BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Find en ny bogholder i Vanløse

Vanløse

Nu har du chancen for at gentænke bogholderiet i din Vanløse-virksomhed. Nye lovkrav kræver nemlig at dit bogholderi bliver digitaliseret, og arbejdsgange bliver automatiseret. Kontakt Retio by Zignifikant og få et tilbud på både digitalisering og bogføring.

Har du brug for en ny bogholder i stedet for din nuværende – måske fordi han eller hun har sagt op eller går på pension?

Har du fået mere at lave i firmaet, og har derfor brug for flere ressourcer i bogholderiet?

Eller har du selv stået for regnskabet indtil nu, men nu er bogføringen vokset dig over hovedet?

Så vil du typisk søge efter din nye bogholder lokalt.

Her vil du enten søge efter en ekstern eller freelance bogholder i Vanløse eller en bogføringsassistance i Vanløse, du kan fastansætte i dit bogholderi.

Lovkrav om digitalisering giver dig nye muligheder

Men nye, digitale lovkrav giver dig mulighed for at søge bredere.

Den nye bogføringslovgivning dikterer nemlig, at du fremover skal behandle og opbevare alle bilag digitalt. Og firmaets administrative arbejdsgange skal digitaliseres og automatiseres.

Og når alle bilag er digitale, og alt administrativt kører automatisk, så kan du outsource bogføringen. Det betyder, at bogholderiet kan ligge hvor som helst – ikke nødvendigvis i Vanløse.

Papirbilag, der kommer til firmaet efterfølgende, fotograferer du og sender til regnskabet med en app.

Outsource din digitale bogføring til Retio by Zignifikant

For et fast beløb hver måned klarer vi bogføringen i din Vanløse-virksomhed. Beløbet udregnes efter, hvor mange bilag vi skal bogføre for dit firma om året.

Det betyder, at du altid ved, hvor meget bogføringen koster. Du skal ikke betale ekstra, selvom der bliver brugt mere tid på bogføringen end forventet.

Samtidig vil dit regnskab altid være opdateret som aftalt. Også selvom din faste bogholder er syg, på ferie eller på kursus. For din faste bogholders kollega tager bare over.

Så er du sikker på, at regnskabet i din Vanløse-virksomhed altid er up to date.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Men først skal bogholderiet digitaliseres og automatiseres

Er dit bogholderi ikke digitaliseret endnu, så klarer vi også det.

I snart 20 år har vi hjulpet danske firmaer inden for alle virksomhedstyper og brancher med digitalisering og automation.

Det sker på den måde, at vi først og fremmest bruger de tjenester, der findes online, og som, vi ved, fungerer fint for andre danske firmaer af din type. Dit system kommer til at bestå af flere delelementer, som du kan udskifte, hvis du får det behov. Det betyder, at du ikke komme til at sidde med et stort, ufleksibelt system, som det er svært at slippe af med.

De arbejdsprocesser i dit firma, der er mere avancerede, og som involverer flere forskellige datasystemer, håndbygger vi automationen af. Så undgår I at skulle flytte data rundt mellem forskellige systemer manuelt.

Vi tager kun kunder, der kan tjene os ind

Kan vi på forhånd se, at du ikke kan spare eller tjene mere på at bruge os, end vi koster dig, så tager vi dig ikke ind som kunde. For vi vil ikke bare være en ekstra udgift for dig.

Og det er uanset, om vi skal overtage din digitale bogføring, eller om vi skal stå for digitalisering og automation af dit bogholderi.

Når det så er sagt, så kan vi fortælle dig, at vi endnu ikke har sagt nej til et eneste firma fra Vanløse.

Der er nemlig mange måder, du kan spare eller tjene vores honorar ind på.

Vi optimerer løbende arbejdsgangene, og vi gider ikke manuelt arbejde. Så opgaver, der tager dig for lang tid, gør vi dig opmærksom på, så du kan spare noget tid. Og tid er jo som bekendt penge.

Kunder, der ikke betaler til tiden, får automatisk tilsendt påmindelser, rykkere og inkassovarsler, så du kan få dine penge i kassen. Ligesom du selv altid kommer til at betale dine regninger til tiden, så du sparer på rykkergebyrer og udgifter til inkasso. Og hvad der er sparet, er tjent.

Vi holder dig løbende opdateret på din likvide situation, så momsbetaling og større kreditorer ikke bliver en ubehagelig overraskelse.

Derudover har du altid et realistisk grundlag at tage finansielle beslutninger på. Så får du ikke truffet en beslutning, der smadrer økonomien i dit firma.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Et digitaliseret og automatiseret bogholderi får dig til at stå stærkere

Digital bogføring, automatiske, digitale arbejdsgange og dygtige bogholdere, der kører dit bogholderi, giver dig ro i maven samt tid og overskud til at vækste din virksomhed.

Når alt bare kører på skinner, og regnskabet altid er ajourført, kan du trygt træffe beslutninger ud fra tallene.

Det bliver nemmere at afregne moms, når alt er bogført korrekt. Og revisoren får hurtigere afsluttet regnskabet – hvilket gør det billigere for dig.

Hos Retio by Zignifikant kan du efter behov leje en regnskabschef, som kan forklare dig tallene og bistå dig med at træffe de økonomiske beslutninger, der er rigtige for din virksomhed.

Så står du stærkere og får flere muligheder for at vækste din forretning. Og du behøver ikke af den grund at finde flere folk til bogholderiet. Væksten kommer kun til måske at koste dig lidt flere bogførte bilag.

Kontakt os i dag. Så du kan få en fast pris på din bogføring og et tilbud på digitalisering af automation af dit bogholderi.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål