BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Skal du have en ny bogholder i Valby?

Valby

Står du alligevel for at skulle skifte din nuværende eller ansætte en bogholder mere, så er det en god idé samtidig at gentænke dit bogholderi i dit Valby-firma. Sådan at det kommer til at leve op til de digitale lovkrav. Tag kontakt til Retio by Zignifikant, og få et tilbud på digitalisering og digital bogføring.

Grundene til at have brug for at søge efter en bogholder kan være mange.

Du har måske hidtil selv stået for bogføringen i din Valby-virksomhed. Men nu er dit firma vokset så meget, at du ikke længere kan overskue det.

Måske har du allerede en bogholder, men på grund af firmaets vækst er der brug for flere hænder i bogholderiet.

Eller måske går din nuværende bogholder på pension, eller han eller hun har sagt op.

I de fleste tilfælde vil du søge efter din nye bogholder lokalt. Så vedkommende kan træde til hurtigt, hvis det er nødvendigt.

Du kan enten søge efter en bogføringsassistance i Valby. En som du kan fastansætte på fuld- eller deltid. Eller du kan søge efter en freelance eller ekstern bogholder i Valby.

Kast nettet længere ud, og opfyld de digitale lovkrav

Men hvorfor begrænse dig? Den nye bogføringslovgivning om digitalisering og automation giver dig mulighed for at kaste nettet længere ud.

Loven kræver nemlig digital opbevaring og håndtering af bilag samt digitalisering og automatisering af alle firmaets administrative arbejdsprocesser.

Så alle bilag skal altså lagres i skyen. Og når de er det, kan bogholderiet ligge alle andre steder end i Valby.

Modtager du nogle bilag på papir, fotograferer du dem, og sender dem til din bogholder eller direkte til regnskabet ved hjælp af en app.

Få digital bogføring med Retio by Zignifikant til en fast pris

Skal vi overtage din digitale bogføring, betaler du ikke timeløn. Hos os betaler du en fast, månedlig pris baseret på det årlige antal bilag.

Så ved du altid, hvor meget du skal betale, og du får ingen ekstraregning, fordi vi har brugt til på at finde ud af, hvordan et nyt bilag skal bogføres.

Du får en fast tilknyttet bogholder, der sørger for, at dit regnskab altid opdateret som aftalt. Bliver din faste bogholder syg, skal på ferie eller kursus, så overtager hans eller hendes kollega bare.

På den måde er du altid sikret, at regnskabet i dit Valby-firma altid er up to date.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Få også hjælp til digitalisering og automation

Har du brug for hjælp til digitalisering og automation, inden vi overtager din digitale bogføring? Det kan vi også klare.

Vi har hjulpet med digitalisering og automation for danske virksomheder af enhver art siden 2005.

Vi anvender i første omgang de tjenester, der allerede ligger i skyen. Det betyder, at du frit kan udskifte de enkelte delelementer og på den måde undgår at komme til at sidde med et stort system, som det er svært at komme af med eller ændre på.

Bagefter bygger vi automationen af de mere avancerede arbejdsprocesser, I har, som involverer flere forskellige datasystemer eller tunge arbejdsgange.

Hvis du ikke kan tjene os ind, tager vi dig ikke ind som kunde

Det lyder måske lidt mærkeligt, at vi kan finde på at sige nej tak til kunder. Men vores politik er, at kan du ikke spare eller tjene mere på at bruge os, end vi koster dig, så siger vi nej til at tage dig ind som kunde. For vi vil ikke bare være en ekstra udgift for.

Og det er uanset, hvad vi skal lave for dig. Om det er din digitale bogføring, vi skal overtage, eller om vi skal digitalisere og automatisere dit bogholderi.

Men vi kan godt røbe, at vi endnu ikke har sagt nej til et eneste firma fra Valby.

For måderne, du kan tjene os ind på, er mange.

Med automatiserede arbejdsprocesser får du meget mere tid til det, du er bedst til, det som er vigtigt, og de ting som er meget mere spændende for dig. Nemlig at koncentrere dig om kunderne, dit personale og at vækste virksomheden.

Du behøver ikke tænke på at få penge hjem fra kunderne. Påmindelser, rykkere og inkassovarsler bliver sendt automatisk. Og ingen bliver glemt, så du går glip af penge, der reelt set er dine.

Du slipper selv for rykker- og inkassogebyrer, da dine regninger bliver sat til automatisk betaling til tiden, så snart du har godkendt dem.

Endelig får du også et godt grundlag at træffe økonomiske beslutninger på. Regnskabet er nemlig altid ajourført, så du kan se, hvad du har at gøre godt med.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Digitalisér bogholderiet, gentænk bogføringen, og få tid og overskud til at vækste firmaet

Når bogholderiet er blevet digitaliseret og automatiseret, og du har en fast, dygtig bogholder fra Retio by Zignifikant til at bogføre dine bilag, får du glæde af alle fordelene.

Regnskabstal, der altid er up to date, giver dig mulighed for at træffe de økonomiske beslutninger, der gavner din virksomhed bedst.

Et regnskab, hvor alt er bogført korrekt, gør det nemt og hurtigt at afregne moms og gør det billigere at få regnskabet revideret.

Hvis der er noget, du er i tvivl om med hensyn til regnskabet, kan du til enhver tid leje en regnskabschef til at forklare dig tallene og til at bistå dig med at træffe de rigtige økonomiske beslutninger.

Og selvom du udvider forretningen, behøver du ikke flere folk i bogholderiet. Allerhøjst kommer væksten til at koste dig lidt flere bogførte bilag om året.

Få en fast månedlig pris på din bogføring samt et tilbud på digitalisering og automation af dit bogholderi. Kontakt os i dag!

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål