BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Find den bedste bogholder i Odense

Odense

Er det på tide at se dig om efter en bogholder, så giver de nye digitale lovkrav dig en eminent mulighed for at nytænke bogholderiet i dit Odense-firma. Det kan Retio by Zignifikant hjælpe dig med. Kontakt os i dag, og få et tilbud på digitalisering og bogføring.

Der kan være forskellige grunde til, at du ser dig om efter en bogholder.

Det kan f.eks. være, at du indtil nu selv har stået for bogføringen, men at den er vokset dig over hovedet, så du har brug for en bogholder – enten del- eller fuldtids.

Det kan også være, at dit firma har fået mere travlt, så der er brug for flere hænder i dit bogholderi.

Eller det kan være, at din nuværende bogholder stopper, så du har brug for en ny, der kan stå for dit regnskab.

Uanset hvad grunden er, så vil du typisk søge efter en ressource i lokalområdet. Det giver dig mulighed for at søge en:

  • Freelance bogholder i Odense
  • Bogføringsassistance i Odense
  • Ekstern Bogholder i Odense

Ny lov giver dig flere og bedre muligheder

Vil du gerne kunne søge videre end bare lokalt? Det kan du nu, for den ny bogføringslov stiller krav om, at alle bilag skal håndteres og opbevares digitalt, og at alle firmaets administrative processer skal automatiseres.

Og når først dit bogholderi er blevet digitaliseret og automatiseret, så behøver dit bogholderi ikke at ligge i Odense. Det kan ligge alle mulige andre steder.

Skulle firmaet stadig modtage papirbilag, så tager du blot et billede af bilagene og sender billedet til bogholderen eller regnskabet via en app.

Digitalisering og automation med Retio by Zignifikant

Vi har siden 2005 hjulpet danske virksomheder med digitalisering og automation af deres bogholderi. Vi har arbejdet med alle typer af virksomheder og inden for enhver branche. Så vi kan også hjælpe dig.

Vi starter med at finde og bruge de tjenester, der findes online. Det gør, at du får et mere fleksibelt system, hvor de enkelte delelementer kan udskiftes. Så ender du ikke med at have et stort og stift system, som det er svært at ændre på eller slippe af med.

Derefter håndbygger vi automation af de mere komplekse arbejdsgange i dit firma. F.eks. omfattende processer eller arbejdsgange, der involverer flere forskellige datasystemer. Så behøver I ikke at flytte data rundt manuelt.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Lad Retio by Zignifikant overtage bogføringen

Når dit bogholderi er blevet digitaliseret, kan vi overtage bogføringen til en fast månedlig pris. Prisen udregner vi efter, hvor mange bilag du skal have bogført årligt.

Med en fast månedlig pris slipper du for at skulle betale ekstra, hvis f.eks. bogholderen har brugt ekstra tid på at finde ud af, hvordan et eller flere bilag skal bogføres. Prisen er altid den samme.

Det er den samme bogholder, der tager sig af dit regnskab. Undtagen når han eller hun holder ferie, er syg eller skal på kursus. I de tilfælde tager din faste bogholders kollega over.

Så uanset hvad der sker, er du sikret, at regnskabet i dit Odense-firma altid er ajourført som aftalt.

Du bliver ikke kunde, hvis det ikke kan betale sig for dig

Hvad enten vi skal hjælpe dig med digitalisering og automation af dit bogholderi, eller vi skal stå for den daglige digitale bogføring – eller begge dele – så er vores politik, at du skal kunne spare eller tjene mere på at bruge os, end vi koster dig.

Så kan vi se, at det ikke kommer til at ske, siger vi nej til at få dig som kunde. Men endnu har vi altså ikke måtte sige nej til et eneste firma fra Odense. Og det skyldes jo nok, at der er rigtig mange måder, du kan tjene udgifterne til os ind på igen. Eller steder, hvor du kan spare.

Når alt er up to date, kan du hurtigt spotte leverandører, du lægger store og mange ordrer hos. På den måde kan du nemmere forhandle dig frem til bedre rabatter.

Alle de arbejdsopgaver du skubber foran dig, når du har travlt med andre ting i firmaet, får vi automatiseret for dig, så du med ro i maven kan give dig tid til dine kunder og ansatte.

Du slipper for at skulle betale rykkergebyrer og udgifter til inkasso, for alle regninger bliver efter godkendelse sat til automatisk betaling på den angivne dato.

Du får et retvisende grundlag at træffe økonomiske beslutninger på, så du er sikker på, at du ikke får taget en beslutning, der ikke er god for dit firma.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Gentænk, digitalisér, og få din forretning til at vokse

Når du ikke skal tænke på bogføringen og administrative opgaver, men har en  dygtig bogholder over distancen til at sørge for det, kan du glæde dig over alle fordelene og bruge din tid på at få dit firma til at vokse.

Med opdaterede finansielle tal kan du trygt træffe beslutninger, der er gode for dit firma.

Når alt er bogført korrekt, er det nemmere at afregne moms, og billigere at få regnskabet godkendt hos revisoren.

Du får hos Retio by Zignifikant mulighed for at leje en regnskabschef til sparring, til forklaring af regnskabet og til at hjælpe dig med at træffe gode økonomiske beslutninger.

Det giver dig bedre chancer for at få din forretning til at vokse. Og det kommer allerhøjst til at koste dig lidt flere bogførte bilag om året, men det behøver du ikke tænke på. Det tager vi os af.

Kontakt os i dag. Så får du en fast pris på din bogføring, og et tilbud på digitalisering af dit bogholderi.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål