BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Sådan finder du en bogholder i Nørresundby

Nørresundby

Det kan måske virke uoverskueligt at skulle ud at finde en ny bogholder. Men de digitale lovkrav giver dig en helt perfekt anledning til at nytænke bogholderiet i dit Nørresundby-firma. Har du brug for hjælp? Kontakt Retio by Zignifikant i dag, og få et tilbud på digitalisering og digital bogføring.

Det er ikke altid helt let at finde den perfekte bogholder til dit firma, hvad enten det er første gang, du skal bruge en bogholder, f.eks. hvis du er nystartet, eller hvis du selv har stået for regnskabet, men ikke længere har tid til det. Eller om du skal finde en ekstra bogholder – hvis dit firma er vokset, og der er blevet mere for bogholderiet at lave – eller du skal finde en ny bogholder, fordi din nuværende stopper.

Afhængigt af dine behov kan du søge efter en

  • Freelance bogholder i Nørresundby
  • Ekstern bogholder i Nørresundby
  • Bogføringsassistance i Nørresundby

Den nye bogføringslov giver dig flere muligheder

Med den ny bogføringslov i hånden får du faktisk endnu en mulighed. Du kan nemlig søge endnu bredere ved at søge en bogholder over distancen.

De nye digitale lovkrav fordrer nemlig bl.a., at alle bilag skal håndteres og opbevares digitalt, og alle administrative processer skal digitaliseres og automatiseres.

Og når bilagene er digitale, behøver dit bogholderi ikke at ligge i Nørresundby, men kan ligge alle mulige andre steder. Du behøver ikke en gang at flintre land og rige rundt med papirbilag, hvis der skulle komme sådan nogle forbi. Du fotograferer dem bare og sender dem til bogholderen eller regnskabet via en app.

Retio by Zignifikant klarer den digitale bogføring til en fast pris

For en fast månedlig pris klarer vi den digitale bogføring for dit firma. Prisen bliver regnet ud efter, hvor mange bilag, du skal have bogført om året.

Med en fast pris ved du altid, hvor meget du skal betale. Modsat timebetaling, hvor du kommer til at betale ud fra, hvor meget tid bogholderen har brugt på at finde ud af, hvordan et eller flere bilag skal bogføres.

Med Retio by Zignifikant får du en fast tilknyttet bogholder. Skal bogholderen på ferie eller kursus, eller blive han eller hun syg, tager en kollega over. Så du kan altså være sikker på, at regnskabet i dit Nørresundby-firma altid er up to date.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Få hjælp til digitalisering og automation

Men før vi kan overtage dit regnskab, skal bogholderiet digitaliseres og automatiseres. Det kan vi også hjælpe med.

Vi har siden 2005 hjulpet danske virksomheder af enhver type og branche med digitalisering og automation.

Vi bruger altid først og fremmest de tjenester, der allerede findes i skyen. Det sikrer dig et fleksibelt system, hvor du nemt kan udskifte delelementer, hvis du får brug for det. På den måde kommer du ikke til at sidde med et stort system, der er umuligt at slippe af med eller bygge om på.

Findes der i dit firma nogle mere komplekse arbejdsgange eller -processer, der involverer flere datasystemer, håndbygger vi automation af disse, så I slipper for at flytte data manuelt rundt mellem dem.

Tjen os ind igen

Vi har kun et krav. Nemlig at du skal kunne spare eller tjene mere på at bruge os, end vi koster dig. Kan vi på forhånd se, at det ikke kan lade sig gøre, så tager vi dig ikke som kunde.

Og det gælder naturligvis, hvad enten vi skal stå for digitalisering og automation af dit bogholderi, eller vi skal styre din digitale bogføring – eller begge dele.

Men endnu har vi altså ikke sagt nej til nogen firmaer i Nørresundby. For der er mange måder, du kan tjene udgifterne til os ind på.

F.eks. optimerer vi løbende arbejdsgange og gør dig opmærksom på opgaver, som tager dig for lang tid. Så får du mere tid til at tjene penge til firmaet.

Dit regnskab vil altid være up to date. Så kan du f.eks. hurtig spotte, de leverandører, du lægger mange og store ordrer hos, så du kan forhandle dig til bedre priser. Du vil også hurtigere kunne opdage, hvis en post er ved at løbe løbsk, så det kan blive stoppet.

Du slipper for udgifter til rykkere og inkasso, for firmaets regninger bliver efter godkendelse sat til automatisk betaling til tiden.

Endelig opdater vi dig også løbende på din likvide situation, så du kan træffe de økonomiske beslutninger, der er bedst for dit firma.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Stå stærkere – gentænk bogføringen

Med et digitaliseret og automatiseret bogholderi og dygtige bogholdere til at føre dit regnskab over distancen får du meget mere tid og overskud til at styrke din forretning.
Du får nemlig tal, der er til at stole på og altid er opdateret, så du trygt kan træffe beslutninger ud fra dem.
Alting er altid bogført korrekt, hvilket gør det nemt at afregne moms og billigt at få regnskabet revideret.
Du får også mulighed for at leje en regnskabschef – efter behov – som kan forklare dig tallene, og som du kan sparre med om økonomiske beslutninger.
Så alt i alt får du bedre muligheder for at få din forretning til at vokse – og det endda uden, at du skal bruge flere hænder i bogholderiet. Allerhøjst kommer det til at koste dig lidt flere bogførte bilag om året.
Kontakt os i dag. Få en fast pris på din bogføring. Og få et tilbud på digitalisering og automation af dit bogholderi.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål