BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Brug for en bogholder på Lolland? Så læs her først

Lolland

De nye digitale lovkrav til bogføringen giver dig en helt nye muligheder for at køre bogholderiet i dit firma på Lolland. Ja, faktisk kan du lægge det helt ud af huset. Læs med her, og få alt at vide om, hvordan du gør.

Er firmaet vokset, er bogholderiet et af de første steder, du kan mærke det. For med mere gang i butikken, bliver der flere bilag at holde styr på og få bogført. Det betyder, at du skal bruge bruge ekstra bogføringsassistance til dit firma på Lolland.

Her er din første tanke sikkert at søge efter en ny fastansat, freelance eller ekstern bogholder, som bor i lokalområdet på Lolland. For sådan har du sikkert altid gjort.

Men når SKAT har stillet krav om, at dine bilag fremover skal opbevares og håndteres digitalt, og alle bogholderiets arbejdsgange skal til at være digitale, får du en helt ny mulighed. Som både reducerer behovet for at udvide bogholderiet, når virksomheden vokser, og giver dig et bedre overblik over din forretning.

Digital bogføring giver dig helt nye muligheder

For når bilag og arbejdsgange kører digitalt, kan du automatisere alt det tunge og trivielle arbejde, som tidligere åd en masse tid og ressourcer i bogholderiet – og var et irritationsmoment for de andre medarbejdere i firmaet.

Samtidig behøver din nye bogholder ikke bo lige omkring hjørnet i f.eks. Nakskov, Maribo, Sakskøbing, Nysted, Horslunde, Rødby eller Søllested. For når bilagene ikke er på papir, er de nemme at sende hvor som helst hen. Ja, faktisk kan de selv finde vej til bogføringsprogrammet. Og de papirbilag som der skulle komme, kan du nemt lige tage et billede af med mobilen – og sende samme vej.

Det betyder, at du måske slet ikke har brug for at udvide bogholderiet med flere hænder. Ja, måske kan du ligefrem med fordel lægge det helt ud af huset.

Få hjælp til at opfylde lovkravene

Hos Retio by Zignifikant har vi hjulpet danske virksomheder med digitalisering og automation af bogholderi og administration lige siden 2005. Derfor har vi med garanti allerede hjulpet mange andre firmaer, som ligner dit.

Det betyder, at vi kan hjælpe jer med at opfylde de nye lovkrav, uden at det kommer til at koste jer en masse – eller kaster jer ud i et opslidende digitaliseringsprojekt.

For vi arbejder ud fra en digitaliseringsstrategi, som ikke binder jer til et dyrt og tungt system, det er svært at slippe ud af.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Kom nemt i gang med digital bogføring

Vi starter nemlig altid med at digitalisere og automatisere så meget som muligt af bogføringen i dit firma på Lolland med eksisterende tjenester på nettet. Det sikrer dig, at det virker, og at der ikke opstår fejl på grund af børnesygdomme eller uopdagede fejl i systemet. For der er allerede tusinder af andre danske virksomheder, som bruger tjenesten uden problemer.

Samtidig er du mere frit stillet fremover. For der bliver flere og flere udbydere af bogføringstjenester på nettet. Så skulle den, vi har valgt, ikke være den rigtige for dig en gang i fremtiden, kan du nemt skifte til en anden – uden at det ødelægger nogle af de andre systemer, vi har sat op.

Har I nogle lidt mere komplekse eller specielle arbejdsgange, som ikke kan digitaliseres eller automatiseres med en eksisterende tjeneste, håndbygger vi en digital løsning, som gør det. Her trækker vi på vores mangeårige erfaring. Det betyder, at vi tit har et godt udgangspunkt i de automationer, vi har udviklet til andre firmaer, som minder af dit.

Derfor ender du med at komme meget nemmere i mål med digitaliseringsprojektet – og er sikker på, at alt kommer til at køre digitalt fremover.

Læg bogføringen ud af huset

Som en ekstra sidegevinst ved at digitalisere regnskabet i dit firma på Lolland får du også mulighed for at lægge bogføringen helt ud af huset. For når alle arbejdsgangene og alt det, som før krævende en masse tid og ressourcer, er blevet digitaliseret, kan selve bogføringen klares over distancen.

Hos et firma som vores f.eks.

Det giver dig samtidig sikkerhed for, at alting bliver bogført korrekt – og bliver din faste bogholder hos os forhindret i at bogføre dine bilag, tage en af vores andre dygtige bogholdere over.

Få bedre overblik over din forretning

Når først bogholderiet er digitaliseret og alt det, som forsinker bogføringen, er blevet automatiseret, får du mulighed for at trække nogle tal ud af bogføringsprogrammet, som du kan stole på.

Det giver dig både bedre overblik over likviditeten og cash flowet, og giver dig et mere trygt beslutningsgrundlag, når du skal træffe nye beslutninger, som har betydning for firmaets økonomi.

Få digitaliseret bogholderiet, og stå stærkere

Så kontakt os i dag, og få hjælp til at leve op til de nye lovkrav om digitale bilag og arbejdsgange i bogholderiet. Og læg bogføringen over til os.

Så ved du altid, hvad dit bogholderi koster dig. For du betaler en fast pris hver måned, som afhænger af, hvor mange bilag vi bogfører for dig på et år. Og vokser firmaet, skal du ikke ud og lede efter nye ressourcer. Du behøver kun betale for de ekstra bilag, som udvidelsen giver os at bogføre.

Kontakt os i dag, og få et tilbud på digitalisering af bogholderiet, og få bogføring til fast pris hver måned..

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål