BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Søger du en bogholder i Kolding?

Kolding

Er du på jagt efter en ny eller en ekstern bogholder til at køre bogføringen i dit Kolding-firma? Så gør de nye digitale krav til bogføringen det muligt at tænke utraditionelt, og lægge bogholderiet helt ud af firmaet. Det – og digitaliseringen af bogføringen – kan vi hjælpe dig med hos Retio by Zignifikant.

Der kan være mange gode grunde til, at du har brug en ny bogholder i Kolding.

Det mest almindelige er, at din nuværende bogholder har sagt op, så du skal finde en ny. Eller at dit firma er blevet så stort, at du ikke selv har tid til at klare bogføringen. Eller at firmaet er vokset, så du har brug for flere hænder i bogholderiet i Kolding. For er der gang i forretningen, vokser arbejdspresset i bogholderiet.

Her vil du typisk enten slå en stilling op, eller gå ud og lede lokalt efter bogføringsassistance i Kolding og omegn. For kan bogføringen klares med en freelance bogholder, skal han eller hun ikke bo for langt fra firmaets Kolding-adresse.

Digitale lovkrav giver dig nye muligheder for at finde din næste bogholder

Men når de nye lovkrav til bogføringen tvinger dig til at gemme alle bilag digitalt, og digitalisere og automatisere arbejdsgangene i administrationen, kan du snildt kaste nettet længere ud efter din næste bogholder.

For når der ikke længere er nogen fysiske bilag, timesedler og andre dokumenter, som bogholderen skal sidde med, kan vedkommende lige så godt sidde i Skagen, i Gedser eller for den sags skyld ovre i København.

Skulle der komme en enkelt regning på papir? Eller får du en papirbon et sted, som skal med i regnskabet? Så er det bare at tage et billede af den med mobilen og sende den til bogholderen. Eller bruge en særlig app på din smartphone, som sender billedet af bilaget direkte ind i dit regnskabsprogram.

Læg bogføringen hos Retio by Zignifikant

Vælger du at få os hos Retio by Zignifikant til at stå for din bogføring, betaler du et fast månedligt beløb, som vi har beregnet efter, hvor mange bilag du har på årsplan. Så undgår du at betale ekstra timer for de bilag, som bogholderen først skal finde ud af at bogføre korrekt.

Og er din faste bogholder hos os syg, på ferie eller afsted på kursus, tager en af kollegaerne over. Derfor kommer dig bogføring aldrig bagud.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Kom trygt i mål med digitaliseringen af din bogføring

Men før du kan komme så langt, er du nødt til at få digitaliseret og automatiseret alle jeres administrative arbejdsprocesser. Så slipper du for det sidste papir i bogføringen.

Det får godkendelse af fakturaer og lignende til at køre meget mere smidigt og nemmere for den enkelte medarbejder. Og du slipper for at betale for, at bogholderen sidder og taster tal fra et system og over i et andet. Eller fra papir og over i bogføringsprogrammet.

Hos Retio by Zignifikant har vi arbejdet med digitalisering og automatisering af danske virksomheder siden 2005. Det gør os til nogle af branchens absolut mest erfarne digitaliseringseksperter.

Vi har arbejdet med stort set alle typer af virksomheder og inden for næsten alle brancher. Så uanset hvor speciel og særpræget, din virksomhed er, har vi med garanti prøvet det før – eller set noget, der ligner.

Du bliver ikke fastlåst med os som digitaliseringspartner

Samtidig bruger vi en strategi, hvor vi først digitaliserer og automatiserer alt det, som kan klares med velkendte, gennemprøvede tjenester i skyen. Det giver dig flere valgmuligheder, og sikrer dig mod børnesygdomme og fejl, som kan vælte økonomien i din forretning. Samt at ende med et stort, komplekst system, som det er svært at slippe ud af igen.

De mere komplekse arbejdsgange, som ikke er lige til at løse med eksisterende tjenester, håndbygger vi en automation til, som sætter dem på autopilot. Her får du hjælp af vores store erfaring, som vi har opbygget over de seneste snart 20 år.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Digitalisér din virksomhed, læg bogføringen ud af huset, og kom foran konkurrenterne

Med en gennemdigitaliseret virksomhed med automatiserede arbejdsgange i administrationen, og vores dygtige bogholdere til at holde bogføringen opdateret, får du frigjort en masse tid for alle dine ansatte.

Det betyder også, at du ikke behøver udvide bogholderiet i takt med at firmaet vokser – eller hænger på lønnen til en bogholder i hele opsigelsesperioden, hvis der ikke er nok at lave til at have flere ansatte i bogholderiet.

Men allervigtigst er du sikker på, at bogføringen altid er opdateret og udført korrekt. Så kan du trygt bruge tallene i regnskabsprogrammet, når du skal træffe en økonomisk beslutning.

Og har du brug for det, kan du leje en regnskabschef, som kan hjælpe dig med at træffe beslutningen – eller fortælle dig helt nøjagtigt, hvad tallene i regnskabet for dit Kolding-firma betyder for firmaets økonomiske fremtid.

Alt i alt giver det dig en konkurrencemæssig fordel, som gør det nemmere at komme foran konkurrenterne, giver dig en bedre nattesøvn, og giver dig mere tid til at drive dit firma i Kolding.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål