BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Hvilken bogholder i Fredericia er bedst?

Fredericia

Er du på jagt efter en bogholder i Fredericia, skal du selvfølgelig have en, der kan køre bogholderiet i dit Fredericia-firma bedst muligt. Digitale lovkrav giver dig nu mulighed for at gentænke dit bogholderi og finde den bedst egnede kandidat. Kontakt Retio by Zignifikant og få et tilbud på digitalisering og digital bogføring. 

Der kan være flere årsager til, at du står i en situation, hvor du har brug for at hyre en bogholder.

Du kan have brug for en ny bogholder, hvis din hidtidige bogholder har sagt op eller går på pension. Du kan have brug for en ekstra bogholder, fordi du har fået mere at lave i dit firma, og din nuværende bogholder ikke kan nå at lave det hele. Eller du har måske selv hidtil stået for bogføringen i dit Fredericia-firma, men nu har du fået for meget at se til.

Det er meget almindeligt at søge efter en bogholder lokalt. Så det nærliggende valg vil være at søge efter en bogføringsassistance, som du kan fastansætte, i Fredericia. Eller du kan gå efter en freelance eller ekstern bogholder i Fredericia og omegn.

Opfyld de nye lovkrav, og få flere muligheder

Den nye bogføringslovgivning stiller krav om, at dit bogholderi skal digitaliseres. Det betyder, at alle bilag skal opbevares og håndteres digitalt. Samtidig skal der ske en digitalisering og automatisering af firmaets administrative processer.

Det betyder, at du ikke behøver at finde din nye bogholder lokalt. For når bilagene er digitale, kan firmaets bogholderi ligge mange andre steder end lige netop i Fredericia.

Det kan selvfølgelig ikke undgås, at der dukker et papirbilag op i nyt og næ, men det fotograferer du bare og sender til bogholderen.

Digital bogføring med Retio by Zignifikant til fast månedlig pris

De fleste ikke fastansatte bogholdere tager en fast timebetaling. Det gør vi ikke hos Retio by Zignifikant. Her får du digital bogføring til en fast månedlig pris baseret på, hvor mange bilag om året du skal have bogført. Og evt. hvilke andre arbejdsopgaver du skal have udført.

Men du kommer ikke til at betale ekstra, fordi bogholderen har brugt mere tid på at finde ud af, hvordan et bilag skal bogføres.

Du får en fast tilknyttet bogholder, men skulle han eller hun være syg, på ferie eller på kursus, så tager din faste bogholders kollega over. Så er du sikker på, at regnskabet i dit Fredericia-firma altid er up to date.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Få hjælp til digitalisering og automation af dit bogholderi

Følger bogholderiet i dit Fredericia-firma ikke lovkravene endnu, fordi det ikke er blevet digitaliseret og automatiseret, så kan vi også hjælpe dig med det.

Vi har digitaliseret og automatiseret danske virksomheder siden 2005. Og vi har arbejdet med alle virksomhedstyper og brancher.

Så vidt det er muligt, bruger vi de tjenester, der findes i skyen. Tjenester tusindvis af andre danske virksomheder benytter. Tjenester som kan arbejde sammen og fungerer på tværs af hinanden. Så får du noget, vi ved virker, og som ikke giver dig et stort, tungt system at arbejde med.

Bagefter håndbygger vi automation af de mere komplekse arbejdsgange, som der ikke allerede findes tjenester til i skyen. Det kan være arbejdsgange, som involverer omfattende arbejdsprocesser eller flere forskellige datasystemer. Så slipper I for at flytte data rundt manuelt mellem flere forskellige systemer.

Du bliver ikke kunde, hvis ikke det kan betale sig for dig

Vi vil ikke have, du taber penge på os. Du skal kunne spare eller tjene mere ind på at bruge os, end vores ydelser koster dig.

Så kan vi på forhånd se, at det ikke kan lade sig gøre, så siger vi pænt nej tak til at have dig som kunde. Uanset hvilke opgaver du ønsker, vi tager over på.

Men vi har endnu ikke sagt nej til et noget firma fra Fredericia.

Udgifterne til vores arbejde kan du tjene ind på flere forskellige måder i din virksomhed.

Du slipper bl.a. for de arbejdsopgaver, som du altid springer over, når der er travlt i firmaet. De bliver nemlig automatiseret, så dem skal du ikke længere tænke på. Det giver dig mere tid til det vigtige – kunderne.

Derudover får du uden at løfte en finger sendt påmindelser, rykkere og inkassovarsler ud til de kunder, der ikke betaler til tiden. Og dine egne regninger bliver sat til betaling til tiden, så snart de er godkendt. Så slut med rykkergebyrer og udgifter til inkasso.

Det bedre overblik giver dig mulighed for at holde øje med, hos hvilke leverandører du lægger mange eller store ordrer hos, så du kan forhandle dig til større rabatter.

Endelig får du også et bedre økonomisk overblik, som du kan stole på, når skal træffe økonomiske beslutninger. Så kommer du ikke til at tage en beslutning, firmaet ikke har råd til i øjeblikket.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Med et digitalt bogholderi får du tid til at vækste dit firma

Med digital bogføring, automatiske, digitale arbejdsprocesser og dygtige bogholdere får mere tid og bedre muligheder for at få dit firma til at ekspandere.

Med et altid opdateret regnskab, kan du trygt træffe økonomiske beslutninger ud fra tallene.

Da alting er bogført korrekt, bliver det nemmere at afregne moms, og billigere at få regnskabet revideret. Det skal din revisor stadig stå for, men det kommer til at tage mindre tid, og din revisor er garanteret timebetalt.

Hos Retio by Zignifikant kan du leje en regnskabschef, som kan være dig behjælpelig med at forklare regnskabstallene, så du kan tage de rigtige økonomiske beslutninger.

Og selvom dit firma vokser, får du ikke brug for flere ansatte i bogholderiet. Væksten kommer allerhøjst til at koste dig flere bogførte bilag.

Lad os give dig en fast pris på din bogføring og et tilbud på digitalisering af automation af dit bogholderi. Kontakt os i dag.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål