BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Find den bedste bogholder i Helsingør

Helsingør

Er du på jagt efter en bogholder, der kan styre bogholderiet i dit Helsingør-firma? Inden længe træder en ny lov i kraft, som stiller krav om, at bogholderiet skal digitaliseres. Det giver dig en god mulighed for at gentænke dit bogholderi. Det kan Retio by Zignifikant hjælpe dig med. Kontakt os, og få et tilbud på både digitalisering og bogføring.

Har du brug for en ressource, der kan hjælpe i bogholderiet bare en gang imellem? Eller har du brug for en ny bogholder i stedet for den, der hidtil har stået for bogføringen – måske dig selv?

Uanset hvilket behov du har, er det typiske scenarie, når du skal finde en bogholder, der kan stå for bogføringen i dit Helsingør-firma at lave et lokalt stillingsopslag.

Et opslag, der fortæller, at du søger en bogholder i Helsingør eller omegn. Har du brug for en deltidsansat bogholder, kan du søge efter en ekstern eller freelance bogholder i Helsingør. Ellers kan du søge efter en fuldtidsansat bogføringsassistance i Helsingør.

For det er nu en gang bedst, hvis vedkommende bor lige i nærheden af din virksomhed. Sådan er der i hvert fald mange, der tænker.

Nye lovkrav giver dig mulighed for at outsource dit bogholderi

Men med den nye bogføringslovgivning kan det være en god idé at tænke ud af boksen. Loven stiller nemlig krav om, at al opbevaring og håndtering af bilag skal foregå digitalt. Samt at alle firmaets administrative processer skal digitaliseres og automatiseres.

Det betyder altså, at alle bilag og administrative arbejdsgange bliver digitale. Så derfor kan dit bogholderi ligge alle mulige steder – ikke kun i Helsingør.

De fysiske bilag, du modtager, tager du blot et billede af og sender til din bogholder, eller til dit regnskab ved hjælp af en app.

Få digital bogføring med Retio by Zignifikant til fast månedlig pris

Normalt når du outsourcer din bogføring, så betaler du timepris. Hos Retio by Zignifikant betaler du en fast månedlig pris baseret på det antal bilag, du skal have bogført om året.

Det betyder, at du ikke skal betale ekstra, selvom bogholderen skal bruge tid på at finde ud af, hvordan et bilag skal bogføres.

Den faste bogholder, som du får tilknyttet, vil sørge for, at regnskabet i dit Helsingør-firma altid er opdateret. Og skulle bogholderen blive syg eller holde fri, så tager din faste bogholders kollega over.

Så du er altså altid sikker på, at regnskabet er up to date efter aftale.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Har du endnu ikke fået klaret digitaliseringen og automationen?

Hos Retio by Zignifikant har vi digitaliseret og automatiseret danske virksomheder af enhver art siden 2005. Så vi kan også hjælpe dig. Og vi gør det i små, lette trin, så det bliver til så lidt gene som muligt.

Vi benytter først og fremmest tjenester, der allerede findes i skyen og bruges af masser af andre danske virksomheder. Det gør, at du undgår børnesygdomme og andre fejl i systemet. Samtidig undgår du også at komme til at sidde med et stort system, hvor du ikke kan udskifte delelementer, eller som er svært at slippe af med igen.

Er der nogle mere komplekse arbejdsgange, der ikke kan håndteres af disse tjenester, håndbygger vi automationen af dem. Det gælder f.eks. indviklede arbejdsprocesser eller processer, som involverer flere forskellige datasystemer, hvor I førhen har flyttet data manuelt.

Tjener I os ikke ind, bliver I ikke kunde

Det første vi gør, er at lave en analyse, hvor vi kigger på, om du kan spare eller tjene mere på at bruge os, end vi koster dig. Kan du ikke det, siger vi nej til at få dig som kunde.

Det gælder både, hvis vi skal klare din digitale bogføring og andre administrative opgaver, og hvis du skal have os til at digitalisere og automatisere dit bogholderi.

Men det er altså endnu ikke sket, at vi har sagt nej til et eneste firma fra Helsingør.

Der er nemlig flere forskellige måder, du kan spare penge på ved at lade os stå for digitalisering og automation af dit bogholderi og/eller lade os overtage din digitale bogføring. Og hvad der er sparet, er tjent.

Når alle administrative arbejdsgange er automatiseret, får du tid til at koncentrere dig om dine kunder, lave flere salg og tjene flere penge. Samtidig skal du ikke bruge tid på at få pengene kradset ind fra dine kunder. Udsendelse af fakturaer, påmindelser, rykkere og inkassovarsler sker automatisk.

Dine egne regninger bliver sat til betaling til tiden, så snart de er godkendt. Så undgår du rykkergebyrer, udgifter til inkasso og et ry som dårlig betaler.

Du får nemt et overblik over, hvilke leverandører du lægger store og mange ordrer hos. Så kan du hurtigt få forhandlet dig til bedre aftaler og rabatter med dem.

Endelig får du også – når regnskabet hele tiden er up to date – et retvisende grundlag at træffe økonomiske beslutninger på. Så får du ikke ved en fejl brugt penge, som budgettet ikke kan bære.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Lad os klare det administrative, mens du vækster din forretning

Med Retio by Zignifikant får du ikke bare digital bogføring, automatiske, digitale arbejdsprocesser og dygtige bogholdere til at køre dit bogholderi.

Du får også et regnskab, som du trygt kan træffe beslutninger ud fra, da alt er up to date og bogført korrekt. Det gør det også nemmere at afregne moms og at få regnskabet revideret til en billigere pris.

Endelig får du også adgang til at leje en regnskabschef, der kan hjælpe dig med at tyde tallene, og som du kan sparre med omkring økonomiske beslutninger.

Det giver dig de bedste muligheder for at vækste din forretning.

Kontakt os i dag, få en fast pris på digital bogføring i dit firma og et tilbud på digitalisering og automation af dit bogholderi.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål