Digitalt bogholderi

Digitaliser jeres bogholderi og spar tid, penge og følg med i økonomien i realtid.

Det kan være svært at holde styr på regninger, løse bilag og de værste: de små kvitteringer fra Lagkagehuset, der gang på gang bliver væk… Det er frustrerende, men der er håb forude. Vi oplever i stigende grad, hvordan digitalisering af arbejdsgange, nye systemer og smarte apps kan gøre hverdagen nemmere for virksomhedsejere, herunder også et digitalt bogholderi.

Men det gælder ikke kun digitalisering af traditionelle arbejdsgange. Mange virksomhedsejere ønsker også en dybere indsigt og overblik over virksomhedens økonomi, og dermed have fingeren på pulsen. Det kan være svært, medmindre man ringer til sin bogholder og/eller revisor for at opnå den indsigt. I hvert fald, hvis det skal være i realtid.

Det skal være slut. Nye systemer gør det muligt at digitalisere store dele af bogholderiet, samt give overblik over virksomhedens nuværende økonomiske situation – og det er nærmest i realtid. Det er det samfund, vi lever i idag, hvor alting skal gå hurtigt og være tilgængeligt.

Og vi kan lige så godt få svesken på disken; mange nystartede virksomheder har udfordringer med regnskabet og føler kun, at det er nødvendigt at have et regnskab for at afregne skat og moms. Og det er ærgerligt, at regnskabet bliver et irritationsmoment, ved at drive virksomhed.

Men tænk, hvis der fandtes en løsning, så regnskabet ikke længere skulle være et irritationsmoment.

Det gør der!

Digitalisering, digitalisering, digitalisering. Du har måske hørt lidt om det. Det gør livet nemmere for virksomhedsejere – og det er aldrig for sent at komme med på bølgen, og få skabt et ordentligt setup, når det gælder jeres regnskab, bogføringssystem og tilknytning af apps, og på den måde få skabt et mere digitalt bogholderi.

Der er mange fordele ved at digitalisere sit regnskab:

  • Mere tid til alt det sjove
  • Det koster mindre end en bogholder og/eller revisor
  • Det kræver mindre af virksomheden at holde styr på økonomien
  • Du har overblik over din virksomheds økonomi i realtid

Men vi ved på samme tid også, at det er svært at navigere i det digitale økosystem. Vores fornemmeste opgave som rådgivere er derfor at sikre, at I som virksomhed udnytter de teknologiske muligheder og derigennem opnår et stærkere økonomisk fundament.

Få et intelligent Mastercard, der hjælper dig med dine bilag

Tænk, hvis dit Mastercard kunne minde dig om, at du skulle tage et billede af kvitteringen, du lige har fået i hånden efter et køb.

Det er muligt. Og det sparer mange timer i administration og ressourcer.

Det kræver en særlig app, der altid sender en påmindelse, når der skal scannes bilag ind. Og det skal der jo hver gang, at du bruger dit firmakort.

Du kan handle i 7-Eleven, en dagligvarebutik, Elgiganten eller Lagkagehuset, få en kvittering, scanne den ind, og så er der sparet tid og energi på bogføringen, fordi bilaget ligger i skyen og nu nærmest allerede er bogført.

Du mister aldrig kvitteringen igen.

Få kontrol over dine betalinger

Tænk, hvis du kunne se, godkende og betale regninger direkte fra din smartphone… Det kan du uden at skulle i netbanken og manuelt udfylde betalingsoplysninger. Det kræver en særlig app, hvor du har et komplet overblik over virksomhedens regninger.

Når du modtager en faktura, kan du, dine medarbejdere eller kolleger se, godkende og sende fakturaen til betaling. Derefter bliver fakturaen bogført korrekt i dit økonomisystem.

Det er muligt at sætte forskellige brugerniveauer op, hvilket giver kontrol over betalingsprocessen fra A-Z.

Det sparer dig for masser af tid og sikrer, at dine regninger bliver betalt og samtidigt bogført.

Få det fulde overblik i realtid

Det fulde overblik over din virksomheds økonomi er afgørende for at drive en sund, bæredygtig forretning. I samarbejde bygger vi et intuitivt dashboard, der giver et komplet overblik over din virksomheds resultater.

Hvordan er virksomhedens økonomi i dette øjeblik? Det kan du til enhver tid tjekke gennem dashboardet. Det opdateres løbende i takt med bogføringen, hvorfor du ikke behøver at være ekspert ud i økonomisystemer. Det sker automatisk.

Opnå det bedste beslutningsgrundlag ved at have fuld indsigt i din virksomheds økonomiske situation. Du kan træffe beslutninger baseret på indsigt og forståelse for den aktuelle situation frem for gisninger. Det giver ro i maven.

Få et gratis økonomitjek

Vi tilbyder altid et gratis tjek af jeres nuværende økonomiske situation, hvor I efterfølgende har mulighed for at tage et uforpligtende møde på en af vores adresser.

Book et gratis møde