BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Brug for en ny bogholder på Fyn?

Fyn

Kan du bruge en ny bogholder til bogholderiet hos dit firma på Fyn, bør du læse denne artikel. For lige om lidt skal bilag og arbejdsgange i bogholderiet være digitale. Det giver dig helt nye muligheder for at køre hele administrationen af dit firma, så bogføringen altid er up-to-date. Samtidig bliver du i stand til at vækste virksomheden, uden at skulle øge bemandingen i bogholderiet. Læs med, og hør hvordan Retio by Zignifikant gør det muligt

Er du på udkig efter bogføringsassistance til dit firma på Fyn, har du måske allerede slået et jobopslag op efter en ny bogholder. Eller er i gang med at indhente tilbud fra eksterne eller freelance-bogholdere rundtom på Fyn.

Men lige om lidt kræver Skat, at alle bilag til din bogføring skal opbevares og håndteres digitalt. Og at alle arbejdsgange omkring bogholderiet skal digitaliseres.

Det giver dig nogle helt nye måder at tænke dit bogholderi på, som i yderste fald gør det overflødigt at lede efter en ny bogholder til bogføring på Fyn.

Med digital bogføring kan bogholderen sidde hvor som helst

For med digital bogføring kan din bogholder sidde hvor som helst – ja, for den sags skyld i den helt anden ende af landet.

For når bilagene er digitale, kan de selv finde hen til regnskabsprogrammet. Det samme kan alle de fakturaer, som kommer ind fra leverandørerne. Og alle de små bonner og andre kvitteringer, som medarbejderne får, når de køber noget med deres firma kort.

Og skulle der komme et papirbilag, er det bare at fotografere det med mobilen – eller en særlig app, som sender bilaget over i regnskabsprogrammet med det samme.

Digitale bilag gør det også muligt at automatisere alle arbejdsprocesserne i bogholderiet, så f.eks. bilagene automatisk bliver sendt til godkendelse hos de respektive medarbejdere. Det gør det meget nemmere og hurtigere for den enkelte medarbejder at få godkendt bilagene.

Derfor bliver det også nemmere at holde bogføringen opdateret.

Så i praksis kan du outsource bogholderiet helt til et eksternt firma som Retio by Zignifikant.

Digitalisér dit bogholderi

Men lige her og nu er din største udfordring sikkert at få digitaliseret alle jeres bilag og arbejdsgange, så firmaet kan leve op til de nye lovkrav til bogføringen.

Det kan vi også hjælpe dig med.

Vi har digitaliseret og automatiseret bogføringen for danske firmaer inden for alle brancher og i alle størrelser siden 2005. Derfor har vi med garanti også hjulpet andre, som laver præcis det samme som dit firma – eller tæt på. Eller er opbygget på samme måde.

Det sikrer dig, at digitaliseringen af dit firma kommer godt fra start – og at I undgår børnesygdomme og andre ubehagelige overraskelser i processen.

Samtidig slipper du for, at firmaets administration bliver fanget i et stort og komplekst system. Som er dyrt at holde kørende, og nærmest umuligt at komme ud af.

I stedet digitaliserer og automatiserer vi så meget som muligt med de bogføringstjenester, der allerede findes på markedet. Her er der oftest flere konkurrenter inden for det samme område. Derfor er det nemt at skifte, og konkurrencen sikrer, at priserne aldrig løber løbsk.

Og så ved du, at det virker. For der er allerede tusinder af andre danske firmaer, som bruger tjenesterne.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Vær sikker på at komme helt i mål med dit digitaliseringsprojekt

Kun de arbejdsgange, som vi ikke kan digitalisere og automatisere med eksisterende tjenester, håndbygger vi en løsningen til. Det er typisk de mere komplekse og omfattende arbejdsprocesser, som involverer flere forskellige systemer – eller tit blev kørt med manuel konvertering mellem de forskellige platforme.

På den måde kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig helt i mål med digitalisering og automatisering af dit fynske firma. Ligegyldigt hvor kompliceret det er.

Træf beslutninger på et trygt grundlag

Når hele firmaets administration og bogføring er digitaliseret, er det nemt at lægge det over til en ekstern samarbejdspartner som os.

Derved mindsker du risikoen for, at bogføringen kommer bagud. Enten fordi medarbejderne er alt for længe om at godkende bilagene, eller fordi bogholderen bliver syg, er på ferie eller skal på kursus.

For er din faste bogholder hos Retio by Zignifikant forhindret i at klare din bogføring, er der altid en kollega, som kender dit firma næsten lige så godt, der kan tage over.

Derfor kan du være mere tryg ved at træffe økonomiske beslutninger ud fra de tal, du kan trække ud af regnskabsprogrammet. For du ved, de stemmer.

Få bogføring til fast pris

Outsourcer du bogholderiet, slipper du også for, at bogføringen køres på tid. For hos os betaler du et fast månedligt beløb, der afhænger af det årlige antal af bilag, som vi bogfører for dig. Samt hvilke andre administrative opgaver, som vi tager over på – f.eks. lønadministrationen.

Det betyder også, at du slipper for en masse personaleomkostninger i firmaet – eller kan bruge din bogholder til andre vigtige opgaver.

Fjern de sidste udfordringer ved at vækste

Samtidig fjerner du også en af de – oftest oversete – udfordringer ved, at firmaet vokser. For sammen med firmaet vokser antallet af bilag, der skal bogføres. Derfor får du brug for flere ressourcer i bogholderiet.

Det slipper du for, når vi kører bogføringen. For nu er det vores problem at øge antallet af ressourcer. Du kommer allerhøjst til at betale en lidt højere fast pris for bogføringen fremover, som svarer til, hvor mange flere bilag vi skal bogføre for dig om året.

Snak digitalisering og bogføring med os

Så har du brug for en ny bogholder i Odense, Ringe, Assens, Svendborg, Middelfart, Nyborg eller et andet sted på Fyn? Eller skal du have din bogføring til at leve op til de nye digitale lovkrav?

Så kan du med fordel tage fat i os, og få en fast pris på begge opgaver.

Det eneste, vi ikke kan hjælpe med, er at afslutte dit regnskab på Fyn. Det skal du stadig have din revisor til. Til gengæld bliver det billigere, fordi alting er bogført korrekt, og alle bilag og andre regnskabsdata ligger digitalt.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål