BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Søger du en bogholder på Islands Brygge?

Islands Brygge

Nu, er det helt rigtige tidspunkt at finde en ny bogholder på. For de nye, digitale lovkrav giver dig en god chance for at gentænke bogholderiet i dit Islands Brygge-firma. Og det kan Retio by Zignifikant hjælpe dig med. Kontakt os, og få et tilbud på både digitalisering og bogføring.

Der kan være mange grunde til, at du har brug for at søge efter en bogholder. Men en af de mest oplagte er vækst i firmaet.

Det kan være, at du selv har stået for bogføringen i din Islands Brygge-virksomhed, men ikke længere har tid til det. Eller at din nuværende bogholder ikke kan nå det hele selv mere, så du har brug for mere arbejdskraft til bogholderiet.

Det kan selvfølgelig også være, fordi din bogholder har sagt op eller skal på pension.

Oftest vil du nu få skrevet et stillingsopslag, hvor du søger efter en fuldtids bogføringsassistance på Islands Brygge. Eller du vil søge efter en ekstern eller freelance bogholder på Islands Brygge.

For når bogholderen bor lige i nabolaget, så kan han eller hun hurtigt træde til, når du har brug for det.

Nye lovkrav om digitalisering giver dig flere muligheder

Men nu er der kommet en ny bogføringslov, der stiller krav om digital opbevaring og håndtering af bilag, samt digitalisering og automatisering af firmaets administrative arbejdsgange.

Det giver dig helt nye muligheder for at finde den helt perfekte bogholder til din forretning. For når bilagene er digitale og alt er automatiseret, så kan bogholderiet ligge andre steder end lige på Islands Brygge.

Og når der indimellem stadig dukker bilag op på papir, tager du bare et billede af dem med din smartphone og sender billedet til din bogholder eller lægger det direkte ind i regnskabet.

Lad Retio By Zignifikant stå for din digitale bogføring

Hos Retio by Zignifikant betaler du ikke timepris. Her betaler du et fast beløb hver måned baseret på antallet af bilag, du skal have bogført om året.

På den måde ved du altid, hvad bogføringen koster. Der kommer ingen ekstraregning, selvom bogføringen af en eller anden grund har taget længere tid end forventet.

Din faste bogholder sørger for, at dit regnskab altid er opdateret som aftalt. Er din faste bogholder syg, på ferie eller kursus tager en kollega over.

Så er du garanteret, at regnskabet i dit Islands Brygge-firma altid er up to date.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Vi klarer også digitalisering og automation

Lever dit bogholderi endnu ikke op til den nye, digitale bogføringslov, så kan vi også hjælpe med det. Vi har hjulpet danske virksomheder af enhver slags med digitalisering og automation siden 2005.

Alt foregår i overskuelige steps, så I kan følge med og bliver ikke blæst omkuld.

Vi starter med at bruge de tjenester, der allerede findes i skyen, som er velegnet til dit firma. Det er tjenester, der er gennemtestede, så du slipper for alle børnesygdommene. Og du kan udskifte de enkelte delelementer, hvis du får behov for det. Du kommer altså ikke til at hænge på et stort system, der ikke er særligt fleksibelt.

Bagefter håndbygger vi automation af de mere indviklede arbejdsgange og -processer, som involverer flere forskellige datasystemer. Så behøver I aldrig mere flytte data rundt manuelt.

Vores kunder kan tjene os ind

Vi har ingen kunder, der ikke kan spare eller tjene mere på at bruge os, end vi koster. Og det skal du også kunne.

Kan vi på forhånd se, at det kommer du ikke til, så kan du ikke blive kunde hos os. Det gælder både, hvis vi skal klare din digitale bogføring, og hvis du skal have digitaliseret og automatiseret dit bogholderi af os.

Men vi kan godt røbe, at vi endnu ikke har sagt nej til en virksomhed på Islands Brygge.

Der er nemlig mange måder, hvorpå du kan tjene udgifterne til vores arbejde ind.

Vi optimerer f.eks. arbejdsgangene i dit firma hele tiden, så opgaver, der tager dig for lang tid, gør vi dig opmærksom på. Så kan de blive ændret, så du kan spare tid. Tid du kan bruge på familien, fritidsinteresser og til at vækste dit firma.

Du får nu mulighed for hurtigere at kunne spotte de leverandører, du køber meget hos. På den måde kan du hurtigere få lavet nogle bedre aftaler om større rabatter. Det kan spare dig for mange penge.

Dine regninger bliver sat til betaling til tiden, når du har godkendt dem. Så slipper du for inkasso- og rykkergebyrer.

Du får også et mere retvisende grundlag at træffe økonomiske beslutninger på. Så kommer du ikke til at tage en beslutning, firmaet ikke har råd til.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Digitalisér dit bogholderi og stå stærkt

Når dit bogholderi er blevet digitaliseret og automatiseret, og du har en dygtig bogholder til at klare din bogføring over distancen, kan du bruge din tid på at vækste din forretning.

Regnskabstallene er up to date, så du altid kan bruge dem til at træffe finansielle beslutninger ud fra.

Alting er bogført korrekt. Det gør det nemt at afregne moms. Og billigere at få revideret regnskabet, fordi det tager kortere tid, og revisorer er oftest timebetalt.

Hos Retio by Zignifikant kan du leje regnskabschef, som kan hjælpe dig med at tolke tallene, så du kan tage økonomiske beslutninger, der ikke skader dit firmas økonomi.

Du får altså mange flere og bedre muligheder for at vækste din forretning. Og alligevel behøver du ikke tænke på at søge om mere hjælp til bogholderiet. Væksten kommer højst til at koste dig bogføring af lidt flere bilag.

Kontakt os i dag, så giver vi dig en pris på din bogføring og et tilbud på digitalisering og automation af dit bogholderi.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål