BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Brug for en bogholder i Skalborg?

Skalborg

Søger du efter en intern, ekstern eller freelance bogholder til din Skalborg-virksomhed? Så har du en sjælden mulighed for at gentænke bogholderiet, så du aldrig behøver at udvide med flere ressourcer. Heller ikke selv om dit firma vokser. Samtidig kommer du til at leve op til de nye digitale bogføringskrav, der snart bliver hverdag. Læs her, hvordan Retio by Zignifikant gør det muligt.

Skal bogholderiet i dit firma i Skalborg nord for Aalborg udvides med nye ressourcer? Så er du måske allerede i gang med at lede i lokalområdet efter en dygtig bogholder, du kan ansætte på fuld tid. Eller som kan komme regelmæssigt og opdatere bogføringen – eller klare det hjemmefra.

Udnyt nye lovkrav til at gentænke bogføringen i Skalborg

Men du kan roligt kaste nettet længere ud. Særligt hvis du søger ekstern bogføringsassistance til dit firma i Skalborg. Eller er i tvivl om, hvorvidt dit firma er stort nok til en fastansat bogholder – eller der er brug for endnu en bogholder i bogholderiet.

For de nye lovkrav til bogføringen betyder, at du fremover skal gemme alle dine bilag digitalt. Og alle administrative arbejdsgange omkring bogføringen skal digitaliseres.

Så der ikke længere er nogle bilag eller andre data på papir. Derfor kan din bogholder sidde hvor som helst i landet. Når alle arbejdsgange kører digitalt, kan bilagene bogstavelig talt selv finde frem til bogføringsprogrammet. Og de papirbilag og bonner som du måtte få i hverdagen, kan du bare tage et billede af med din mobiltelefon.

Der gør det samtidig nemmere at finde en god bogholder, som kender netop dit forretningsområde. Så slipper du for en masse oplæring, og er sikker på, at alt bliver bogført som det skal fra dag 1.

Men først skal bogholderiet digitaliseres

Men før du kan komme så langt, skal dit bogholderi først digitaliseres. Her er mange allerede i gang, men mangler lige at få digitaliseret de sidste, mere komplekse arbejdsgange.

Andre skal først til at begynde processen. Og andre igen frygter, hvordan det skal gå, fordi de har hørt så mange skrækhistorier om digitaliseringsprojekter, der har sendt virksomhederne til tælling.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Få digitaliseret og lagt bogføringen ud af huset

Vælger du at få Retio by Zignifikant til at hjælpe dig med bogføringen i din Skalborg-virksomhed, kan du samtidig får os til at stå for digitaliseringen af dit bogholderi og de tilhørende arbejdsprocesser.

Vi har hjulpet danske virksomheder inden for stort set alle brancher med digitalisering, automation og bogføring siden 2005. Så du kan være sikker på, at vi har prøvet at digitalisere og køre bogføringen i virksomheder, der ligner din. Og vi har en plan der virker.

Digitalisering i små lette skridt

For i stedet for at bygge et stort, samlet system, digitaliserer vi så meget som muligt med tjenester, der allerede findes i skyen. Det er tjenester, som anvendes af tusinder af andre danske virksomheder uden problemer. Så derfor kan du være sikker på, at du ikke løber ind i de samme problemer som andre virksomheder, du har hørt om.

Samtidig bliver du mere frit stillet. For du kan altid udskifte en af tjenesterne til en anden. Enten fordi den er blevet for dyr. Eller ikke passer helt så godt til din virksomhed længere.

Til de komplekse og tunge arbejdsgange, som vi ikke kan finde en eksisterende tjeneste til, håndbygger vi en automation, som gør arbejdet for jer. Det frigør ressourcer og tid hos alle de ansatte, som er involveret i processen.

Det giver mere tid til forretningen.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Kom trygt og sikkert i mål med de digtale lovkrav - og et outsourcet bogholderi

Så ved at vælge Retio by Zignifikant til at bogføre dit regnskab i Skalborg, har du samtidig mulighed for at få løst de udfordringer, som I måtte have med de nye digitale lovkrav til bogføringen.

Samtidig kan du se frem til bogføring til fast månedlig pris. For vi afregner efter det antal bilag og de administrative opgaver, som vi skal løse for jer. Så med os ved du altid, hvad dit bogholderi koster dig – og behøver aldrig mere finde flere ressourcer til at køre det.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål