogholder i lokalområdet på Falster, som kan give en hånd med. Så bør du lige holde hesten et øjeblik.

Nye digitale lovkrav gør bogføringen lettere

For snart behøver du ikke lede efter en ekstra bogføringsassistance på Falster – eller nogen andre steder i landet, for den sags skyld.

For de nye digitale lovkrav som SKAT stiller til din bogføring, fjerner nemlig behovet for at skulle ansætte flere ressourcer i bogholderiet. Også selv om dit firma vokser.

Lovkravene betyder nemlig, at alle bilag og håndteringen af dem skal køre digitalt. Og det samme skal alle arbejdsgangene omkring regnskabet.

Dermed bliver det muligt at automatisere og dermed fjerne alle de tunge og ressourcekrævende rutiner i bogholderiet – og fjerne alt dobbeltarbejdet med at taste data fra papir eller inkompatible datasystemer over i regnskabsprogrammet.

Det er godt nyt – ikke bare for arbejdsbyrden i bogholderiet. Men også for alle de medarbejdere, som skal godkende bilag og indrapportere time- og materialeforbrug.

Læg bogføringen helt ud af huset

Når alle bilag og arbejdsgange kører digitalt, fjerner du samtidig nødvendigheden af, at bogholderen behøver bo i nærheden af dit firma. Og at du i det hele taget behøver at have et køre bogføringen lokalt i dit firma på Falster.

For digitale bilag og andre data kan selv finde vej til bogføringsprogrammet. Derfor er det muligt at lægge bogføringen over til et firma som f.eks. vores.

Det betyder samtidig, at bogføringen altid er opdateret. For vi bogfører bilag og finansielle data, lige så snart vi har fået dem ind. Og hvis din faste bogholder hos os har en sygedag, eller skal på ferie, tager en anden rutineret kollega over.

Dermed fjernes alt det, som kan forsinke opdateringen af regnskabet i dit Falster-firma.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Få hjælp til at digitalisere bogføringen

Men først skal du naturligvis have digitaliseret alle bilagene og arbejdsgangene. Det er et lovkrav, så det skal gøres, uanset om du har planer om at outsource bogføringen eller ej.

Det kan vi også hjælpe dig med.

Vi har digitaliseret og automatiseret bogføring og andre administrative arbejdsgange i danske virksomheder siden 2005. Derfor kan du roligt regne med, at vi har hjulpet mange andre firmaer, der ligner dit. Heraf er der flere i både Nykøbing F, Nørre Alslev, Gedser og andre byer på Falster.

Vores helt særlige digitaliseringsstrategi betyder samtidig, at du aldrig bliver fanget i et stort, tungt og dyrt system, som er nærmest umuligt at slippe ud af.

For vi digitaliserer så meget som muligt af din bogføring med eksisterende tjenester på nettet, som vi ved virker. De kan nemt skiftes ud, hvis du får nye behov. Eller der kommer en billigere tjeneste på markedet.

De arbejdsprocesser, som ikke kan digitaliseres og automatiseres med eksisterende tjenester, håndbygger vi en løsning til. Her betyder vores store erfaring, at vi tit har lavet noget, der ligner til et andet firma. Derfor kommer du nemmere og mere sikkert i mål med hele dit digitaliseringsprojekt.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Få bedre overblik over din virksomhed

Alt i alt betyder digitaliseringen af bilag og arbejdsgange, at du får et bedre og mere retvisende overblik over økonomien i din forretning. For alle de forsinkende led er fjernet, og alt det tunge arbejde kører af sig selv.

Det giver dig et opdateret og mere trygt beslutningsgrundlag, når du skal træffe beslutninger for firmaets fremtid, som har indvirkning på økonomien.

Vælger du yderligere at lægge bogføringen over til os, betaler du en fast pris hver måned baseret på de antal bilag, som du forventer, vi skal bogføre på et år. Og vokser firmaet, skal du ikke ud at lede efter nye ressourcer. Du får allerhøjst en ekstraregning på det antal bilag, som væksten har givet os at bogføre.

Så kontakt os i dag, få et tilbud på at få digitaliseret dit bogholderi, og bogføring til fast pris.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål