BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Mangler du en bogholder i Horsens?

Horsens

På grund af nye digitale lovkrav kan du med fordel gentænke bogholderiet i dit Horsens-firma, hvis du alligevel står foran at skulle finde en ny bogholder. Kontakt Retio by Zignifikant i dag, og få et godt tilbud på digitalisering af dit bogholderi og på digital bogføring.

Der kan være flere grunde til, at du har brug for at finde dig en pålidelig bogholder.

Det kan f.eks. være, at din nuværende bogholder stopper, så du skal have en ny bogholder til at tage sig af firmaets regnskab. Eller det kan være, at du har fået mere at lave i firmaet – det er jo en lykkelig situation – så der er brug for flere hænder i bogholderiet. Eller det kan være, at du selv hidtil har stået for bogføringen i dit firma, men at den nu er vokset dig over hovedet.

Uanset hvad, så vil du typisk søge efter en bogholder i Horsens eller omegn. Du kan vælge at søge en:

  • Freelance bogholder i Horsens
  • Bogføringsassistance i Horsens
  • Ekstern bogholder i Horsens

Følg loven, og få flere muligheder

Men du behøver slet ikke at søge så snævert. For de nye digitale lovkrav giver dig mange flere muligheder. Den stiller nemlig krav om digital håndtering og opbevaring af alle bilag – altså skal bogholderiet digitaliseres – og om automatisering af firmaets administrative processer.

Og når alle bilagene er digitale, og bogføringen sker digitalt, så kan bogholderiet i dit Horsens-firma ligge hvor som helst. Så du er altså ikke geografisk begrænset som tidligere.

Skulle der komme et ”gammeldags” papirbilag til dit firma, så fotograferer du det bare og sender det til bogholderiet eller til regnskabet med en app.

Få digital bogføring til fast pris hos Retio by Zignifikant

Til en fast månedlig pris baseret på antal bilag årligt kan du få Retio by Zignifikant til at stå for den digitale bogføring.

Ikke noget med timebetaling, hvilket betyder, at du altid ved, hvor meget du skal betale om måneden, uanset hvor lang tid bogholderen har brugt på dit regnskab.

Du får en fast tilknyttet bogholder, der sætter sig godt ind i dit firma – og dit bogholderi – og du slipper for at skulle skaffe en afløser – eller at regnskabet ikke er up to date – for hvis din bogholder bliver syg, går på ferie eller skal på kursus, så tager hans eller hendes kollega bare over i den periode.

På den måde kan du være 100 % sikker på, at regnskabet i dit Horsens-firma altid er ajourført som aftalt.

Retio by Zignifikant klarer også den digitale bogføring

Få hjælp til digitalisering og automation

Men først skal dit bogholderi digitaliseres, og arbejdsprocesserne automatiseres. Det kan vi også hjælpe dig med.

Siden 2005 har vi hjulpet danske virksomheder med denne proces. Og vi har arbejdet med alle virksomhedstyper og brancher – så garanteret også nogle som ligner din virksomhed.

Vi starter med at bruge de tjenester, der allerede findes i skyen. Det gør, at du får et system, der er nemt at håndtere, hvor du f.eks. kan udskifte delelementer, hvis du får brug for det. Du undgår altså at komme til at sidde med et stort, uhandy system, som det kan blive svært at komme af med igen.

Er der i din virksomhed nogle mere komplekse arbejdsgange, der involverer flere forskellige datasystemer eller omfattende arbejdsprocesser, håndbygger vi automation af dem. Så undgår du fremover at skulle flytte data manuelt.

Det hele foregår i overskuelige step, så alt og alle kan følge med.

Du tjener os hjem igen

… og det er ikke noget, vi bare siger. For vores politik er, at kan du ikke tjene os hjem igen eller spare lige så meget, som vi koster, et andet sted, så tager vi dig ikke som kunde.

Kan vi på forhånd se, at du ikke vil tjene os hjem igen, hvad enten det drejer som om digitaliseringen og automatiseringen af dit bogholderi eller om digital bogføring for dit firma, så siger vi nej til at tage opgaven.

Men endnu er det altså ikke sket, at vi har måtte vælge et firma fra Horsens fra. For der er mange måder, du kan tjene og spare tid og penge, når vi har din ryg.

Vi bogfører alting korrekt og til tiden, så du kan undgå økonomiske overraskelser, du helst er fri for. Og så du hurtigt kan få stoppet poster, der er ved at løbe løbsk.

Du får automatiseret alle de processer, som du normalt springer over eller skubber foran dig, når du har travlt i firmaet. Så hober de sig ikke op som uoverkommelige opgaver senere hen.

Alle regninger bliver efter godkendelse sat til automatisk betaling, så du undgår rykkergebyrer og udgifter til inkasso.

Endelig får du et meget bedre og præcist grundlag at tage økonomiske beslutninger ud fra, så du ikke får taget nogle beslutninger, firmaet ikke har råd til.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Et digitaliseret bogholderi får dit firma til at stå stærkere

Med digital bogføring, digitale arbejdsprocesser, der kører automatisk, og en dygtig bogholder, der kører regnskabet over distancen, får du tid og overskud til at vækste dit firma.

Og når du altid har opdaterede finansielle tal, kan du trygt træffe økonomiske beslutninger, der er til gavn for dit firma.

Samtidig bliver det nemmere at afregne moms, når alt er bogført korrekt. Og det bliver også billigere at få revideret regnskabet. For når alt er bogført korrekt, tager det ikke nær så lang tid, og din revisor er garanteret timebetalt.

Med Retio by Zignifikant får du adgang til at leje en regnskabschef, som kan forklare dig regnskabet og hjælpe dig med at træffe de bedste økonomiske beslutninger for dit firma.

Summa summarum får du bedre muligheder for at få dit firma til at vokse og tjene endnu flere penge. Og det endda uden, at du behøver at hyre flere folk til bogholderiet. Det kommer højst til at koste nogle flere bogførte bilag.

Kontakt os i dag, og få en fast pris på din digitale bogføring. Samtidig kan vi også give dig et tilbud på digitalisering og automation af dit bogholderi, hvis du har behov for hjælp til det.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål