Skip to main content

Vi lever alle i en hverdag der bliver mere og mere travl. For virksomheder og medarbejdere betyder denne travlhed, at alt sparet tid er værdsat. En travl hverdag for medarbejdere betyder dog også, at når medarbejdere køber ind ved f.eks. bageren til virksomheden, bliver kvitteringerne herefter smidt væk, eller krøllet sammen i en pung. Alt dette kan optimeres og gøres smartere, og det er på tide at vi gør det.

Der er i dag kommet gode løsninger på problemet med at medarbejdere smider kvittering væk eller de er svære at finde. Problemet tager tid, og giver frustrerede bogholder eller virksomhedsejere.

Vi vil gerne komme ind på hvilke løsninger der kan afhjælpe problemet, for frygt ikke, det er hjælp på vej.

I starten skal vi hurtigt snakke om økonomisystemer igen. Valget af økonomisystem afhænger nemlig af de muligheder for hjælp du har. Udgangspunktet er her, at e-conomic giver dig bedst hjælp til det system vi vil anbefale. Herefter kommer Billy og Dinero som også tilbyder dig fin hjælp med deres integration. Har du derfor 1 af disse systemer er vi klar til at hjælpe dig på vej.

Systemet der kan hjælpe din virksomhed med, at få styr på alle kvitteringer som vi anbefaler hedder pleo.io. Det fungerer godt og simpelt.

Med Pleo får du for det første 1 mastercard pr. Medarbejder. Dette kort skal alle medarbejdere bruge fremover når de handler for virksomheden. Når medarbejderen laver et køb hos f.eks. bageren med hans pleo mastercard, beder pleo appen om at tage et billede af kvitteringen. Herefter uploades denne digitalt til regnskabsprogrammet. Medarbejderen skal nu vælge kategori for udgiften. Det kunne f.eks. være ”personale udgift” eller ”hardware køb”. Ud fra kategori bogføre pleo på den korrekt konto i dit økonomisystem.

Hvad der er endnu mere genialt er, hvis integrationen til ”Storebox” vælges i pleo indstillingerne. Denne integration sikrer at alle butikker der kan give dig digitale kvitteringer ”pusher” disse over i pleo. I de forretninger der understøtter det, behøver du ikke engang at tage et billede af kvitteringen ! fremtiden er virkelig landet.

E-conomic integrationen til Pleo kører bedst. Her bliver udgifter med billede pushed over nemt og simpelt når du vælger det.

Har man billy eller dinero, skal man selv downloade et posteringsark fra pleo og herefter uploade dette til sit økonomisystem og efterfølgende uploade billederne af kvitteringerne. Det er langt fra ligeså nemt som med e-conomic, dog er det fortsat en gangbar løsning

Løsningen med Pleo er genial fordi mange ting bliver løst. For det første får man alle kvitteringer ind i sit bogføringsprogram, uden at de bliver smidt væk.

For det andet bliver hver posteringer bogført mere eller mindre automatisk. Dette sparer ekstremt meget tid. Derudover sikre det også, at man har et bogholderi der altid er opdateret.

Vores anbefaling er hurtigst muligt at tage action, og få styr på de små kvitteringer i virksomheden. De tager ellers ekstremt meget tid og energi, og det er synd når der nu endelig findes en løsning på problemet. Det er bare om at komme i gang, så du kan bruge tiden på noget du finder mere værdiskabende, end at lede efter de kvitteringer, som du eller dine medarbejdere har smidt væk.

Leave a Reply

Bliv klogere på det digitale regnskab!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden, analyser og artikler direkte i din indbakke.