BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Ny bogholder i Randers?

Randers

Søger du en intern eller ekstern bogholder til at køre dit bogholderi i Randers? Så har du en enestående chance for at gentænke bogføring og administration i din virksomhed. For lige om lidt skal alle bilag være digitale. Det giver dig mulighed for at spare både tid og penge på bogføringen. Kontakt Retio by Zignifikant i dag, og få mere at vide – og en fast pris på bogføringen hver måned.

Er du på jagt efter en bogholder i Randers?

Enten fordi den gamle har sagt op, du skal udvide bogholderiet, eller det er på tide at få nogen til at tage over på bogføringen i hverdagen. For du har ikke tid selv længere.

Men før du går ud, og leder efter bogføringsassistance lokalt i Randers og omegn, er det en god ide at stoppe op.

For lige netop nu har du en fantastisk mulighed for at gentænke og fremtidssikre dit bogholderi. Så står du stærkere i forhold til konkurrenterne, og slipper for en masse af de trivielle opgaver i hverdagen, som tit er med til at få bogføringen til at halte bagud.

Lyder det ikke fantastisk?

Digitale bilag og automatiserede arbejdsgange giver helt nye muligheder

Inden 2026 skal du til at køre alle bilag og alle arbejdsgange omkring bogføringen digitalt. Det kræver SKAT.

Det betyder, at du slipper af med alle arbejdsgangene på papir – og alle papirbilagene, du alligevel får smidt væk. Og de papirbilag du måtte få, kan du i fremtiden bare tage et billede af.

Det gør det nemt at maile alle bilagene til din bogholder. Eller sende dem direkte til regnskabet ved hjælp af en app på din mobiltelefon.

Når alle bilag, timesedler og så videre ikke længere er på papir, betyder det også, at du kan outsource hele bogføringen. Så fremover kan din bogholder sidde i den stik modsætte ende af landet – ja, for den sags skyld på Sjælland – selv om du driver virksomhed i Randers.

Så i stedet for at hyre en lokal freelance-bogholder i Randers kan selv mindre erhvervsdrivende outsource bogføringen til en bogholder, som har specialiseret sig i netop deres forretningsområde.

Læg bogføringen ud af huset

For vælger du at sende bogføringen ud af huset, kan du lige så godt vælge en bogholder, som ved alt om netop det, du laver i din virksomhed. Så slipper du for at skulle oplære bogholderen i de specielle bogføringsforhold, der gælder i din branche.

Hos Retio by Zignifikant har vi specialiseret os i en masse forskellige brancher lige fra håndværkere og til webshops. Det gør det trygt for dig at lade os tage over på din bogføring i Randers. Vi har en afdeling inde i Aarhus. Så er der brug for fysisk fremmøde, kan det sagtens lade sig gøre

Samtidig er du sikker på, at bogføringen aldrig kommer til at halte bagud. For selv om du får en fast bogholder til at køre dit regnskab hos os, har vi altid en back op klar, når din faste bogholder holder ferie, er syg eller skal på kursus.

Derfor kan du være sikker på, at bogføringen altid er up to date. Så kan du være mere sikker på, at du har et retvisende grundlag at træffe økonomiske beslutninger på, når du trækker tal fra regnskabet.

Og har du brug for sparring til den slags beslutninger, kan du leje en CFO eller regnskabschef af os, som kan rådgive og vejlede dig.

Outsourcer du bogholderiet, behøver du ikke fyre din nuværende bogholder. Mange af vores kunder bruger i stedet bogholderen til andre opgaver. Som f.eks. at optimere og trimme forretningen – og sørge for datakvaliteten af de data, som bogføringen anvender.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Få hjælp til at digitalisere og automatisere bogholderiet

Men den nye regnskabslov giver dig også en ny udfordring med dit regnskab i din Randers-virksomhed.

For hvordan får du digitaliseret alle dine bilag, og sikret at der bliver oprettet en digital sikkerhedskopi, som kan opbevares på betryggende vis? Og hvordan får du automatiseret og digitaliseret alle arbejdsgangene omkring din administration?

Hos Retio by Zignifikant har vi siden 2005 automatiseret og digitaliseret administrative og andre arbejdsgange i danske virksomheder inden for stort set alle brancher. Også de komplekse og meget omfattende arbejdsgange, som ingen troede, det var muligt at digitalisere.

Vi arbejder ud fra et princip op at bruge kendte og velafprøvede tjenester i skyen til at digitalisere og automatisere så meget som muligt. Så slipper du for børnesygdomme og at være fastlåst i et stort, dyrt system, det er både besværligt og omkostningstungt at komme ud af igen – og behøver i øvrigt ikke skifte regnskabsprogram. Medmindre det er meget gammelt.

Dernæst bygger vi automatiseringsrutiner til alt det, som ikke kan digitaliseres eller automatiseres med de eksisterende tjenester.

Derved kan du gøre alle de administrative arbejdsgange i din virksomhed digitale.

Stå stærkere med Retio by Zignifikant

Så vælger du at outsource bogholderiet, og eventuelt få hjælp til digitalisering og automatisering af din administration hos os, kommer du til at stå med en meget stærkere og mere fremtidssikker virksomhed.

For vokser dit firma, skal du ikke til at ansætte flere ressourcer i bogholderiet. Du kommer allerhøjst til at betale lidt mere for bogføringen. For vi afregner ud fra det antal bilag, som du har hvert år.

Altså betaler du det samme hver måned for din bogføring. I hvert fald indtil dit firma vokser.

Samtidig går vi altid efter, at du skal tjene flere penge ved at outsource bogføringen til os. Så kan vi se, at det ikke kan lade sig gøre, tager vi dig ikke som kunde. Men endnu har vi ikke måttet afvise nogle firmaer fra Randers.

Så kontakt os i dag, og få en godt tilbud på en bogholder til dit firma i Randers.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål