BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Søger du ny bogholder i Thisted?

Thisted

Det er ikke altid nemt at finde en bogholder, der er perfekt til bogholderiet i dit Thisted-firma. Hvad enten han eller hun skal arbejde alene eller passe ind i et team. Men de nye digitale lovkrav giver dig en suveræn mulighed for at gentænke dit bogholderi. Kontakt Retio by Zignifikant i dag, og få et tilbud på digitalisering, automation og digital bogføring.

Der kan være flere forskellige årsager til, at du har besluttet dig for at finde en ny bogholder til at stå for opgaverne i bogholderiet.

Måske har du aldrig haft en bogholder ansat, enten fordi du selv har stået for bogholderiet, eller fordi dit firma er nystartet.

Det kan også være, at dit firma er blevet større, og der er blevet flere opgaver i bogholderiet, så det er på tide at udvide det med en ekstra ressource.

Eller det kan være, at din nuværende bogholder stopper af en eller anden grund, og du derfor har brug for en ny.

Uanset af hvilken grund du nu står og mangler en bogholder, så vil du typisk søge lokalt. Du kan altså vælge at søge efter en

  • Bogføringsassistance i Thisted
  • Freelance bogholder i Thisted
  • Ekstern bogholder i Thisted

Drag fordel af de nye, digitale lovkrav

Med den ny bogføringslov i hånden kan du kaste nettet længere ud. Den kræver nemlig, at alle bilag fremover skal opbevares og håndteres digitalt, og at alle firmaets administrative processer skal automatiseres.

Og netop fordi alle bilagene er digitale, behøver dit bogholderi ikke ligge i Thisted, selvom dit firma gør. Bogholderiet kan outsources, hvorhen du nu kan finde den bedste bogholder.

Kommer der stadig bilag af papir til dit firma, tager du et billede af dem og sender dem til bogholderen eller direkte ind i regnskabet med en app.

Få hjælp til digitalisering og automation af Retio by Zignifikant

Er dit bogholderi endnu ikke digitaliseret og automatiseret, så kan vi hjælpe dig. Vi har siden 2005 arbejdet med digitalisering automation for alle mulige forskellige virksomhedstyper og -brancher.

Vi starter med at anvende de tjenester, der i forvejen findes i skyen. På den måde får du et system, hvor du kan udskifte delelementer, hvis du har behov for det.

Derefter håndbygger vi automationen af mere omfattende arbejdsprocesser, og de mere indviklede arbejdsgange, der involverer flere forskellige datasystemer. Så slipper du for at flytte data rundt manuelt mellem systemerne.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Skal vi også tage os af den digitale bogføring?

Når først dit bogholderi er blevet digitaliseret og automatiseret, så kan vi også tage os af den digitale bogføring for dit firma.

Det gør vi til en fast månedlig pris, som bliver udregnet efter, hvor mange bilag du skal have bogført om året.

Det betyder, at du ikke kommer til at betale ekstra, selvom din faste bogholder bruger mere tid på bogføringen end forventet.

Bliver din bogholder syg, holder ferie eller deltager i kursus, tager hans eller hendes kollega over, så du er sikret et altid opdateret regnskab i dit Thisted-firma.

Vores kunder tjener os ind igen

Vi vil ikke være spild af penge for dit firma. Derfor har vi besluttes os for, at hvis vi på forhånd kan se, at du ikke kan spare eller tjene mere på at bruge os, end du skal betale os, så bliver du ikke kunde.

Men det er altså ikke sket nogensinde endnu, at vi har måtte sige nej til et firma fra Thisted. Det skyldes, at der er rigtig mange måder, hvorpå du kan tjene udgifterne til os ind igen.

Du kan hurtigt opdage poster, som er ved at løbe løbsk, så du kan nå at få det stoppet, inden det går helt galt.

Du slipper for rykkergebyrer og udgifter til inkasso – og dermed også et rygte som dårlig betaler – for alle regninger bliver efter godkendelse automatisk sat til betaling til tiden.

Vi automatiserer de processer, der tager dig for lang tid, eller som du springer over, når du har travlt. Så kan du med ro i maven bruge din tid på dine kunder og ansatte til gavn for dit firma.

Du vil altid have et retvisende grundlag at tage økonomiske beslutninger ud fra, så du undgår at træffe en beslutning, der er til skade for dit firma.

Bare for at nævne nogle få steder, du kan tjene os hjem på.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Få alle fordelene ved et digitalt bogholderi

Digital bogføring, digitale, automatiske arbejdsgange og en pålidelig bogholder til at styre dit regnskab over distancen giver dig bedre muligheder for at få dit firma til at vokse.

For når dit regnskab altid er up to date, kan du trygt bruge tallene til at træffe beslutninger ud fra.

Og når alting er bogført korrekt, bliver det nemmere at afregne moms, og billigere at få regnskabet revideret.

Med Retio by Zignifikant får du også mulighed for at leje en regnskabschef, som kan forklare dig tallene og hjælpe dig med at tage de økonomiske beslutninger, der er bedst for dit firma.

Det giver dig større muligheder for at gøre dit firma endnu stærkere og større. Og du behøver ikke tænke på at skulle ansætte flere folk i bogholderiet af den grund. Det kommer højst til at betyde, at du får lidt flere bogførte bilag årligt.

Få et godt tilbud på digitalisering og automation af dit bogholderi, og få en pris på din bogføring. Kontakt os i dag.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål