BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Søger du en bogholder i Hørsholm?

Hørsholm

Ny lov om digitalisering og automation af bogholderiet i danske virksomheder gør det nemmere for dig at køre bogholderiet i dit Hørsholm-firma på en helt ny måde. Lever dit bogholderi ikke op til de nye, digitale lovkrav, så kontakt Retio by Zignifikant, og få et tilbud på både digitalisering, automation og digital bogføring.

Hvorfor søger du en bogholder til dit Hørsholm-firma?

Er det fordi, du ikke længere selv kan overskue at stå for regnskabet i dit firma? Er det fordi din bogholder har sagt op? Eller er det fordi, dit firma er vokset så meget, at din nuværende bogholder ikke længere kan klare alle opgaverne alene?

Uanset hvad svaret er, er du nok godt klar over, at du står foran et omfattende og tidskrævende projekt. For oftest vil du vælge at søge lokalt efter en bogholder, så bogholderen bor tæt på dit firma. Efter stillingsopslaget skal der bruges tid på at gennemgå ansøgninger, holde samtaler osv.

Og arbejdet er det samme, hvad enten du søger efter en ekstern bogholder i Hørsholm, en freelance bogholder i Hørsholm eller en eller anden form for bogføringsassistance i Hørsholm.

Men sådan behøver det ikke at være. De nye lovkrav giver dig nye muligheder.

Med et digitalt bogholderi kan du outsource den daglige bogføring

Den nye bogføringslovgivning indebærer, at alle bilag i dit firma skal opbevares og håndteres digitalt. Derudover skal alle firmaets administrative processer også digitaliseres samt automatiseres.

Og trods af arbejdet med det, så er det faktisk ikke nogen dårlig idé. Det giver nemlig dig mulighed for at outsource de daglige opgaver i bogholderiet. For når alt foregår digitalt, kan bogholderiet ligge andre steder end i Hørsholm.

Og skulle du modtage nogle papirbilag, fotograferer du dem bare og sender dem til bogholderen eller direkte til regnskabet med en app.

Lad Retio by Zignifikant klare den daglige, digitale bogføring

Hos Retio by Zignifikant får du en fast bogholder til en fast månedlig pris baseret på årlige antal bilag eller på antallet af ansatte.

Der kommer ingen ekstraregning, selvom bogholderen skal bruge ekstra tid på at finde ud af, hvordan et bilag skal bogføres korrekt. For prisen er fast måned efter måned.

Du er altså sikret et altid opdateret regnskab. Også selvom din faste bogholder har fri, for din faste bogholders kollega tager bare over.

Så behøver du aldrig bekymre dig om, hvorvidt regnskabet i dit Hørsholm-firma er up to date.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Vi klarer også digitalisering og automation

Lever dit bogholderi endnu ikke op til den nye bogføringslov om digitalisering og automation, så klarer Retio by Zignifikant også det.

Siden 2005 har vi digitaliseret og automatiseret danske virksomheder af enhver type og branche.

Vi starter med at bruge de digitale tjenester, der er tilgængelige i skyen, og som allerede bruges af mange andre danske virksomheder. Så kommer du ikke til at sidde med et stort skræddersyet system, som det er svært at ændre på eller at slippe af med – helt eller delvist.

Til de mere komplekse arbejdsgange, der indbefatter flere forskellige systemer eller meget indviklede arbejdsprocesser, håndbygger vi automationen. Det betyder, at I slipper I for at flytte data rundt manuelt mellem de forskellige systemer.

Vores kunder tjener investeringen hjem igen

Vi tager ikke hvem som helst som kunde. Vores politik er nemlig, at hvis du ikke kan spare eller tjene mere på at bruge os, end vi koster dig, så kan du ikke blive kunde hos os.

Så vi siger altså nej til at tage dig ind som kunde, hvis vi ved vores analyse kan se, at du vil tabe penge på os.

Og det gælder, uanset om du vil hyre os til digitalisering og automation af dit bogholderi eller til den daglige, digitale bogføring i dit Hørsholm-firma. Når det så er sagt, så har vi altså endnu ikke sagt nej til et eneste firma i Hørsholm.

Det skyldes nok, at der er mange måder, du kan spare og tjene penge på, når vi står for dit bogholderi.

Du kan bruge mere tid på dine kunder, når du ikke længere skal sidde på kontoret med trælse arbejdsopgaver ved skrivebordet – de er jo blevet automatiseret nu.

Du taber ikke penge på kunder, der ikke får betalt deres regninger – systemet sender automatisk rykkere og inkassovarsler ud. Ligesom dine regninger også automatisk bliver betalt til tiden efter godkendelse.

Du spotter hurtigt de leverandører, du køber meget hos – så kan du forhandle aftaler og få bedre rabatter.

Endelig får du et sikkert grundlag at træffe økonomiske beslutninger på. Så du ikke får taget en beslutning, din økonomi ikke kan klare.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Tænk i nye baner og vækst dit firma

Når bogføringen kører digitalt, arbejdsprocesser kører automatisk, og dygtige bogholdere kører dit digitale bogholderi over distancen, får du meget tid til at vækste dit firma.

De altid opdaterede regnskabstal, gør at du trygt kan bruge regnskabet til at træffe beslutninger ud fra.

Alting er altid bogført korrekt, så du får en billigere revisorregning – for det er stadig din revisor, der skal afslutte regnskabet. Men det går hurtigt, når alt er i orden. Samtidig er det nemmere at afregne moms.

Hos Retio by Zignifikant har du mulighed for at leje en regnskabschef, der kan forklare dig tallene, sammenhængen og hjælpe dig med at tage økonomiske beslutninger, der ikke belaster din økonomi unødigt.

Alt dette giver dig bedre mulighed for at vækste din forretning – og endda helt uden, at du skal have flere ansatte i bogholderiet.

Så kontakt os i dag, og få en fast pris på digital bogføring i dit firma. Og evt. et tilbud på digitalisering af automation af dit bogholderi.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål