BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Find en bogholder i Taastrup

Taastrup

Hvis du er på jagt efter en bogholder i Taastrup, giver de nye, digitale lovkrav dig en ret god grund til at gentænke bogholderiet i dit Taastrup-firma. Det kan Retio by Zignifikant hjælpe dig med. Kontakt os, og få et tilbud på både digitalisering og bogføring.

Hvis dit firma kører godt, og du får stadig flere og flere opgaver, så kan det ikke undgås, at du på et eller andet tidspunkt får brug for en bogholder – en ny bogholder eller en ekstra bogholder.

For hvis dit firma vokser, kommer der også flere administrative opgaver, og flere bilag, der skal bogføres. Måske har du endda selv stået for bogføringen indtil nu, men har ikke længere tid til det, hvis forretningen også skal passes ordentligt.

Det kan selvfølgelig også ske, at du søger ny bogholder, fordi din nuværende bogholder har sagt op eller går på pension.

Uanset årsagen så er det oplagt at søge en bogholder, der befinder sig i nærområdet af Taastrup. Det vil sige, at du laver et jobopslag, hvor du søger efter en bogføringsassistance i Taastrup. Eller du kan søge efter en freelance bogholder i Taastrup eller en ekstern bogholder i Taastrup.

Ny digital bogføringslov giver dig bedre muligheder

Men med de nye, digitale lovkrav får du faktisk flere muligheder for at finde en god bogholder til dit Taastrup-firma.

Loven stiller nemlig krav om, at dit bogholderi skal digitaliseres. Alle bilag skal opbevares og behandles digitalt. Og samtidig skal de administrative opgaver i firmaet også digitaliseres samt automatiseres.

Det giver dig mulighed for at søge en bogholder over hele landet. For når alt foregår automatisk og digitalt, kan dit bogholderi ligge hvor som helst – ikke kun i Taastrup.

Eventuelle papirbilag fotograferes nemt og sendes til regnskabet med en app.

Lad Retio by Zignifikant stå for den digitale bogføring

For en fast månedlig betaling klarer Retio by Zignifikant din digitale bogføring. Prisen afhænger af, hvor mange bilag, vi skal bogføre for dig om året – uanset hvor lang tid det tager os.

Det er den samme bogholder, der sørger for, at du har et altid opdateret regnskab. Skulle den din faste bogholder af en eller anden grund være fraværende, overtager en kollega, så du altid er sikker på, at regnskabet i dit Taastrup-firma er up to date som aftalt.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Vi tilbyder også digitaliseret og automation

Har du endnu ikke fåret digitaliseret dit bogholderi og din administration, så kan vi også hjælpe med det.

Vi har digitaliseret og automatiseret danske virksomheder af enhver slags siden 2005.

Alt foregår i små og overskuelige trin.

Vi bruger først de tjenester, der allerede ligger i skyen. De fungerer og bruges allerede af tusindvis af andre danske virksomheder som din. På den måde undgår du alle børnesygdommene, og du kommer til at sidde med et stort, skræddersyet system, der ikke kan ændres på, og som det er svært at slippe af med.

Bagefter håndbygger vi automation af jeres mere indviklede arbejdsgange, som involverer flere forskellige datasystemer eller omfattende arbejdsprocesser. Så kan flytning af data mellem systemerne ske automatisk.

Vi tager dig ikke ind som kunde, hvis du ikke kan tjene penge på os

Det betyder meget for os, at du kan spare eller tjene flere penge på at bruge os, end vi koster dig. Derfor tager vi dig ikke ind som kunde, hvis vi på forhånd kan se, at det ikke kan lade sig gøre.

Det gælder uanset, om vi skal overtage din bogføring, eller om vi skal at digitalisere og automatisere dit bogholderi.

Det er så den dag i dag endnu ikke sket, at vi har sagt nej til et firma i Taastrup.

Det er nok fordi, der er rigtig mange måde, du kan tjene eller spare penge på, når først alt kører, som det skal.

Automatiserede arbejdsprocesser giver dig ro og tid til at koncentrere dig om dine medarbejdere og kunder. Og tilfredse medarbejdere og kunder giver flere penge i kassen.

Samtidig får du kradset pengene ind fra de kunder, som ikke betaler til tiden. Fordi udsendelse af påmindelser, rykkere og inkassovarsler foregår automatisk. Og du får sat regningerne til betaling til tiden, hvilket sparer dig for både udgifter til inkasso og dyre rykkergebyrer.

Du får også hurtigere spottet de leverandører, som du køber så meget ind hos, at det må være til at få forhandlet dig til bedre rabatter.

Endelig får du et mere rigtigt grundlag at træffe økonomiske beslutninger på. Så er du sikker på, at dine beslutninger ikke skader bundlinjen i dit regnskab.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Gentænk bogføringen, digitaliser bogholderiet, og vækst din forretning

Når først det hele kører med digital bogføring, automatiske, digitale arbejdsprocesser og dygtige bogholdere, så har du tid til at finde muligheder for at vækste din forretning.

Opdaterede tal i regnskabet gør, at du trygt kan bruge dem til at træffe beslutninger ud fra.

Momsafregningen bliver nemmere, og revideringen af regnskabet billigere, når alt er bogført korrekt.

Du kan ved at leje en regnskabschef hos Retio by Zignifikant få forklaret tallene i regnskabet og på den måde få hjælp til at træffe de rigtige økonomiske beslutninger for dit firma.

Du får altså meget nemmere ved at vækste forretningen – uden at du skal bruge flere folk i bogholderiet. Væksten kommer allerhøjst til at koste dig lidt flere bogførte bilag om året.

Så kontakt os i dag. Så får du en fast pris på din bogføring og et tilbud på digitalisering af automation af dit bogholderi.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål