BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Leder du efter bogholder i Roskilde?

Roskilde

Er du på jagt efter en, der kan styre bogholderiet i din virksomhed. Så er det et oplagt tidspunkt også at gentænke måden, bogføringen i dit Roskilde-firma klares på. Det giver de nye digitale lovkrav til bogholderiet dig en unik mulighed for. Så kontakt os i dag, og få et tilbud på både digitalisering og bogføring.

Grundene til, at du søger bogføringsassistance til din Roskilde-virksomhed, kan være mange.

Måske har din gamle bogholder sagt op. Eller din virksomhed er vokset så meget, at bogholderen ikke kan klare bogføringen alene længere. Eller måske har du lige startet en ny virksomhed, og det kom bag på dig, hvor mange bilag, der skal bogføres dagligt, og hvor mange andre administrative opgaver der er i forbindelse med at have eget firma.

Uanset årsagen, så står du overfor at finde en bogholder til dit Roskilde-firma. Du kan enten vælge at søge en lokal, ekstern bogholder i Roskilde, en freelance bogholder i Roskilde og omegn eller en fastansat ressource, til dit bogholderi i Roskilde.

For traditionelt har folk altid ment, at det er bedst, vedkommende bor i nærheden af firmaet.

De nye lovkrav om digitalisering gør det nemmere

Men faktisk giver den nye bogføringslovgivning mulighed for at kaste nettet længere ud. For den stiller bl.a. krav om, at al opbevaring og håndtering af dine regnskabsbilag skal digitalises.

Når bilagene er digitale, behøver bogholderen ikke at befinde sig i Roskilde eller nærmeste omegn. Og skulle der dukke nogle papirbilag op, fotograferer du dem bare, og sender dem til bogholderen eller direkte til regnskabet ved hjælp af en app.

Lad Retio by Zignifikant klare din bogføring

Retio by Zignifikant kan klare din bogføring. Det gør vi til en fast, månedlig pris ud fra, hvor mange bilag, du skal have bogført om året.

Det er den samme bogholder, der altid står for din bogføring. Og det koster ikke ekstra, selvom bogholderen selv skal finde ud af, hvordan bilaget skal bogføres.

Er din tilknyttede bogholder syg, på ferie eller fraværende af en anden grund, så tager en kollega over. Du har altså et altid ajourført regnskab i dit Roskilde-firma.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Hjælp til digitalisering og automation

Har du brug for hjælp til at få digitaliseret din bogføring og automatiseret dine administrative arbejdsgange, så kan vi også klare det. Siden 2005 har vi hjulpet danske virksomheder inden for alle mulige virksomhedstyper og brancher med denne proces.

Vi bruger i størst muligt omfang de tjenester, der findes i
skyen – det gør det nemt for dig at udskifte de enkelte delelementer, hvis du ønsker det. Og du kommer derfor ikke til at sidde med et uoverskueligt, stort system, som er svært at komme af med.

Automation af de mere komplekse arbejdsgange, som involverer flere forskellige datasystemer eller omfattende arbejdsprocesser, håndbygger vi, så de passer til jeres flow. På den måde undgår du at skulle flytte data manuelt mellem de forskellige systemer.

Vi tager dig ikke som kunde, hvis du ikke kan tjene os ind

Kan du ikke spare eller tjene mere på at bruge os, end vi koster dig, tager vi dig ikke ind som kunde.

Det gælder, uanset om vi skal klare din bogføring, eller om vi skal hjælpe dig med at digitalisere og automatisere dit bogholderi.

Men det er ikke sket endnu, at vi har sagt nej til et eneste firma fra Roskilde.

Der er nemlig rigtig mange måder, du kan tjene udgifterne til os ind på.

Du sparer både tid og penge, når alle de opgaver – som du tit springer over, når du har travlt i firmaet – bliver automatiseret. Bl.a. får du kradset pengene ind fra kunder, som ikke har betalt. Og du får også sat regninger til betaling til tiden, så du ikke får rykker- og inkassogebyrer.

Samtidig er det hurtigere at spotte de leverandører, som du benytter dig meget af. Så kan du nemt få nogle bedre rabatter.

Endelig får du et retvisende billede at træffe økonomiske beslutninger på. Så undgår du at tage beslutninger, firmaet ikke har råd til. 

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Digitalisér dit bogholderi, og vækst dit firma

Når du får digitaliseret din bogføring, får automatiseret, digitale arbejdsprocesser og har en dygtig bogholder, der kører dit bogholderi over distancen, er dit regnskab altid opdateret. Så kan du altid trygt stole på de tal, du kan hente ud med dit regnskabsprogram.

Og da alt er bogført korrekt, er det også nemmere at afregne moms og at holde udgifterne til revisoren nede. For regnskabet laver din revisor fortsat.

Med Retio by Zignifikant får du også mulighed for at leje en regnskabschef, som kan forklare dig tallene. Så kan du tage de rigtige økonomiske beslutninger, der får din virksomhed til at vækste. Og væksten kan håndteres uden, du skal bruge flere folk i bogholderiet.

Kontakt os i dag, og få en fast, månedlig pris på din bogføring og et tilbud på digitalisering af automatisering af de administrative arbejdsgange.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål