BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Ny bogholder i Silkeborg?

Silkeborg

Ikrafttrædelsen af den nye lovgivning om digitalisering og automation af danske virksomheders bogholderi er lige på trapperne. Så hvis du alligevel er på jagt efter en ressource til at stå for bogholderiet i dit Silkeborg-firma, så er nu et godt tidspunkt at gentænke dit bogholderi. Kontakt Retio by Zignifikant og få sparring og et tilbud på både digitalisering og bogføring.

Der kan være flere årsager til, at du er på jagt efter en bogholder i Silkeborg.

Måske har du hidtil selv stået for bogføringen. Men nu er den vokset dig over hovedet, så du har brug for hjælp til både administrative opgaver og bogføringen i din Silkeborg-virksomhed.

Det kan også være, fordi du har brug for en ny bogholder i stedet for den tidligere, der måske har sagt op eller er gået på pension.

Eller det kan være at du har brug for ekstra hænder i dit allerede eksisterende bogholderi midlertidigt eller ved spidsbelastninger.

Så hvad gør du? Du kan sætte dig ned og lave et lokalt stillingsopslag, hvor du søger en fastansat bogføringsassistance til dit Silkeborg-firma. Eller du kan søge en ekstern eller freelance bogholder i Silkeborg.

Digitalisering og automation af dit bogholderi giver dig nye muligheder

Umiddelbart synes du måske, at den nye bogføringslovgivning gør tingene mere besværligt for dig. Men når først du har opfyldt kravene om digital opbevaring og håndtering af bilag samt digitalisering og automatisering af firmaet administrative processer, kan du søge efter en bogholder hvor som helt i landet.

For når alt er digitalt, kan din bogholder sidde i den anden ende af landet, hvis det er dér, du finder den bedste bogholder til dit Silkeborg-firma. Så hele dit bogholderi kan altså outsources.

De få papirbilag, der dukker op, tager du bare et billede af og sender til bogholderen eller til regnskabet.

Lad Retio by Zignifikant overtage din daglige, digitale bogføring til en fast pris

Normalt når du har en bogholder, der ikke er fastansat til en fast løn, så betaler du timepris for at få klaret din bogføring og andre administrative opgaver. Så lige så snart, der er noget, der tager ekstra tid, bliver det dyrere.

Med Retio by Zignifikant betaler du en fast månedlig pris baseret på antal bilag, du skal have bogført om året. Og evt. hvilke andre administrative opgaver vi skal klare for dig.

Du får en fast tilknyttet bogholder, som sørger for, at dit regnskab altid er opdateret. Og skulle bogholderen have fri eller blive syg, så tager en af kollegaerne over.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Mangler du hjælp til digitalisering og automation?

Vi overtager kun digital bogføring. Men har du endnu ikke fået digitaliseret og automatiseret din virksomhed, så hjælper vi også med det.

Siden 2005 har vi har hjulpet et stort antal danske virksomheder med digitalisering og automation. Og vi har arbejdet med alle virksomhedstyper og brancher.

Så vidt det er muligt, bruger vi de tjenester, der allerede er i skyen, og som ofte kan kommunikere på tværs. Der er jo ingen grund til at bygge nyt, når der allerede findes noget, der virker.

Hvis I har nogle mere indviklede arbejdsgange, der involverer flere forskellige datasystemer eller omfattende arbejdsprocesser, der ikke allerede findes tjenester til, så håndbygger vi automation af dem.

Vi vil have at du sparer penge på os

Inden vi tager dig ind som kunde, laver vi en analyse af, om du kan spare eller tjene mere på at bruge os, end dine udgifter til os er. Og det er uanset, om det er den daglig bogføring, hjælp til automation og digitalisering, begge dele eller andre administrative opgaver.

Viser analysen, at du ikke kan spare eller tjene mere, tager vi dig ikke ind som kunde. Men endnu har vi ikke sagt nej til et eneste firma fra Silkeborg.

For når det kommer til at spare eller tjene penge med os som samarbejdspartner, åbner der sig mange muligheder.

Efter digitalisering og automation af arbejdsgangene i dit bogholderi er der mange administrative opgaver, du slipper for. Fordi de nu sker automatisk. Og den tid kan du bruge på at få flere kunder.

Du risikerer heller ikke at glemme at få pengene ind fra kunderne. For systemet følger op på, om kunderne betaler og sørger for udsendelse af påmindelser, rykkere og inkassovarsler, hvis de ikke gør.

Du undgår unødvendige udgifter til rykkergebyrer og udgifter til inkasso. For når de regninger, der kommer ind, er blevet godkendt, bliver de automatisk sat til betaling.

Du får et bedre overblik. Og på den måde kan du hurtigt se, hvilke leverandører du køber meget hos, så du kan forhandle dig til bedre rabatter.

Sidst, men ikke mindst, får du et bedre grundlag at tage økonomiske beslutninger på. Så komme du ikke til at belaste budgettet unødigt.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Et digitaliseret bogholderi giver større vækst

Når din bogføring er blevet digitaliseret, dine arbejdsprocesser automatiseret, og du har dygtige bogholdere til at køre dit bogholderi, så har du mere tid til at vækste dit firma.

Det altid opdaterede regnskab gør, at du trygt kan bruge tallene, når du skal træffe økonomiske beslutninger.

Alt er selvfølgelig bogført korrekt. Derfor kan du spare penge på revisoren, der skal revidere og afslutte dit regnskab, fordi han eller hun ikke skal bruge en masse tid på fejlagtigt bogførte bilag.

Hos Retio by Zignifikant kan du også leje en regnskabschef, som kan hjælpe dig med at forklare dig tallene i regnskabet i dit Silkeborg-firma. Så er du sikker på at du træffer de rigtige økonomiske beslutninger.

Få en fast pris på din bogføring og et tilbud på digitalisering af automation af dit bogholderi. Kontakt Retio by Zignifikant i dag.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål