BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Mangler du en bogholder i Midtjylland?

Midtjylland

Nu giver lovkrav om digitalisering dig en unik mulighed for at gentænke bogholderiet i dit firma i Midtjylland. Du tænker måske, det bare er endnu en overvågning og endnu mere besvær, men det er faktisk en fordel for dig. Kontakt Retio by Zignifikant for at høre nærmere, og få også et tilbud på både digitalisering og bogføring.

Har du brug for en ny bogholder i stedet for den nuværende, eller har du brug for en ekstra bogholder, fordi der er blevet mere at lave i firmaet – og dermed også i bogholderiet? Eller har du selv stået for bogføringen i dit firma i Midtjylland hidtil, og nu er den vokset dig over hovedet?

Uanset årsagen vil du typisk søge efter din nye bogholder lokalt. Her kan du enten søge efter en:

  • Ekstern Bogholder i Midtjylland
  • Freelance Bogholder i Midtjylland
  • Bogføringsassistance i Midtjylland

Men hvorfor egentlig søge lokalt, når du kan søge over hele landet?

De nye digitale lovkrav giver dig mange flere muligheder

Den nye bogføringslovgivning stiller krav om digital opbevaring og håndtering af bilag samt digitalisering og automatisering af bogholderiets administrative arbejdsopgaver.

Det giver dig mange flere muligheder, når du skal vælge bogholder til dit firma i Midtjylland. For når bilagene er digitale, kan bogholderiet ligge mange andre steder i landet end lige i Midtjylland.

Og når der dukker papirbilag op, tager du bare et billede af dem med din telefon og sender dem til bogholderen eller direkte til regnskabet med ved hjælp af en app.

Har du brug for hjælp til digitalisering og automation?

Hos Retio by Zignifikant har vi digitaliseret og automatiseret danske virksomheder siden 2005. Og vi har arbejdet med alle virksomhedstyper og brancher.

Når vi skal digitalisere dit bogholderi, bruger vi først og fremmest de tjenester, der allerede findes i skyen. På den måde kan du udskifte de enkelte delelementer, hvis og når du får behov for det. Det betyder, at du ikke kommer til at sidde med et stort system, som det er svært at slippe af med.

Bagefter håndbygger vi automationen af de mere unikke og omfattende arbejdsprocesser i dit firma. Og evt. de arbejdsprocesser, der involverer flere forskellige datasystemer. Så slipper du for at flytte data manuelt i fremtiden.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Få digital bogføring med Retio by Zignifikant

For en fast månedlig pris baseret på årlige antal bilag overtager vi også gerne dit bogholderi i dit firma i Midtjylland.

Den faste pris betyder, at du ikke kommer til at betale ekstra, selvom bogholderen måske skal bruge mere tid på at finde ud af, hvordan bilaget skal bogføres.

Dit regnskab vil altid være opdateret – også selvom din faste bogholder er syg, på ferie eller på kursus, for en kollega tager bare over.

Så er du sikker på, at regnskabet i dit firma i Midtjylland altid er up to date.

Vi tager dig kun som kunde, hvis du kan tjene os ind

Vores politik er, at du skal kunne spare eller tjene mere, end det koster dig at bruge os.

Så kan vi se, at det aldrig kommer til at ske, siger vi nej til at få dig som kunde.

Det gælder, hvad enten du skal have os til at digitalisere og automatisere dit bogholderi, vi skal overtage din bogføring eller begge dele.

Men vi kan godt afsløre, at vi endnu har vi ikke sagt nej til et eneste firma i Midtjylland.

For der er rigtig mange måder, du kan tjene udgifterne til vores arbejde ind på.

Alle de processer, som du ofte springer over eller skubber foran dig, når der er travlt i firmaet, bliver automatiseret, så du kan bruge din tid mere fornuftigt og på den måde tjene flere penge.

Dine regninger bliver sat til betaling til tiden, når du har godkendt dem. Så slipper du dyre rykkergebyrer og udgifter til inkasso.

Da alt er opdateret, vil du hurtigere kunne spotte de leverandører, du køber meget ind hos, så du kan forhandle dig til bedre rabatter.

Endelig får du et mere korrekt grundlag at træffe økonomiske beslutninger på. Så undgår du at tage beslutninger, dit firma ikke har råd til.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Digitalisér bogholderiet, gentænk bogføringen, og vækst din forretning

Med automatiske, digitale arbejdsprocesser, digital bogføring og en fast, dygtig bogholder til at køre dit bogholderi kan du nemmere vækste dit firma.

Alle finansielle tal er nemlig altid opdateret, så du trygt kan bruge dem til at tage økonomiske beslutninger ud fra.

Og hos Retio by Zignifikant har du endda altid mulighed for at leje en regnskabschef, som kan hjælp dig med at forstå tallene og med at tage de rigtige økonomiske beslutninger.

Alt er bogført korrekt, så du nemt kan afregne moms, og så det er billigere at få dit regnskab revideret, da det tager kortere tid – og revisorer er oftest timebetalt.

Alt i alt giver det dig bedre mulighed for at vækste forretningen – uden at du skal bruge flere folk i bogholderiet. Væksten kommer allerhøjst til at koste dig lidt flere bogførte bilag.

Så kontakt os i dag, få en fast pris på din bogføring og et tilbud på digitalisering og automation af dit bogholderi.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål