BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Er du på jagt efter en bogholder i Hobro?

Hobro

Det kan være svært at finde en dygtig lokal bogholder. Men faktisk giver de nye digitale lovkrav dig en fantastisk mulighed for at nytænke bogholderiet i dit Hobro-firma, så det bliver både mere effektivt og mere fleksibelt. Kontakt Retio by Zignifkant, og få et tilbud på digitalisering, automation og/eller digital bogføring.

Har du lige startet nyt firma, er du måske ikke så meget inde i det dér med regnskabet, eller måske har du ikke tiden til selv at føre det.

Eller måske er dit firma vokset, så din nuværende bogholder ikke kan nå det hele inden for arbejdstiden.

Hvad enten dit firma i Hobro er nyetableret eller gammel i gårde, så kan du få brug for at hyre en bogholder til at styre regnskabet.

Typisk vil du søge efter en bogholder i lokalområdet – enten fuldtidsansat eller deltidsansat eller en, der kan komme, når behovet er der. Det kan f.eks. være en:

  • Bogføringsassistance i Hobro
  • Ekstern bogholder i Hobro
  • Freelance bogholder i Hobro

Benyt dig af de nye muligheder

Men den ny bogføringslovgivning giver dig faktisk endnu flere muligheder, hvor du nærmest kan få hele pakken. Du behøver nemlig ikke kun at søge lokalt efter en ny bogholder.

Og det gør du ikke, fordi den ny lov kræver, at firmaets administrative, digitale processer skal være automatiseret i videst muligt omfang, og at alle bilag skal håndteres og opbevares digitalt. Det betyder, at din bogholder kan sidde hvor som helst i landet. Så du behøver ikke have dit bogholderi i Hobro, selvom dit firma har hjemme i Hobro.

De bilag, der dukker op i firmaet lokalt, fotograferer du blot og sender til bogholderen – eller direkte til regnskabet – med en app.

Få digital bogføring til fast pris hos Retio by Zignifkant

Medmindre du har en fastansat bogholder, betaler du oftest din bogholder pr. time. Det kan få udgiften til at variere.

Hos Retio by Zignifikant får du en fast månedlig pris, som udregnes efter, hvor mange bilag du skal have bogført årligt. Det betyder, at der ikke kommer nogen ekstraregning, selvom bogholderen har brugt en masse tid på at finde ud af, hvordan et eller flere bilag skal bogføres.

Du får en fast tilknyttet bogholder. Og skulle han eller hun blive syg, holde ferie eller være på kursus, så tager din bogholders kollega over. Så du kan med ro i maven være sikker på, at regnskabet i dit Hobro-firma altid er ajourført som aftalt.

Retio by Zignifikant klarer også den digitale bogføring

Lever dit bogholderi op til de digitale lovkrav?

Men det kræver, at dit bogholderi er digitaliseret og automatiseret, som krævet i den ny lovgivning. Er det ikke det helt endnu, så hjælper vi også med det.

Vi har siden 2005 digitaliseret og automatiseret bogholderier i danske virksomheder af enhver slags og inden for enhver branche.

Det foregår i overskuelige step, så du og dit firma nemt kan følge med. Først og fremmest gør vi brug af de online tjenester, der allerede findes. Det gør, at du får et meget fleksibelt system, hvor du kan udskifte delelementer og derfor ikke kommer til at sidde med et stift system, der er svært at ændre eller at komme af med igen.

Herefter håndbygger vi automationen af de komplekse arbejdsgange, der måtte være i dit firma, og som f.eks. involverer flere forskellige datasystemer og/eller omsiggribende arbejdsprocesser. På den måde kan du f.eks. slippe for at skulle flytte data rundt mellem de forskellige systemer manuelt.

Hvad koster det?

Vi koster ikke mere, end at du kan tjene os hjem igen eller spare mindst lige så meget ved ikke at skulle have en bogholder fastansat eller selv at skulle gøre det.

Og det kan vi sige med sikkerhed, for kan vi se, at du ikke kan tjene det, vi koster, ind, så tager vi dig slet ikke som kunde. Og det gælder, hvad enten vi skal stå for din bogføring eller digitaliseringen og automationen af dit bogholderi – eller begge dele.

Dog skal det siges, at vi endnu ikke har måtte takke nej til nogen firmaer fra Hobro-egnen. Og det skyldes nok, at der er rigtig mange muligheder for at tjene udgifterne til vores arbejde ind på.

Når regnskabet altid er up to date, kan du hurtigt spotte de leverandører, som du lægger flest og størst ordrer hos, så du kan forhandle dig frem til bedre priser og større rabatter.

Du kan også hurtigere opdage poster, der er ved at løbe løbsk, så det kan blive stoppet, inden det går helt galt.

Derudover slipper du for uforudsete udgifter i form af rykkergebyrer og udgifter til inkasso, fordi dine regninger efter godkendelse bliver sat til automatisk betaling til tiden.

Endelig får du også et mere trygt og korrekt grundlag at træffe økonomiske beslutninger på, fordi alt er ajourført. Så kommer du ikke til at træffe en beslutning, som firmaet egentlig slet ikke har råd til.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Stå stærkere med en et digitaliseret og automatiseret bogholderi

Når din bogføring bare køre derudaf på skinner, og alt hvad der kan køre automatisk, kører automatisk, så kan du bruge din tid på at få dit firma til at vokse.

For når alle finansielle tal altid er opdaterede, kan du nemmere træffe de økonomiske beslutninger, der kommer dit firma til gavn.

Du kan også nemt afregne moms, fordi alting er bogført korrekt – hvilket også gør det billigere at få revideret regnskabet, fordi det går hurtigere, og revisoren er som oftest timebetalt.

Har du brug for sparring, rådgivning, forklaring af regnskabet osv., kan du hos Retio by Zignifikant leje en regnskabschef i det omfang, du har behov for.

Så alt i alt giver det dig mange og bedre muligheder for at skubbe dit firma i den rigtige retning, når du har en dygtig bogholder over distancen og et godt bagland. Og du behøver ikke tænke på, om det vil koste dig flere folk i bogholderiet. Det kommer nemlig højst til at betyde, at der bliver lidt flere bilag, der skal bogføres.

Kontakt os i dag, få et tilbud på digitalisering og automation af dit bogholderi og en fast pris på digital bogføring.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål