BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Mangler du en bogholder på Vesterbro?

Vesterbro

Står du for at skulle have en ny bogholder, giver den nye bogføringslovgivning dig en unik chance for at nytænke bogholderiet i dit Vesterbro-firma. Giv Retio by Zignifikant et kald, og få et tilbud på digitalisering og digital bogføring.

Der kan være flere forskellige årsager til, at du er på jagt efter en digital bogholder.

Det gælder uanset, om det er en helt ny bogholder, der skal overtage hele bogholderiet, fordi din nuværende har sagt op eller går på pension. Eller fordi du måske selv indtil nu har stået for bogføringen. Eller dit firma er vokset så meget, at der er blevet mere at lave i bogholderiet, og du derfor har brug for ekstra hænder.

Typisk vil du søge efter din nye bogholder lokalt. Så vil du f.eks. søge efter en ekstern bogholder på Vesterbro, en freelance bogholder på Vesterbro eller en bogføringsassistance på Vesterbro.

Ny lov - nye muligheder

Men er det egentligt nødvendigt, at din bogholder bor på Vesterbro, så vedkommende hurtigt kan komme, når du har behov for det? Nej, det er det ikke længere.

For ifølge den nye bogføringslovgivning skal alle firmaets bilag gemmes og håndteres digitalt, og alle administrative opgaver skal digitaliseres og automatiseres.

Og når det først er sket, så behøver dit bogholderi ikke at ligge på Vesterbro. For når alt er digitaliseret og automatiseret, så kan bogholderiet ligge hvor som helst.

Der vil sikkert stadig komme nogle papirbilag. Men de kan blot fotograferes og sendes til din bogholder eller direkte til regnskabet.

Vores bogholdere i københavn sidder dog centralt på Flæsketorvet og er derfor aldrig langt væk hvis i ønsker et møde eller en fysisk gennemgang af noget.

Retio by Zignifikant klarer din daglige, digitale bogføring

Hos Retio by Zignifikant tilbyder vi at stå for din digitale bogføring for en fast, månedlig pris baseret på det årlige antal bilag, der skal bogføres.

Det betyder, at du aldrig vil få en ekstraregning, fordi bogholderen har brugt mere tid end forventet på din bogføring.

Det er en fast bogholder, der står for bogføringen. Men skulle han eller hun af en eller anden grund være fraværende, vil din faste bogholders kollega tage over.

På den måde er du sikret, at regnskabet i dit Vesterbro-firma altid er opdateret.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Men først skal bogholderiet digitaliseres og automatiseres

Vi fører kun digital bogføring. Men er dit bogholderi endnu ikke digitaliseret og automatiseret, så klarer vi også det. Vi har arbejdet med digitalisering og automation af danske virksomheder af enhver type siden 2005.

Og vi sørger for, at du kan følge med ved at foretage det hele i små, overskuelige steps.

Allerførst bruger vi de tjenester, der allerede ligger i skyen og bruges af tusindvis af andre danske virksomheder. De er gennemprøvet, og de virker. Desuden kan de arbejde sammen med andre tjenester, hvilket stiller dig mere frit, fordi du kan udskifte de enkelte delelementer, hvis du har behov for det. Så du kommer altså ikke til at sidde med et stort, rigidt system.

Derefter håndbygger vi automation af dit firmas mere avancerede arbejdsgange, som måske involverer flere forskellige datasystemer eller har meget omfattende arbejdsgange.

Kan du ikke tjene os hjem, tager vi dig ikke ind

Kan vi på forhånd se, at du ikke kan tjene eller spare mere, end vi koster dig, så tager vi dig ikke ind som kunde. Og det gælder uanset, om vi skal klare digitalisering og automation for dig, eller vi skal stå for den digitale bogføring i dit Vesterbro-firma eller andre administrative opgaver.

Det er dog endnu ikke sket, at vi har måttet lade nogen kunder fra Vesterbro gå.

For måderne, du kan tjene os hjem på, er mange.

Med automatiserede arbejdsgange får du mere tid. Tid du kan bruge med familien, på golf og til at vækste din forretning.

Du bliver løbende orienteret om dit firmas likvide situation. Så løber en post løbsk, kan det hurtigere stoppes. Og momsafregning og større kreditorer kommer ikke som en overraskelse.

Regninger bliver betalt til tiden, så du undgår rykker- og inkassogebyrer. Samtidig bliver påmindelser, rykker og inkassovarsler sendt automatisk til kunder, der ikke betaler til tiden. Så du kan få kradset dine penge hjem.

Endelig har du altid et retvisende grundlag at træffe økonomiske beslutninger på. Så undgår du at tage økonomiske beslutninger, der sender dit firma på kollisionskurs.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Gentænk bogføringen, og se dit firma vokse

Når bogføringen kører digitalt, og administrative opgaver er digitaliseret og automatiseret, og du har en fast bogholder fra Retio by Zignifikant til at køre dit bogholderi, så kan du med ro i maven nyde godt af alle fordelene.

Du har nu altid et opdateret regnskab, hvor du trygt kan bruge tallene til at træffe økonomiske beslutninger ud fra.

Da alt er bogført korrekt, er det nemmere at lave momsafregning og billigere at få regnskabet revideret. Sidstnævnte skal din revisor nemlig stadig gøre. Men det er hurtigere klaret, og bliver derfor billigere, da din revisor sædvanligvis er timebetalt.

Hos Retio by Zignifikant kan du også til enhver tid leje en regnskabschef, som kan uddybe tallene for dig, og som kan bistå dig med at træffe gode, økonomiske beslutninger.

Så inden længe vil din forretning vokse. Men alligevel skal du ikke ud at finde ekstra hænder til dit bogholderi. Det kommer allerhøjst til at koste dig flere bogførte bilag om året.

Kontakt Retio by Zignifikant i dag, og få en pris på din bogføring samt et tilbud på digitalisering og automation af dit bogholderi.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål