BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Skal du have ny bogholder i Viborg?

Viborg

Netop nu har du en unik mulighed for at gentænke bogholderiet i dit Viborg-firma, så det kommer til at køre som på skinner. Nye digitale lovkrav er nemlig lige rundt om hjørnet, hvilket betyder, at dit bogholderi snart skal køre 100 % digitalt. Kontakt Retio by Zignifikant og få et tilbud på både digitalisering og bogføring.

Næsten alle firmaer vil på et eller andet tidspunkt få brug for at finde en bogholder eller en ny bogholder.

Det kan være den tidligere bogholder har sagt op eller har planer om at gå på pension. Det kan også være du selv tidligere har stået for bogføringen i dit Viborg-firma, men nu ikke kan overskue det længere. Eller det kan være, at dit firma bliver større og større, og at dit bogholderi derfor har brug for flere hænder.

Uanset hvad grunden er, så vil det være oplagt at søge efter en fast bogføringsassistance i Viborg eller en ekstern eller freelance bogholder i Viborg. For det er nu en gang mest praktisk at have ham eller hende i nærheden, når du har brug for det.

Opfyld de nye lovkrav og kast nettet længere ud

Men de nye krav, om digitalisering og automation af dit bogholderi – både bogføringen og de administrative arbejdsprocesser – betyder, at du kan kaste nettet længere ud.

For når alt ligger digitalt, skal håndteres digitalt, og alle processer er blevet automatiseret, kan dit bogholderi ligge alle andre steder end i Viborg.

De få bilag der stadig bliver sendt på papir, tager du et billede af og sender direkte til regnskabet – eller til din bogholder.

Digital bogføring med Retio by Zignifikant

For en fast månedlig pris klarer Retio by Zignifikant din digitale bogføring for dig. Prisen beregnes efter, hvor mange bilag vi skal bogføre for dig om året.

På den måde slipper du for ekstraudgifter, selvom bogholderen har brugt mere tid på at finde ud af, hvordan han eller hun skal bogføre et eller flere nye bilag.

Dit firma får en fast bogholder. Men skulle vedkommende være fraværende af en eller anden grund, betyder det ikke, at regnskabet i dit Viborg-firma ikke bliver ajourført til tiden. En af kollegaerne tager bare over, indtil din bogholder er tilbage igen.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Vi klarer også digitalisering og automation

Hos Retio by Zignifikant har vi siden 2005 digitaliseret og automatiseret danske virksomheder af en enhver slags – garanteret også den slags virksomhed, som du driver.

Vi benytter os først og fremmest af de tjenester, der allerede ligger i skyen. Det gør, at du lettere kan udskifte de enkelte delelementer. På den måde kommer du aldrig til at sidde med et stort og besværligt system, som bremser firmaets vækstmuligheder.

Har du nogle mere specielle arbejdsprocesser eller arbejdsgange, der inkluderer flere datasystemer, håndbygger vi automationen af dem.

Vi vil ikke koste mere, end at du kan tjene os hjem

Vi vil ikke bare være endnu en udgift i rækken. Hvis ikke du kan spare eller tjene udgiften til vores ydelser ind igen, så bliver du ikke kunde hos.

Og det gælder, hvad enten vi skal overtage din digitale bogføring, du skal have os til at digitalisere og automatisere dit bogholderi, eller der er andre administrative opgaver, du ønsker, vi skal klare for dig.

Men faktisk har vi endnu aldrig sagt nej til et eneste firma fra Viborg.

For der er flere forskellige måder, som du kan tjene udgifterne til vores arbejde ind på.

For det første er der en masse arbejdsprocesser, som før tog en masse tid, som du kan glemme alt om. For når først de er automatiseret, så kan du bruge din tid på kunderne og på at vækste dit firma.

Du glemmer ikke længere at få pengene kradset ind fra dine kunder. Skulle der være nogen, der ikke får betalt til tiden, så sørger systemet selv for, at der bliver sendt påmindelser, rykkere og inkassokrav ud. Ligesom din egne regninger også bliver sat til betaling til tiden, så snart du har godkendt dem. Det sparer dig for rykker- og inkassogebyrer.

Det meget bedre overblik, giver dig mulighed for let at se, hos hvilke leverandører du lægger mange og/eller store ordrer. Så kan du nemmere forhandle dig til bedre aftaler og større rabatter.

Endelig får du et bedre grundlag at træffe økonomiske beslutninger på, fordi du kan stole på tallene i dit regnskab. Så får du ikke ved et uheld truffet en urentabel beslutning.

Ikke alle bogholdere rådgiver i digital bogføring

– Det gør vi hos Retio by Zignifikant

Få bogholderiet digitaliseret nu, og slå konkurrenterne af banen

Få alle fordelene ved digital bogføring og automatiske, digitale arbejdsprocesser. Og glæd dig over, hvor gnidningsfrit dit bogholderi kører med dygtige bogholdere fra Retio by Zignifikant.

Du vil altid have et opdateret regnskab, som du kan træffe de rigtige økonomiske beslutninger ud fra.

Det bliver nemmere at afregne moms, for alt er bogført korrekt. Det gør det også billigere for dig, når regnskabet skal revideres. Får når alt er bogført korrekt, så tager det ikke lang tid for din revisor at afslutte regnskabet.

Hos Retio by Zignifikant kan du også leje en regnskabschef, hvis du har nogle spørgsmål omkring regnskabet. Det kan igen hjælpe dig til at træffe de bedste beslutninger for dit firma.

Kort sagt så får du bedre muligheder for og mere tid til at vækste din forretning. Og du behøver ikke flere hænder i dit bogholderi af den grund. Det eneste væksten måske kommer til at koste dig, er lidt flere bogførte bilag.

Få en fast pris på din bogføring og et tilbud på digitalisering af automation af dit bogholderi. Kontakt Retio by Zignifikant i dag.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål