BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Hvilken bogholder på Nørrebro er bedst?

Nørrebro

Med de nye, digitale lovkrav får du en fantastisk chance for at gentænke bogholderiet i dit Nørrebro-firma. Hos Retio by Zignifikant kender vi de nye krav ud og ind, og vi kan få dit bogholderi til at følge dem. Bagefter kan vi også stå for den digitale bogføring. Kontakt os, og få et tilbud på både digitaliseringen og den digitale bogføring.

Er bogføringen vokset dig eller din nuværende bogholder over hovedet, fordi din forretning er blevet større? Eller har din nuværende bogholder sagt op? Så har du brug for en ny fast bogføringsassistance på Nørrebro eller en freelance eller ekstern bogholder på Nørrebro.

Typisk vil du nemlig søge lokalt, så din bogholder er tæt på, når du har brug for, at bogføringen i din Nørrebro-forretning er helt up to date, så du kan træffe de rigtige økonomiske beslutninger.

Hvorfor begrænse dig til Nørrebro, når du kan søge i hele landet?

Du er ikke ene om at have den indstilling. Det har næsten alle erhvervsdrivende. Men her er det, at den nye bogføringslovgivning kommer ind og gør det muligt for dig at tænke i nye, større baner.

Loven stiller nemlig krav om, at dit bogholderi skal være digitalt, og at dine administrative processer skal automatiseres.

Så hvorfor vælge en bogholder på Nørrebro, hvis der findes en bedre et andet sted i landet? For når bilagene er digitale, kan bogholderiet ligge hvor som helst – ikke kun på Nørrebro.

Papirbilag sendes nemt til bogholderen eller regnskabet ved at fotografere dem og sende dem med en app.

Outsource bogholderiet til Retio by Zignifikant

Glem alt om dyre timepriser, og ekstraregninger, fordi tidsestimatet ikke stemmer. Når Retio by Zignifkant står for din bogføring, betaler du en fast månedlig pris afhængig af antal bilag om året.

Så uanset hvor længe bogholderen er om at bogføre bilagene, betaler du altid det samme måned efter måned.

Din faste bogholder sørger for, at dit regnskab altid er opdateret som aftalt. Skulle din faste bogholder blive syg, have ferie eller deltage i kursus, tager en af bogholderens dygtige kollegaer over.

På den måde er du altid sikker på, at regnskabet i dit Nørrebro-firma er up to date.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Men først digitalisering og automation

Inden vi kan overtage den digitale bogføring i din forretning, skal bogholderiet overholde den nye bogføringslovgivning om digitalisering og automation.

Det kan vi også hjælpe med. Vi har digitaliseret og automatiseret danske virksomheder siden 2005. Og vi har arbejdet med alle virksomhedstyper og brancher. Så vi kan også klare din.

Vi starter med at finde de tjenester, der allerede ligger på nettet og kan bruges af virksomhedstyper som din. Det stiller dig mere frit, fordi du kan udskifte delelementerne. Det betyder, at du ikke vil komme til at sidde med et stort system, som det er svært at slippe af med eller lave om på.

Bagefter håndbygger vi automation af de mere specielle arbejdsgange, der inkluderer flere forskellige datasystemer eller meget omfattende arbejdsprocesser. Så slipper du for en masse manuelle, administrative opgaver.

Vi bliver ikke bare en ekstraudgift

Kan vi på forhånd se, at du ikke vil komme til at spare eller tjene mere på at bruge os, end vi koster dig, så bliver du ikke kunde hos os. For vi vil ikke bare være en ekstraudgift for dig.

Og det gælder, hvad enten du vil have os til at digitalisere og automatisere dit bogholderi, eller du vil hyre os til at overtage din bogføring.

Men endnu har vi ikke sagt nej tak til at få en eneste virksomhed fra Nørrebro som kunde.

Du kan spare penge og tjene os ind på rigtig mange måder.

Vi har altid din ryg, så du ikke får ekstraudgifter til flere hænder i bogholderiet – hvad enten det er, fordi din bogholder bliver syg, skal på ferie, eller fordi du har brug for ekstra hænder i travle perioder.

Når processer, som du tit udsætter eller springer over, når du har travlt, er automatiseret, taber du ikke penge på dem. F.eks. bliver der automatisk sendt påmindelser, rykkere og inkassovarsler til de kunder, der ikke betaler til tiden. Men omvendt bliver dine egne regninger sat til betaling til tiden, så du undgår rykker- og inkassogebyrer.

Med et godt overblik får du hurtigere opdaget, hvilke leverandører du køber meget hos. Så kan du bedre forhandle dig til bedre priser.

Endelig får du mere ro i maven, når du slet ikke behøver at tænke på bogføring, opkrævning af penge, lønregnskab osv. Så får du tid og ro til at koncentrere dig om det, der får dit firma til at stå stærkere.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Digitalisér bogholderiet, og få flere penge i kassen

Når bogholderiet kører som på skinner, og du ved, at dit regnskab altid stemmer, kan du meget nemmere vækste dit firma – og det betyder flere penge i kassen.

Med et altid ajourført regnskab kan du trygt træffe økonomiske beslutninger ud fra tallene. Du kommer altså ikke til at træffe en beslutning, der slår bunden ud af din økonomi.

Når alle bilag er bogført korrekt, er det nemmere at afregne moms. Samtidig bliver det billigere at få regnskabet revideret. For når alt stemmer, skal din timebetalte revisor ikke bruge lige så meget tid på at afslutte det.

Er der noget, du er i tvivl om med hensyn til regnskabet, kan du hos Retio by Zignifikant leje en regnskabschef til at forklare dig tallene. Så er du sikker på, at du har forstået det rigtigt og kan tage de rigtige økonomiske beslutninger.

Alt i alt får du meget bedre chancer for at vækste din forretning. Men det betyder ikke, at du skal bruge flere folk i bogholderiet. Væksten kommer højst til at koste dig lidt flere bogførte bilag om året.

Kontakt Retio by Zignifikant i dag. Så får du en fast pris på din bogføring og et tilbud på digitalisering og automation af dit bogholderi.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål