BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Bogholder i Ry

Ry

Ny digital bogføringslov gør det nemmere for dig at gentænke bogholderiet i dit Ry-firma og at få den dygtigste bogholder til at stå for dit regnskab. Kontakt Retio by Zignifikant, og få et tilbud på digitalisering og automation af bogholderiet samt en pris på digital bogføring.

Når du starter nyt firma, eller når dit firma vokser, kan du hurtigt få brug for en ekstra ressource i bogholderiet. Enten fordi du hidtil selv har kunnet nå at lave regnskabet i de sene aftentimer, men nu er det vokset dig over hovedet, eller fordi din nuværende bogholder ikke kan nå det hele længere.

Det kan også være, at din nuværende bogholder stopper, og du skal have fat i en afløser for ham eller hende.

Så vil du typisk slå en stillingsannonce op, hvor du søger efter hjælp til bogholderiet. Det kan være en

  • Freelance bogholder i Ry
  • Ekstern bogholder i Ry
  • Bogføringsassistance i Ry

Følg loven, og få flere fordele

Men når nu den nye lovgivning kræver, at dit bogholderi bliver digitaliseret og automatiseret, så kan du jo lige så godt benytte dig af de fordele, det giver dig.

Fremover skal firmaets administrative processer digitaliseres og automatiseres, og alle bilag skal håndteres og opbevares digitalt.

Og når bogholderiet kan tilgås online, er der jo ingen grund til, at dit bogholderi ligger i Ry. Det kan ligge hvor som helst. Og de gammeldags papirbilag der dukker op, fotograferer du og sender til bogholderen eller lægger direkte ind i regnskabet ved hjælp af en app.

Digital bogføring til fast månedlig pris

Hos Retio by Zignifikant får du digital bogføring til en fast månedlig pris, udregnet på antal årlige bilag.

Det betyder, at du ikke skal betale ekstra, selvom din fast tilknyttede bogholder har brugt tid på at finde ud af, hvordan dine bilag skal bogføres.

Og du skal ikke tænke på, om din bogholder nu bliver syg, holder ferie eller skal på kursus. For din faste bogholders kollega overtager straks dit regnskab.

På den måde kan du være sikker på, at regnskabet i dit Ry-firma altid er up to date og stemmer.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Få hjælp til digitalisering og automation af Retio by Zignifikant

Men først skal dit bogholderi digitaliseres og automatiseres. Det kan vi også hjælpe med. Vi har i ca. 20 år stået for digitalisering og automation af alle mulige typer virksomheder i Danmark og inden for enhver branche.

Vi lægger ud med at finde de tjenester, der allerede findes i skyen, og som du kan bruge i dit firma. Dernæst håndbygger vi automation af arbejdsgange, der er mere komplekse, og som involverer flere systemer, så du slipper for at skulle flytte data manuelt imellem systemerne. Vi håndbygger også automation af mere omfattende arbejdsprocesser, hvis der er sådan nogle i dit firma.

Det betyder, at du får et fleksibelt system, hvor det er nemt at udskifte og indsætte delementer, hvis der bliver behov for det.

Det hele foregår i overskuelige step og i et tempo, hvor alle kan følge med.

Du bliver kun kunde, hvis det kan svare sig for dig

Vi ønsker ikke bare at være en ekstra udgift for dig. Du skal kunne tjene det, som vi koster dig, ind igen og helst mere til. Kan du ikke det, tager vi dig ikke som kunde.

Og det er ligegyldigt, om vi skal stå for digitalisering og automation af dit bogholderi, om vi skal stå for din daglige bogføring, eller om du vil have os til begge dele.

Det er nu ikke sket nogensinde, at vi har måtte takke nej til en virksomhed fra Ry. Der er nemlig rigtig mange muligheder for at spare og rigtig mange måder, du kan tjene os ind på.

Du vil fremover hurtigere få dine penge i kassen, så likviditet og cash flow styrkes. For vi automatiserer processen med at få kradset firmaets penge ind, ved at der automatisk bliver sendt rykkere og inkassovarsel ud til de kunder, der ikke betaler til tiden.

Poster som er ved at løbe løbsk, vil hurtigere blive opdaget, fordi regnskabet er ajour, og alt er bogført korrekt. Og så kan overforbruget blive stoppet i tide.

Vi optimerer løbende arbejdsgangene i dit firma. Og finder vi opgaver, der tager dig for lang tid, gør vi dig opmærksom på det, så de kan blive ændret/automatiseret.

Sidst – men ikke mindst – får du et retvisende grundlag at træffe økonomiske beslutninger på. På den måde risikerer du ikke at få taget beslutninger, dit firma ikke har råd til.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Gentænk bogholderiet, og vækst dit firma

Få alle fordelene ved et digitaliseret og automatiseret bogholderi. Og med en dygtig bogholder, der kører dit bogholderi over distancen, får du meget mere end bare et ajourført regnskab.

Med et altid ajourført regnskab, kan du trygt bruge de finansielle tal til at træffe økonomiske beslutninger ud fra.

Du kan nemmere afregne moms, når alt er bogført korrekt. Og det bliver billigere for dig at få regnskabet revideret, da det tager kortere tid, og revisorer oftest er timebetalt.

Hos Retio by Zignifikant kan du til hver en tid leje en regnskabschef, der kan forklare dig tallene og give dig sparring, så du kan træffe de rigtige økonomiske beslutninger for dit firma.

Så har du bedre chancer for at vækste din forretning og stå stærkere. Og det endda uden, at du skal ansætte ekstra ressourcer i bogholderiet. Det kommer højst til at koste lidt flere bogførte bilag om året.

Få en fast pris på din digitale bogføring, og et tilbud på digitalisering og automation af dit bogholderi. Kontakt os i dag.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål