Frima Vafler A/S er…
… en verdensomspændende leverandør af vafler.

Kundens udfordringer inden samarbejdet…
… var at få løbende hjælp i bogholderiet, især i perioder med spidsbelastning samt i perioder med rapporteringsdeadlines.

Vores løsning var…
… at hjælpe løbende i virksomheden med bogholderi samt controlling funktioner, både på virksomhedens adresse og ad hoc over nettet når der er behov for det. Dette giver Frima Vafler en fleksibel bogholder / controller løsning tilpasset deres behov.

Sådan gjorde vi…
… Vi gennemgik i samarbejde med Frima Vafler og deres økonomiafdeling deres behov og forventninger. Da de arbejder i NAV, satte vi os ind i deres tilpassede løsning af NAV. Herefter fik vi diverse adgange til deres systemer, så det altid er muligt for os, at arbejde hos dem når de har behov for det.

Udtalelse fra Frima Vafler:
Vi er meget glade for den løbende fleksible løsning vi får fra Retio, så de kan hjælpe os når vi har behov for det. De bidrager løbende til sparring i vores økonomifunktion, og vi er glade for den faglighed de løser de forskellige opgaver hos os på

Vores tillid til kvaliteten er meget høj, og vi afleverer mange forskellige opgaver til teamet. Så som momsafstemninger, budgetopgaver, rapportering i meget komplekse systemer til moderselskab.

Læs om flere cases herunder