BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Skal du bruge en ny bogholder i Nordsjælland - så behøver du ikke lede mere

Nordsjælland

Skal du udvide bogholderiet i dit firma i Nordsjælland? Så behøver du ikke lede efter en ny bogholder. Det kan du takke SKAT og de nye digitale lovkrav til dit regnskab for. Samtidig kan det blive startskuddet på at outsource administrationen helt. Læs med, og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med det hele hos Retio by Zignifikant.

Traditionelt har du altid ledt efter ny bogføringsassistance lokalt i Nordsjælland, når firmaet blev større. Eller du ikke længere selv havde tid til bogføringen.

Men i dag er der ingen grund til at lede med lys og lygte efter en ny fastansat, ekstern eller freelance bogholder, når dit firma i Nordsjælland får brug for flere ressourcer i administrationen.

For når lovgivningen kræver, bogføringen lige om lidt skal til at være digital, kan du lige så godt gentænke den måde, som du kører dit bogholderi og øvrige administration på.

Og lægge det hele over til et firma som vores.

Nye digitale lovkrav gør det nemt at gentænke din bogføring i Nordsjælland

Inden for de kommende år skal du til at gemme og håndtere alle bilag til regnskabet digitalt. Og alle arbejdsgange i bogholderiet skal også til at foregå digitalt.

Det giver dig nogle helt nye muligheder for at automatisere arbejdsprocesser, som tidligere enten tog en masse tid, fordi bogholderen skulle sidde og lavet en masse manuelt arbejde. Eller skulle vente på oplysninger til bogføringen – eller på, at kollegaerne fik godkendt bilagene, inden de skulle bogføres.

Men når bilagene og arbejdsgangene kører digitalt, forsvinder stort set al ventetiden. Og dobbeltarbejde og trælse, langsommelige manuelle arbejdsgange bliver helt overflødige.

Derfor falder behovet for at ansætte flere ressourcer i bogholderiet, selv om firmaet vokser.

Og så bliver det meget nemmere at outsource bogføringen helt.

Få digitaliseret bilag og arbejdsgange på en nem og sikker måde

Vælge du at lægge bogføringen over til os hos Retio by Zignifikant, kan vi samtidig hjælpe dig med at få regnskabet i dit firma i Nordsjælland til at leve op til de nye digitale lovkrav.

For vi har arbejdet med digitalisering og automation af bogholderi og administrative arbejdsgange siden 2005. Så vi har med garanti allerede hjulpet flere firmaer, som minder om dit.

Vores tilgang er lidt anderledes end den, du ellers møder mange steder. For i stedet for at få kørt alle jeres bilag og administrative processer ind i et stort og altomfavnende it-system, bruger vi så vidt muligt

de tjenester, som allerede findes på nettet til at digitalisere og automatisere bogholderiet.

Det giver dig sikkerhed for, at det kommer til at køre, som det skal. For de tjenester vi vælger, har allerede hjulpet tusinder af andre danske virksomheder. Og skulle du få behov for at udskifte tjenesten senere – fordi dit firma får nye behov – behøver det ikke have betydning for resten af setuppet. Du skifter bare til en konkurrerende tjeneste, og får opfyldt de nye behov – eller den samme ydelse til en billigere pris.

Det er dog sjældent, vi kan nøjes med kun at bruge eksisterende tjenester. For de fleste danske virksomheder har typisk lidt mere komplekse arbejdsgange. Eller brug for at samle data ind fra flere forskellige – og måske inkompatible – it-systemer, som skal bruges til bogføringen.

Her hjælper vores store erfaring fra lignende danske virksomheder dig trygt i mål. Og samtidig sikrer muligheden for at skræddersy specialløsninger dig, at du kommer helt i mål med digitaliseringen af din virksomhed.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Træf beslutninger på et bedre grundlag

Med ventetid og tidskrævende dobbeltarbejde ude af billedet, er der færre ting, som kan spænde ben for eller forsinke din bogføring.

Og lægger du bogføringen over til os, slipper du også for, at sygedage, efteruddannelse og ferier bliver en udfordring. For er din faste bogholder ikke på kontoret, tager en af de dygtige kollegaer over, som også kender dit firma.

Derfor er du sikker på, at bogføringen altid er ajour. Det betyder, at du kan stole på de tal, som du kan trække ud af bogføringsprogrammet, når du skal træffe en økonomisk beslutning.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Få bogføring til fast pris - og gør det billigere at vækste firmaet

Samtidig kan du se frem til, at du altid kender prisen på din bogføring. For hos Retio by Zignifikant betaler du et fast beløb hver måned, som er beregnet ud fra det antal bilag, vi bogfører for dig i løbet af et år.

Så når dit firma vokser, bliver din eneste ekstraudgift til bogføringen, den merpris som de ekstra bilag kommer til at koste dig.

Så kontakt os i dag, få en fast pris på bogføring af din virksomheds regnskab, og hjælp til at leve op til de digitale lovkrav til bogholderiet.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål