BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Skal du have ny bogholder i Næstved?

Næstved

Og vil du gerne have et bogholderi i dit Næsteved-firma, der fungerer så effektivt som muligt? Så skulle du måske overveje at gentænke dit bogholderi. De nye, digitale lovkrav giver dig nemlig nye muligheder. Kontakt Retio by Zignifikant og få et tilbud på at få digitaliseret dit bogholderi samt på digital bogføring.

Der kan findes flere grunde til, hvorfor du er på jagt efter en bogholder til dit firma i Næstved.

Måske har den tidligere bogholder sagt op eller er gået på pension. Måske har du selv stået for bogføringen i dit Næstved-firma. Eller måske er dit firma vokset så meget, at du har brug for mere tid – og dermed flere hænder – for at få bogholderiet til at køre på skinner.

Typisk vil du søge efter din nye bogholder lokalt. Her kan du vælge at søge efter en fast – måske fuldtidsansat – bogføringsassistance i Næstved. Eller du kan vælge at søge efter en freelance eller ekstern bogholder i Næstved og omegn. Så er bogholderen altid tæt på, når du skal bruge ham eller hende.

De nye lovkrav gør det nemmere for dig

Men med den nye bogføringslovgivning behøver din bogholder ikke at være lige rundt om hjørnet. For den stiller nemlig krav om, at alle dine bilag skal opbevares og håndteres digitalt, samt at alle firmaets administrative arbejdsgange skal digitaliseres og automatiseres.

Og når bilagene er digitale, kan du søge en bogholder, hvor som helst i landet. For bogholderiet behøver slet ikke at ligge i Næstved længere. Det hele sker jo i skyen.

Det gør det supernemt for dig at bevare overblikket. Og skulle der dukke papirbilag op, fotograferer du dem bare og sender dem direkte til regnskabet fra din app.

Retio by Zignifikant kan blive din digitale bogholder

Hos Retio by Zignifikant kan du få klaret den digitale bogføring til en fast månedlig pris. Prisen bliver udregnet efter, hvor mange bilag du skal have bogført om året. Ikke noget med timepris.

Det betyder, at du ikke kommer til at betale ekstra, selvom bogholderen skal bruge tid på at finde ud af, hvordan bilagene skal bogføres.

Med en fast tilknyttet bogholder vil dit regnskab altid være helt up to date. Og skulle din faste bogholder blive syg, have ferie eller videreuddannes, så vil hans eller hendes kollega tage over. Så du er altså altid sikret, at regnskabet i dit Næstved-firma bliver ajourført til tiden som aftalt.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Vi hjælper også gerne med digitalisering og automation

Hos Retio by Zignifikant har vi digitaliseret og automatiseret danske virksomheder inden for alle typer og brancher siden 2005. Så vi har garanteret også arbejdet med en virksomhedstype som din.

Når vi skal digitalisere dit bogholderi, bruger vi de tjenester, der allerede ligger i skyen og bliver brugt af tusindvis af andre danske virksomheder. Vi ved de virker, og de kan også arbejde sammen med andre systemer. Så kommer du ikke til at sidde med et stort system, som det er svært at slippe af med.

Findes der ikke allerede en tjeneste i skyen, håndbygger vi automation af de komplekse arbejdsgange, der involverer flere datasystemer eller omfattende arbejdsprocesser i dit firma. På den måde slipper I for at flytte data rundt manuelt mellem de forskellige systemer.

Kan du ikke tjene os ind, bliver du ikke kunde hos os

Inden du bliver kunde hos os, tjekker vi først, om du kan spare penge ved eller tjene mere på at bruge os, end vi koster dig. Kan du ikke det, tager vi dig ikke ind som kunde. Og det er ligegyldigt, hvilken opgave vi skal udføre for dig.

Men vi har altså endnu ikke sagt nej til et eneste firma fra Næstved.

Der er flere forskellige områder, hvor du kan tjene udgifterne til vores arbejde ind.

Når alle processer er automatiseret, vil opgaver – som du oftest springer over, når du har travlt i firmaet – forsvinde.

Påmindelser, rykkere og inkassovarsler til kunder, der ikke betaler til tiden, vil blive sendt automatisk. Og dine egne regninger bliver sat til automatisk betaling til tiden, så snart de er blevet godkendt. Så slipper du for rykkergebyrer, udgifter til inkasso og et ry som dårlig betaler.

Du får nemmere et overblik over, hvilke leverandører du handler meget med. Så kan du forhandle dig til bedre vilkår og rabatter.

Endelig får du et retvisende billede at træffe de større økonomiske beslutninger på. Så undgår du at tage en beslutning, firmaet ikke har råd til.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Med digitaliseret og automatiseret bogholderi står du stærkere

Når alt er på plads, har du et digitalt og automatiseret bogholderi samt en dygtig bogholder til at klare den daglige, digitale bogføring.

Det giver dig tid og mulighed for at vækste dit firma. For du har altid opdaterede finansielle tal, som du trygt kan bruge til at træffe beslutninger ud fra.

Du får nemmere ved at afregne moms, for alting er bogført korrekt. Det gør det også billigere at få regnskabet revideret, for det er hurtigt klaret for revisoren – som oftest er timebetalt.

Hos Retio by Zignifikant kan du også leje en regnskabschef, som kan forklare dig tallene og være dig behjælpelig med at tage de rigtige økonomiske beslutninger.

Alt i alt får du altså flere og bedre muligheder for at vækste forretningen. Og selvom firmaet vokser, skal du ikke bruge flere folk i bogholderiet. Væksten kommer allerhøjst til at koste dig nogle flere bogførte bilag.

Så kontakt Retio by Zignifikant i dag, få en fast pris på din bogføring og et tilbud på digitalisering af automation af dit bogholderi.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål