BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Mangler du en bogholder på Frederiksberg?

Frederiksberg

Står du for at skulle hyre en bogholder? Så giver de nye, digitale lovkrav dig en unik chance for at tilrettelægge et bogholderi i dit Frederiksberg-firma, som gør det meget nemmere for dig. Og den planlægning kan Retio by Zignifikant hjælpe dig med. Kontakt os, og få et tilbud på både digitalisering og bogføring.

Der kan være mange grunde til, at du har brug for en bogholder.

Men hvad enten du skal hyre din første bogholder til dit nystartede firma, eller du har brug for en ny eller en ekstra ressource til at bistå med bogføringen i din virksomhed på Frederiksberg, så er det oplagt at lave et lokalt stillingsopslag.

Et stillingsopslag, hvor du søger en ekstern bogholder på Frederiksberg, en freelance bogholder på Frederiksberg eller en fastansat bogføringsassistance bosiddende på Frederiksberg eller i omegnen. For det er klart, at vedkommende, der skal stå for dit regnskab, helst skal bo i nærheden af dit firma. Den opfattelse er der i hvert fald mange, der har.

Ny lov, nye muligheder

Men den nye bogføringslovgivning gør dig faktisk bedre stillet. Og giver dig mulighed for at søge bredere. SKAT stiller nemlig krav om, at alle bilag i dit regnskab skal håndteres og opbevares digitalt. Samtidig skal alle firmaets administrative processer digitaliseres og automatiseres.

Og det er en fordel for dig og dit firma. For det betyder, at det er underordnet, hvor vedkommende, der skal stå for regnskabet i dit Frederiksberg-firma, bor. For det hele kører jo digitalt.

Skulle der dukke et papirbilag eller to op, tager du blot et billede og sender det til bogholderen. Eller direkte til regnskabet med en app.

Retio by Zignifikant klarer din digitale bogføring

For en fast månedlig betaling kan Retio by Zignifikant sørge for din daglige bogføring, så dit regnskab altid er up to date. Prisen udregnes efter, hvor mange bilag du skal have bogført om året. Så du kommer ikke til at betale mere, selv om bogholderen skal bruge tid på at finde ud af, hvordan et nyt bilag skal bogføres.

Du får tilknyttet en fast bogholder, og hvis han eller hun bliver syg, er på ferie eller af anden grund er fraværende tager en kollega over. På den måde er du altid sikret, at dit regnskab i din Frederiksberg-virksomhed altid er ajourført.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Har du brug for hjælp til digitalisering og automation?

Retio by Zignifikant kan også hjælpe med digitalisering og automation. Vi har digitaliseret og automatiseret danske virksomheder inden for alle virksomhedstyper og brancher siden 2005.

Først og fremmest bruger vi de tjenester, der findes i skyen – det gør, at du nemt kan udskifte delelementer, hvis du ønsker det. Så du kommer altså ikke til at sidde med et stort system, som du får svært ved at komme af med.

Bruger dit firma nogle komplekse arbejdsgange, som kræver flere forskellige datasystemer eller omfattende arbejdsprocesser, håndbygger vi automationen af disse. Så slipper I for at bruge tid på at flytte data manuelt.

Du bliver ikke kunde hos os, hvis ikke det kan betale sig for dit firma

Vi vil kun have dig som kunde, hvis du vil kunne spare eller tjene flere penge på at bruge os, end vi koster dig. Så kan vi ud fra vores analyse se, at det ikke kan betale sig for dig at bruge os, så siger vi nej til at få dig som kunde.

Det gælder både, hvis vi skal overtage din bogføring, og hvis du skal have os til at digitalisere og automatisere dit bogholderi.

Men det er ikke sket endnu, at vi har sagt nej til et eneste firma på Frederiksberg. Det skyldes bl.a. fordi, der er rigtig mange måder, du kan tjene udgifterne til vores arbejde ind på.

For når alle de besværlige arbejdsprocesser, du tit skubber foran dig, når der er travlt i firmaet, er automatiseret, så skal du ikke længere bruge tid og kræfter på dem.

Samtidig får du automatisk sendt rykkere ud til de kunder, som er lidt for længe om at betale. Ligesom dine egne regninger også helt automatisk bliver sat til betaling til tiden, så du undgår rykkergebyrer og udgifter til inkasso.

Det bliver også nemmere for dig at udpege de leverandører, som du køber så meget af, at du kan opnå større rabatter.

Endelig får du et bedre beslutningsgrundlag, når du skal træffe finansielle beslutninger.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Digitaliser bogholderiet - og vækst din forretning

Med Retio by Zignifikant har du et altid opdateret regnskab, så du trygt kan træffe økonomiske afgørelser. Du kan være sikker på, at alt er bogført korrekt. Så er det nemt, når du skal afregne moms, og så bliver din revisorregning billigere. Det er nemlig stadig din revisor, der skal revidere regnskabet.

Du får også mulighed for at leje en regnskabschef, som kan svare på eventuelle spørgsmål til regnskabet. Så kommer du ikke til at træffe forkerte beslutninger, fordi der er noget, du ikke har forstået korrekt.

Alle disse ting giver dig meget bedre mulighed for at vækste din forretning – uden at du skal bruge flere folk i bogholderiet. Væksten kommer allerhøjst til at koste dig lidt flere bogførte bilag om året.

Så kontakt Retio by Zignifikant i dag, og få en fast pris på din bogføring samt evt. et tilbud på digitalisering og automation af dit bogholderi.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål