BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Find en god bogholder i Herning

Herning

En god bogholder er alfa og omega, når du driver en virksomhed. Især med de nye lovkrav om digitalisering og automation. Til gengæld giver denne lovgivning dig en unik mulighed for at nytænke bogholderiet i dit Herning-firma. Og det kan vi hjælpe dig med. Så kontakt Retio by Zignifikant, og få et tilbud på både digitalisering og bogføring.

Har du lige startet dit eget firma og har derfor brug for en bogholder? Har dit firma vokset sig større, så du har brug for mere hjælp i bogholderiet, end du allerede har? Eller har din tidligere bogholder sagt op, så du skal have en ny bogholder?

Uanset hvorfor du har brug for en bogholder, så vil du typisk du søge efter din nye bogholder lokalt – altså i Herning og omegn. Her kan du overordnet set søge efter tre typer af bogholdere.

Du kan søge en ekstern bogholder i Herning. Du kan vælge en freelance bogholder i Herning. Eller du kan fastansætte en bogføringsassistance i Herning. Det er nemlig vigtigt, at bogholderen bor i nærheden af din virksomhed. Eller er det egentlig det?

Ny lovgivning giver dig flere muligheder

Det er faktisk ikke nødvendigt, at den, der står for bogføringen i din Herning-virksomhed, bor tæt på. Den nye bogføringslovgivning giver dig nemlig mulighed for at kaste nettet længere ud.

For da lovgivningen stiller krav om, at alle bilag håndteres og opbevares digitalt, og at alle firmaets administrative processer skal digitaliseres og automatiseres, behøver bogholderiet ikke at ligge i Herning. Det kan ligge alle mulige steder.

Skulle der komme nogle gammeldags papirbilag i postkassen, fotograferer du dem bare og sender dem til bogholderen. Eller fører dem direkte til regnskabet med en app.

Retio by Zignifikant klarer digital bogføring i hele landet

For en fast månedlig betaling klarer vi din digitale bogføring i Herning. Du skal altså ikke betale os timeløn, selvom bogholderen skal bruge ekstra tid på at finde ud af, hvordan et nyt bilag skal bogføres.

Din faste bogholder sørger for, at du har et altid opdateret regnskab. Og skulle din bogholder blive syg, tage på ferie eller kursus, så tager en kollega over. Så er du sikker på, at regnskabet i dit Herning-firma altid er up to date.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Få hjælp til digitalisering og automation

Har du brug for hjælp til digitalisering og automation, så kan du trygt komme til os. Vi har automatiseret og digitaliseret danske virksomheder siden 2005. Og vi har arbejdet med alle typer af virksomheder og brancher. Vi anvender allerførst de tjenester, der er tilgængelige i skyen. Det er nemmere og billigere for dig, fordi du kan udskifte de enkelte delelementer, når og hvis du vil. På den måde undgår du at komme til at sidde med et uoverskueligt, stort system, som du har vanskeligt ved slippe af med igen. Derefter håndbygger vi automation af de mere indviklede arbejdsgange, som involverer flere forskellige datasystemer eller omfattende arbejdsprocesser. Så slipper I for at flytte data rundt manuelt fra det ene system til det andet.

Kan du ikke tjene os ind, tager vi dig ikke som kunde

Vi vil ikke give dig en ekstra udgift, så du skal have flere penge op af lommen. Så kan du ikke spare eller tjene mere på at bruge os, end vi koster dig, så tager vi dig ikke ind som kunde. Derfor foretager vi først et forretningstjek, som giver os svar på det.

Og det gælder ikke kun, hvis vi skal overtage din bogføring. Det gælder også, hvis du vil have os til at digitalisere og automatisere dit bogholderi.

Men endnu har vi ikke sagt nej til et eneste firma fra Herning. Der er nemlig flere forskellige måder, du vil kunne tjene os ind på.

For når først alle tidskrævende processer er automatiseret, så skal I ikke bruge tid på dem, men kan koncentrere jer om kunderne. Det sparer både tid og giver flere penge i kassen.

Du behøver ikke tænke på at kradse penge ind fra kunder, der er lidt længe om at få betalt, eller om at få betalt firmaets regninger til tiden. Det sker automatisk, hvilket også gør, at du slipper for rykkergebyrer og inkassoudgifter.

Når regnskabet altid er up to date, kan du også hurtigere se, hvilke leverandører du indkøber så meget af, at du kan få nogle bedre tilbud og større rabatter.

Endelig får du også et mere retvisende billede af, hvordan det går i firmaet, så du kan træffe økonomiske beslutninger og undgår at tage en beslutning, firmaet ikke har råd til.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Gentænk bogføringen, digitaliser bogholderiet og vækst din forretning

Du får mange fordele med digital bogføring, automatiske, digitale arbejdsprocesser og dygtige bogholdere, der kører dit bogholderi over distancen.

Som nævnt kan du trygt træffe økonomiske beslutninger, da dit regnskab altid er up to date, og du derfor ikke træffer beslutninger på et forkert grundlag.

Det bliver nemmere og hurtigere at afregne moms, og din revisorregning bliver mindre. Det er nemlig stadig din revisor, der skal revidere dit regnskab. Men da alt er bogført korrekt, skal han eller hun ikke bruge meget tid på det.

Hos Retio by Zignifikant får du også mulighed for at leje en regnskabschef, som kan forklare dig tallene og hjælpe dig med at træffe de rigtige, finansielle beslutninger.

Alt det tilsammen giver dig bedre mulighed for at vækste din forretning – uden du skal bruge flere hænder i bogholderiet. Det eneste det kan komme til at koste dig, er lidt flere bogførte bilag.

Så kontakt Retio by Zignifikant i dag, og hør, hvad det vil koste dig, hvis vi overtager din bogføring. Samtidig kan vi også give dig et tilbud på digitalisering af automation af dit bogholderi.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål