BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Søger du en bogholder til dit firma i Hinnerup?

Hinnerup

Få bogholderiet i dit Hinnerup-firma up to date uden besvær. De nye lovkrav om digital bogføring og automatisering giver dig mulighed for at gentænke dit bogholderi, så du får mere tid til det, du synes, er sjovt, og som du er god til. Få et tilbud på digitalisering og bogføring. Kontakt Retio by Zignifikant i dag.

Hvad enten du er nystartet og har brug for en ressource til at køre regnskabet, du har behov for ekstra assistance i bogholderiet, eller du selv hidtil har taget dig af bogføringen i dit Hinnerup-firma, men det er vokset dig over hovedet, så har du brug for en ny bogholder.

Du vil naturligt nok helst have en bogholder fra lokalområdet. Så du kan enten søge efter en

  • Ekstern bogholder i Hinnerup – der kører regnskabet fast
  • Freelance bogholder i Hinnerup – der kan komme ved behov
  • Bogføringsassistance i Hinnerup – der er fast- eller deltidsansat

De nye krav til bogføringen giver dig bedre muligheder

Der er noget trygt ved at have en bogholder fra lokalområdet. En der hurtigt kan stille op, når der er brug for det.

Men pga. de krav den nye bogføringslov stiller, behøver du ikke at være afhængig af, at din bogholder er til rådighed 24/7, og alligevel kan regnskabet i dit Hinnerup-firma være fuldstændigt ajourført og tilgængeligt, når du har brug for det.

Den nye lovgivning fordrer nemlig, at alle bilag opbevares og håndteres digitalt. Og alle administrative processer automatiseres. Og det betyder, at dit bogholderi kan ligge alle mulige steder – og ikke kun i Hinnerup.

Få hjælp til digitalisering og automation

Lever dit bogholderi ikke op til lovgivningen endnu, så lad Retio by Zignifikant hjælpe dig. Vi har i ca. 20 år beskæftiget os med digitalisering og automation af bogholderier i danske virksomheder af enhver type og inden for enhver branche.

Som udgangspunkt bruger vi de online tjenester, der allerede findes i forvejen. Det er både billigere og nemmere for dig, fordi du ikke kommer til at sidde med et komplekst system, som det kan være svært at ændre på eller slippe af med.

Har du nogle arbejdsgange, som er mere specielle og f.eks. involverer flere forskellige datasystemer eller omfattende processer, så håndbygger vi automationen af disse. Så undgår du f.eks. at skulle flytte data manuelt i fremtiden.

Retio by Zignifikant klarer også den digitale bogføring

Du bliver kun kunde, hvis det kan betale sig for dig

Vi vil ikke bare være en ekstra udgift for dig. Derfor er vores politik, at kan du ikke spare eller tjene mere ved at bruge os, end vi koster dig, så tager vi dig ikke ind som kunde.

Så kan vi på forhånd se, at det ikke kan lade sig gøre, så siger vi pænt, nej tak. Og det gælder, hvad enten vi taler om at digitalisere og automatisere dit bogholderi, at overtage din digitale bogføring eller begge dele.

Når det så er sagt, så er det endnu ikke sket, at vi har måtte sige nej til et eneste firma fra Hinnerup eller omegn.

Der er nemlig så mange måder, du kan tjene vores arbejde ind på og spare både tid og penge.

Vi optimerer de arbejdsgange, der tager dig for lang tid i hverdagen, og som du måske ovenikøbet tit springer over, når du har for travlt. På den måde har du mere tid til det, der giver dig penge i kassen – kunderne og dine ansatte.

De kunder, der ikke betaler, får automatisk tilsendt påmindelser og rykkere, så du kan få dine penge hjem, og likviditet og cash flow styrkes.

Når bogføringen er lavet korrekt og altid ajourført, bliver poster, der er ved at løbe løbsk hurtigere opdaget, så det kan blive stoppet i tide.

Du får selvsagt også et mere retvisende grundlag at træffe økonomiske beslutninger ud fra, så du ikke kommer til at træffe uheldige beslutninger, som firmaet måske ikke en gang har råd til.

Stå stærkere med Retio by Zignfikant i ryggen

Når du har en dygtig bogholder, der kører dit bogholderi og sørger for opdatering og automatisering af dit firmas digitale arbejdsprocesser, behøver du ikke skænke dit bogholderi en tanke.

De finansielle tal er altid opdaterede, så du kan bruge dem til at træffe økonomiske beslutninger ud fra.

Alle poster er bogført korrekt, hvilket gør det nemmere at afregne moms og billigere at få dit regnskab revideret.

Når du bruger Retio by Zignifikant, har du mulighed for at leje en regnskabschef, som kan forklare dig tallene og på den måde hjælpe dig til at træffe de helt rigtige økonomiske beslutninger for dit firma.

Alt dette giver dig bedre mulighed for at få din forretning til at vokse og tjene flere penge – uden at du får brug for flere hænder i bogholderiet. Der bliver allerhøjst nogle flere bilag, der skal bogføres.

Så kontakt Retio by Zignifikant i dag, og få en fast månedlig pris på din bogføring, og få et tilbud på digitalisering og automation af bogholderiet i dit firma.

at få betalt, eller om at få betalt firmaets regninger til tiden. Det sker automatisk, hvilket også gør, at du slipper for rykkergebyrer og inkassoudgifter.

Når regnskabet altid er up to date, kan du også hurtigere se, hvilke leverandører du indkøber så meget af, at du kan få nogle bedre tilbud og større rabatter.

Endelig får du også et mere retvisende billede af, hvordan det går i firmaet, så du kan træffe økonomiske beslutninger og undgår at tage en beslutning, firmaet ikke har råd til.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Når dit bogholderi er opdateret, så det lever op til de nye digitale lovkrav, kan vi også stå for den digitale bogføring for dit firma.

Det gør vi til en fast, månedlig pris, som er baseret på årlige antal bilag, du skal have bogført. På den måde slipper du for ekstra udgifter f.eks. i forbindelse med, at din fast tilknyttede bogholder har brugt mere tid end forventet – f.eks. på at finde ud af, hvordan et bilag skal bogføres. For alt er med i prisen.

Og selvom du får en fast bogholder tilknyttet til dit firma i Hinnerup, er du ikke sårbar i forbindelse med sygdom, ferier, kurser og lignende. For din faste bogholders kollega tager automatisk over, når din bogholder ikke er til stede.

På den måde er du sikret, at regnskabet i dit Hinnerup-firma altid stemmer og er up to date.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål