BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Hvem skal være din næste bogholder i Køge?

Køge

Er du på jagt efter en ny bogholder? Så sørg for, at vedkommende kan få bogholderiet i dit Køge-firma til at leve op til de nye, digitale lovkrav. Kontakt Retio by Zignifikant og få et tilbud på både digitalisering og bogføring.

Skal bogholderiet udvides, fordi dit firma er ekspanderet så kraftigt, at de administrative og bogføringsmæssige opgaver kræver flere hænder? Det er jo kun glædeligt.

Eller har du selv stået for bogholderiet hidtil, men kan ikke længere overskue det, hvis du også skal have tid til at vækste firmaet endnu mere og have tid til både medarbejdere og kunder?

Har din bogholder sagt op eller går han eller hun på pension inden så længe?

Så har du brug for at finde en bogholder.

Du kan vælge at søge lokalt efter en ekstern eller freelance bogholder i Køge eller en bogføringsassistance i Køge og omegn.

Men du kan også tænke ud af boksen og kaste nettet endnu længere ud og på den både finde den bogholder, der passer bedst til dit firma i Køge.

Lovkrav om digitalisering og automation giver dig nye muligheder

Og det kan du, fordi den nye bogføringslov kræver, at dit bogholderi skal digitaliseres. Så alle bilag skal opbevares og håndteres digitalt. Samtidig kræver den også, at dit firmas administrative arbejdsgange digitaliseres og automatiseres.

Det er en kæmpe fordel for dig. For når alt administrativt og al bogføring foregår digitalt, kan dit bogholderi befinde sig alle steder også andre steder end i Køge.

Digital bogføring til fast pris

Hos Retio By Zignifikant får du digital bogføring til en fast månedlig pris. Prisen afhænger af, hvor mange bilag du skal have bogført om året.

Det betyder, at du ikke får en større regning, selvom bogholderen har brugt mere tid end forventet på at undersøge, hvordan et eller flere bilag skal bogføres.

Det vil være en fast bogholder, der står for regnskabet i dit Køge-firma. Men hvis din faste bogholder bliver syg eller skal på ferie eller på kursus, så tager din faste bogholders kollega over, så du altid har et opdateret regnskab.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Retio by Zignifikant hjælper med digitalisering og automation

Siden 2005 har Retio by Zignifikant arbejdet med digitalisering og automation af danske virksomheder af enhver type.

Vi starter med at undersøge, hvilke tjenester, der allerede findes i skyen, som kan bruges til din type virksomhed. Det betyder, du får et gennemtestet system, som bruges af tusindvis af andre danske firmaer. På den måde kommer du ikke til at stå med et skræddersyet system, som du ikke kan ændre på, hvis behovet opstår.

Dernæst håndbygger vi automationen af mere unikke arbejdsgange i dit firma, som evt. involverer flere forskellige datasystemer eller omfangsrige arbejdsprocesser. Så slipper I for at flytte data rundt mellem systemerne manuelt.

Du tjener eller sparer penge ved at bruge Retio by Zignifikant

Hyrer du Retio by Zignifikant til at stå for digitalisering og automation af dit bogholderi og din administration samt din digitale bogføring, kan du ovenikøbet spare penge.

For kan du ikke tjene os ind eller spare mere ved at bruge os, end vi koster dig, bliver du ikke kunde hos os. Vi siger simpelthen nej tak, hvis vi kan se, at vi blot bliver en ekstra udgift for dig.

Det er dog endnu ikke sket, at vi har måtte takke nej til et firma fra Køge.

Der er nemlig flere steder, hvor du kan tjene eller spare penge, når du bruger os som din samarbejdspartner.

Alle de arbejdsopgaver, som du springer over, når du har travlt i firmaet, bliver automatiseret. Så behøver du ikke have dårlig samvittighed over, at de ikke bliver klaret eller bruge din beskedne fritid på dem.

Det gælder også udsendelse af påmindelser, rykkere og inkassovarsler til de kunder, som ikke betaler til tiden. Så der er ikke nogen dårlige betalere, der ryger under radaren, så du ikke får dine penge ind. Og dine egne regninger vil blive betalt til tiden, når du har godkendt dem, så du undgår unødvendige rykker- og inkassogebyrer.

Du får et bedre overblik over indtægter og udgifter og kan derfor også hurtigt finde de leverandører, du bruger oftest. På den måde kan du forhandle dig til bedre rabatter.

Sidst, men ikke mindst, får du et godt grundlag at træffe økonomiske beslutninger på, fordi dit regnskab altid er up to date. Så kommer du ikke til at træffe en dårlig beslutning, som firmaet ikke har råd til på det pågældende tidspunkt.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Du står stærkere med et digitaliseret bogholderi

Digital bogføring, digitale, automatiserede arbejdsprocesser og dygtige bogholdere til at køre dit bogholderi får dig – og dit firma – til at stå stærkere. For du får flere muligheder og tid til at vækste dit firma endnu mere.

Når de finansielle tal, altid er opdaterede, kan du trygt bruge dem til at træffe beslutninger ud fra.

Det er nemmere og mindre tidskrævende at afregne moms, når alt er bogført korrekt. Samtidig med at det bliver billigere for dig at få revideret dit regnskab hos din timebetalte revisor, da der skal bruges mindre tid på det.

Når du er kunde hos Retio by Zignifikant, har du adgang til at leje regnskabschef, som kan forklare tallene for dig og bistå dig med at tage de økonomiske beslutninger, der er de bedste for dit firma.

Alle de fordele du får, når det hele kører, giver dig de bedste muligheder for at vækste din forretning. Helt uden, at du skal bruge flere folk i bogholderiet. Væksten kommer allerhøjst til at betyde, at du skal have bogført lidt flere bilag om året.

Så kontakt Retio by Zignifikant i dag. Så giver vi dig en fast pris på din bogføring og et tilbud på digitalisering af automation af dit bogholderi.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål