BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Find en bogholder i Skive – sådan gør du

Skive

Skal du finde en ny bogholder? De digitale lovkrav giver dig mulighed for at forbedre bogholderiet i dit Thisted-firma. Kontakt Retio by Zignifikant for hjælp og et tilbud på både digitaliseringen og den digitale bogføring.

Søger du en bogholder til dit firma? Det kan være svært at vælge, hvad enten det er første gang, du skal bruge en bogholder, fordi du lige har startet dit firma, eller fordi du selv hidtil har stået for bogføringen.

Eller om du har brug for at skifte din nuværende bogholder ud med en ny bogholder af den ene eller den anden grund.

Eller om du har behov for ekstra hjælp i bogholderiet, fordi dit firma er vokset, og der er kommet så mange opgaver i bogholderiet, at din nuværende bogholder ikke kan nå det hele.

Typisk vil du søge efter en bogholder lokalt i Skive og omegn. Lokalt kan du vælge at søge en af følgende typer af bogholdere:

  • En ekstern bogholder i Skive
  • En freelance bogholder i Skive
  • En bogføringsassistance i Skive

Med den nye bogføringslovgivning er du bedre stillet

Selvom det måske lyder både besværligt og skræmmende, kan digitalisering af bogholderiet være en fordel for dig. De nye digitale lovkrav påbyder dig nemlig at behandle og gemme alle bilag digitalt og at automatisere firmaets administrative processer.

Overvej lige, hvad det betyder for dit bogholderi. For når alle bilag bliver bogført og gemt digitalt, så behøver dit bogholderi ikke at ligge i Skive. Det kan ligge alle mulige andre steder.

De papirbilag, der højst sandsynligt stadig vil dukke op – i hvert fald i starten – fotograferer du og sender direkte til regnskabet med en app. Eller til bogholderen. Nemt og enkelt.

Få dit bogholderi digitaliseret og automatiseret

Har du brug for hjælp til digitalisering af dit bogholderi og til automation af firmaet administrative processer?

Vi har i ca. 20 år hjulpet danske firmaer af enhver type og branche med den opgave. Så vi kan garanteret også hjælpe dig.

Vi bruger først og fremmest alle de tjenester, der allerede er bygget og afprøvet, som findes online. Er der nogle mere komplekse arbejdsgange og omsiggribende arbejdsprocesser i dit firma, som måske endda involverer flere datasystemer, så håndbygger vi automationen af disse.

Alt i alt giver det dig et fleksibelt system, hvor delementer kan udskiftes efter behov. Samtidig undgår I at skulle flytte data rundt mellem forskellige systemer manuelt.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Få bogført dit regnskab digitalt til en fast månedlig pris hos Retio by Zignifikant

Hos Retio by Zignifikant tilbyder vi dig at stå for din digitale bogføring til en fast månedlig pris. Prisen bliver udregnet efter, hvor mange bilag du skal have bogført om året.

På den måde ved du altid, hvad din bogføring koster dig. For når du betaler en fast pris, risikerer du ingen ekstraregninger, selvom din bogholder har brugt ekstra tid på at finde ud af, hvordan et eller flere bilag skal bogføres.

Hvis din faste bogholder bliver syg, skal holde ferie eller deltage i kursus, tager hans eller hendes kollega over, så du er sikker på, at regnskabet i dit Skive-firma altid er ajourført.

Du bliver kun kunde, hvis det kan svare sig for dig

Vi ønsker ikke bare at være en ekstra udgift for dig. Du skal kunne tjene det, som vi koster dig, ind igen og helst mere til. Kan du ikke det, tager vi dig ikke som kunde.

Og det er ligegyldigt, om vi skal stå for digitalisering og automation af dit bogholderi, om vi skal stå for din daglige bogføring, eller om du vil have os til begge dele.

Det er nu ikke sket nogensinde, at vi har måtte takke nej til en virksomhed fra Ry. Der er nemlig rigtig mange muligheder for at spare og rigtig mange måder, du kan tjene os ind på.

Du vil fremover hurtigere få dine penge i kassen, så likviditet og cash flow styrkes. For vi automatiserer processen med at få kradset firmaets penge ind, ved at der automatisk bliver sendt rykkere og inkassovarsel ud til de kunder, der ikke betaler til tiden.

Poster som er ved at løbe løbsk, vil hurtigere blive opdaget, fordi regnskabet er ajour, og alt er bogført korrekt. Og så kan overforbruget blive stoppet i tide.

Vi optimerer løbende arbejdsgangene i dit firma. Og finder vi opgaver, der tager dig for lang tid, gør vi dig opmærksom på det, så de kan blive ændret/automatiseret.

Sidst – men ikke mindst – får du et retvisende grundlag at træffe økonomiske beslutninger på. På den måde risikerer du ikke at få taget beslutninger, dit firma ikke har råd til.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Vi tager kun kunder, det kan betale sig for

Du skal kunne tjene udgiften til os hjem igen. Hvad enten det er penge, du sparer eller penge, du tjener ekstra ved at bruge os.

Kan vi på forhånd se, at det ikke vil kunne lade sig gøre for dit firma, så takker vi pænt nej til at få dig som kunde. Og det gælder naturligvis uanset, om vi skal digitalisere og automatisere dit bogholderi, stå for din digitale bogføring eller begge dele.

Når det så er slået fast, vil vi også lige nævne, at det endnu ikke har været nødvendigt for os at sige nej til et eneste firma fra Skive.

Og det er af den simple grund, at der er rigtig mange måde, hvorpå du kan tjene udgiften til os hjem igen. Herunder kan du se nogle få af dem. Men der kan sagtes være endnu flere.

Vi automatiserer alle de processer, som du springer over i hverdagen, når du har travlt i firmaet. Så behøver du ikke at få stress eller dårlig samvittighed over det, hvilket giver dig mere ro i maven og tid til at beskæftige dig med dine kunder og på den måde tjene flere penge.

Med et altid ajourført regnskab kan du hurtigt få øje på leverandører, du køber meget hos, så du kan forhandle dig til rabatter og dermed spare penge.

Vi er en stærk sparringspartner, der har prøvet en masse forskelligt i alle mulige typer virksomheder og inden for alle mulige brancher. Og det bruger vi aktivt på tværs af vores kunder, så du kan få glæde af erfaringer, som andre har gjort med succes.

Du får også det mest optimale grundlag at træffe økonomiske beslutninger på. Så kommer du ikke til at træffe en beslutning, dit firma ikke har råd til. Og det er både penge, der er sparet og tjent.

Forbedr og effektivisér bogholderiet, og vækst din forretning

Få tid til det, du er dygtig til og brænder for med digital bogføring, automatiske, digitale arbejdsgange og dygtige bogholdere over distancen til at stå for dit regnskab. Og få endnu flere fordele.

  • Ajourførte finansielle tal gør, at du altid kan bruge dem til at tage beslutninger ud fra.
  • Et altid korrekt bogført regnskab gør det nemmere at afregne moms, og billigere at få regnskabet revideret af revisoren.
  • Med mulighed for at leje en regnskabschef, har du altid en sparringspartner, som kan forklare dig tallene og rådgive dig om økonomiske beslutninger.

Det giver dig flere muligheder og bedre chancer for at få din forretning til at vokse. Og du behøver ikke at hyre flere folk til bogholderiet i takt med, at dit firma vokser. Det kommer allerhøjst til at koste dig nogle flere bogførte bilag om året.

Så få et tilbud på digitalisering og automation af dit bogholderi, og få en fast pris på digital bogføring – kontakt Retio by Zignifikant i dag.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål