BRUG FOR EN BOGHOLDER I DIN BY?

Skal du bruge en bogholder i Viby?

Viby

Har du brug for en fastansat, freelance eller ekstern bogholder i din virksomhed i Viby? Så overvej, om det er nu, du skal gentænke din administration. For lige om lidt kræver lovgivningen, at bilag og arbejdsgange skal være digitale. Det gør det meget nemmere at lægge bogholderiet ud af huset. F.eks. til Retio by Zignifikant. Vi kan også hjælpe dig med at digitalisere din bogføring i Viby.

Skal der ansættes en ny bogholder i firmaet, søger de fleste efter en bogholder i lokalområdet.

Sådan har vi altid gjort, fordi det har været praktisk, at bogholderen bor lige i nabolaget. Enten fordi vedkommende får kort til arbejdet. Eller for at det er nemt at aflevere papirbilagene, hvis bogholderen ikke sidder i virksomheden til daglig.

Nye digitale lovkrav fjerner den geografiske afhængighed

Men senest i 2026 skal alle danske virksomheder opbevare bilagene til regnskabet digitalt. Samt have digitaliseret alle arbejdsgange omkring bogføringen.

Dermed er der ikke længere nogle fysiske bilag, som skal håndteres. For de papirbilag som du måtte få, kan fotograferes med mobilen. Og enten sendes pr. mail til bogholderen. Eller direkte til regnskabsprogrammet med en app.

Altså kan din bogholder lige så godt sidde i Skagen eller Gedser, som i dit bogholderi i Viby.

Kræver, at bogføringen er digital

Men det kræver selvfølgelig, at bogføringen først er blevet digitaliseret og automatiseret.

Den udfordring er der rigtig mange danske virksomheder, som bakser med lige nu. For selv om du kan klare meget af digitaliseringen med diverse tjenester i skyen, handler det om at vælge de rigtige. Samt om at sætte det hele op, så du er sikker på, det virker. Ellers risikerer du nemt, at bogføringen kører helt i skoven.

Derudover er mange virksomheder udfordret af, at de har komplekse og komplicerede administrative arbejdsgange, hvor de er nødt til at trække data fra forskellige systemer og konvertere dem manuelt. Eller som stadig kører på papir.

Den slags rutiner er det oftest nødvendig at håndbygge en løsning til, som klarer både konverteringen af de forskellige dataformater, og digitaliserer de sidste papirbaserede arbejdsgange.

Derfor kan de færreste virksomheder selv løse alle kravene til den nye digitale lovgivning.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Få hjælp til digitaliseringen af erfarne eksperter

Hos Retio by Zignifikant har vi hjulpet danske virksomheder med at automatisere og digitalisere deres arbejdsgange siden 2005.

Derfor kender vi indgående de behov, som stort set alle brancher i dansk erhvervsliv har – samt den mest optimale løsning på dem.

Vi går altid efter at digitalisere og automatisere så meget som muligt med de regnskabstjenester, der allerede findes i skyen. De har overstået alle børnesygdommene, og anvendes af tusinder af danske virksomheder.

Det stiller dig samtidig mere frit i forhold til, end hvis du havde et stort, sammenhængende digitalt administrativt system. For du kan nemmere udskifte enkeltdelene i løsningen, hvis den bliver for dyr. Eller der sker noget i din virksomhed, der gør, at en af tjenesterne i løsningen ikke er det bedste valg for dig længere.

Kun hvis der er arbejdsgange, som ikke kan håndteres af de eksisterende tjenester, håndbygger vi en løsning, som gør det muligt at digitalisere og automatisere alt.

Få ny bogføringsassistance i Viby

Sideløbende med vores digitaliseringsforretning har vi opbygget en bogføringstjeneste med kontorer over hele landet. Det gør det muligt for virksomhederne at vælge frit mellem den traditionelle form for bogføringsassistance og den digitale version.

Samtidig har flere af vores afdelinger specialiseret sig i f.eks. bogføring af webshops og håndværkervirksomheder. Disse afdelinger sidder inde med en stor specialviden, som gør det muligt for os at løse alle de bogføringsmæssige udfordringer, som disse virksomhedstyper kan komme ud for.

Så når først vi har digitaliseret jeres bogføring, kan vi efterfølgende tage helt over på den.

Kan I også lave regnskabet i min Viby-virksomhed?

Nej! Vi beskæftiger os ikke med revision. Til gengæld bliver din revisorregning meget billigere. For når vi står for bogføringen, kan du være sikker på, der altid er bogført korrekt. Samtidig er det meget nemmere for revisoren at gennemgå bilag og andre regnskabsdata, når de foreligger digitalt.

Få digitaliseret og outsourcet bogholderiet i dit firma

Så i stedet for at ansætte en ny bogholder i Viby, skulle du meget hellere kontakte os. Så kan du både få digitaliseret dit bogholderi, og får en løsning på din bogføring. Så kommer regnskabet ikke til at halte bagud, fordi bogholderen bliver syg, har ferie eller skal på efteruddannelse. For så tager din faste bogholder kollega over på bogføringen.

Derfor får du ikke nogle grimme overraskelser, den dag revisoren afslutter dit årsregnskab.

Kontakt os i dag, og få en fast pris på din bogføring. Det er endnu en fordel ved at lade os digitalisere og overtage dit firmas bogholderi.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål