BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Søger du en bogholder i Odder?

Odder

Den ny bogføringslov om digital bogføring giver dig en fantastisk mulighed for at gentænke bogholderiet i dit Odder-firma. Det lyder måske besværligt, men det er det ikke. Kontakt Retio by Zignifikant, og få et tilbud på digitalisering, automation og digital bogføring.

Uanset om du har et firma med eget bogholderi, eller du bruger en konsulent ude i byen, så kan du fra tid til anden få behov for at finde en bogholder til dit firma.

Har din virksomhed f.eks. haft god vind i sejlene og er vokset sig større, så bliver der mere at lave i bogholderiet, og så har du brug for flere hænder. Eller har du selv hidtil stået for bogføringen, men er den vokset dig over hovedet, eller skal den nuværende bogholder stoppe, så har du brug for en ny bogholder.

Typisk vil du søge efter en ny bogholder lokalt. Og så kan du vælge mellem en:

  • Ekstern bogholder i Odder
  • Freelance bogholder i Odder
  • Bogføringsassistance i Odder

Ny lov giver nye muligheder

Men du behøver faktisk ikke kun at søge lokalt. Den ny bogføringslov kræver nemlig, at alle bilag fremover skal håndteres og opbevares digitalt, og at alle firmaets administrative processer skal automatiseres.

Og det er en fordel for dig. For når alle bilag er digitale, behøver dit bogholderi ikke ligge i Odder. Det kan ligge alle steder, da der jo ikke er nogen fysiske bilag, der skal skifte hænder. Og skulle der dukke et papirbilag op, fotograferer du det bare og sender det til din bogholder eller direkte til regnskabet med en app.

Digital bogføring til fast pris

Lader du Retio by Zignifikant stå for den digitale bogføring, får du det til en fast månedlig pris. Så du skal ikke betale ekstra, selvom din bogholder har brugt tid på at finde ud af, hvordan bilagene skal bogføres.

Prisen udregnes på baggrund af, hvor mange bilag du skal have bogført om året.

Du får en fast tilknyttet bogholder, men når han eller hun holder ferie, er syg eller skal på kursus, tager en kollega over. På den måde er du sikker på, at regnskabet i dit Odder-firma altid stemmer og er up to date.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Retio by Zignifikant hjælper med digitalisering og automation

Vi har digitaliseret og automatiseret danske virksomheder siden 2005. Og vi har arbejdet med alle mulige virksomhedstyper og inden for alle mulige brancher.

Vi foretager digitaliseringen i et tempo, så alle kan følge med. Og for at du skal få et så fleksibelt og effektivt system som muligt, starter vi altid med først at bruge de tjenester, der allerede findes i skyen. Det gør det nemt at udskifte delementer efter behov.

Dernæst håndbygger vi automation af de arbejdsgange, der er mere komplekse, og som involverer mere omfattende arbejdsprocesser eller flere forskellige datasystemer. Så fremover skal I ikke flytte data rundt mellem systemerne manuelt.

Vi tager ikke hvem som helst som kunde

Men du bliver kun kunde hos os, hvis du kan tjene udgifterne til os ind igen. Kan vi se, at det ikke kommer til at ske, siger vi ganske enkelt nej tak til at have dig som kunde.

Og det er uanset, om vi taler om digitalisering og automation af dit bogholderi, eller om vi taler om den daglige digitale bogføring.

Det er dog endnu ikke sket, at vi har måtte sige nej til et firma fra Odder. For der er nemlig mange måder, du kan spare eller tjene mere ved at benytte dig af vores ydelser, end vi koster dig.

Vi automatiserer alle de processer, som du gerne springer over, når du har travlt i firmaet, og de opgaver, som tager dig for lang tid i hverdagen. Så får du mere tid til det, du synes er sjovt og til dine kunder og ansatte.

Du slipper fremover for rykkergebyrer, udgifter til inkasso og for et ry som dårlig betaler, for dine regninger bliver efter godkendelse automatisk sat til betaling til tiden.

Påmindelser og rykkere bliver automatisk sendt til de kunder, der ikke betaler til tiden, så du hurtigere får penge i kassen, og likviditet og cash flow styrkes.

Sidst – men ikke mindst – kan du nemmere træffe de rigtige økonomiske beslutninger for dit firma, fordi du får et retvisende grundlag at træffe beslutningerne på.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Stå stærkere med et digitaliseret bogholderi

Du får mange fordele med et digitaliseret og automatiseret bogholderi. Og når du har en dygtig bogholder til at køre dit regnskab over distancen, behøver du ikke gå og tænke på det i hverdagen, men kan i stedet bruge tid på at beskæftige dig med at få dit firma til at vokse sig endnu større.

Og med de altid opdaterede finansielle tal, kan du trygt og sikkert træffe økonomiske beslutninger uden risiko for at tage en beslutning, firmaet ikke har råd til.

Når alt er bogført korrekt, bliver det også nemmere at afregne moms, og billigere at få regnskabet revideret. Revisoren er nemlig oftest timebetalt, men når regnskabet stemmer, så tager det ikke ret lang tid at revidere det.

Har du behov for at få tallene forklaret, brug for sparring eller for hjælp til at træffe de rigtige økonomiske beslutninger, så kan du hos Retio by Zignifikant leje en regnskabschef, der kan bidrage med dette.

Du får altså mange flere muligheder for at få succes med at vækste din forretning. Og det betyder endda ikke, at du skal bruge flere hænder i bogholderiet. Men det kommer nok til at koste dig lidt flere bogførte bilag.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål