Vi er Retio

... et moderne revisionshus med fingeren på pulsen, højt til loftet og en passion for tal. Vi spiser tal til morgenmad og styrker virksomheders fundament gennem god, kompetent rådgivning, bogføring og revision.

VORES HVORFOR

Vores tilgang til økonomi

Økonomi handler om tillid, økonomi handler om overblik. Vi er et moderne revisionshus, der hjælper virksomheder med økonomisk forretningsudvikling, revision og bogføring.

Virksomheder har et tydeligt behov for kompetent, uafhængig økonomisk rådgivning.

Og det er netop dét behov, vi afdækker.

Vi elsker tal, men vi snakker i et sprog, alle kan forstå. Vi sætter en dyd i, at alle skal have adgang til kompetent økonomisk rådgivning. Vi ved, at økonomi og bekymringer går hånd i hånd. Og det er hér, vi gør en forskel.

Vi optimerer virksomheders daglige arbejdsgange ved hjælp af nye, digitale økonomisystemer samt andre digitale løsninger. For os er regnskabsopgaver ikke bare regnskabsopgaver. Værdien opstår først, når du som kunde har ro i maven.

Men når alt kommer til alt, så handler det om jer, hvordan vi kan skabe overblik og strømline jeres interne processer – og derigennem skabe et sundt økonomisk fundament for vækst og stabilitet.

DEN DIGITALE TIDSALDER

Fremtiden er digital

Vi er en ung organisation, der angriber en konservativ branche med et nyt mindset, hvor vi udnytter den nyeste teknologi inden for regnskabsbranchen. Vi ved, at fremtiden er digital, hvorfor det allerede nu er vigtigt at sikre implementering og vedligeholdelse af digitale økonomisystemer.

Men vi ved på samme tid også, at det er svært at navigere i det digitale økosystem. Vores fornemmeste opgave som rådgivere er at sikre, at I som virksomhed udnytter de teknologiske muligheder og derigennem opnår et stærkere økonomisk fundament.

Digitalisering af din virksomheds økonomisystemer sparer dig tid samt giver jer ro i maven. Jeres bilag opbevares sikkert og forsvarligt i skyen, så jeres virksomhed kun skal tænke på at drive forretning. Vi ønsker at være usynlige i vores arbejde – lidt ligesom en god fodbolddommer. De er altid bedst, når spilleren ikke lægger mærke til dem. Det er sådan, vi ser på digitalisering. Vi styrer kampen, I driver forretning.

Tag kontakt i dag

Vi er mere

end rådgivere

Fremtidens revisionshus har fokus på digitalisering. Men det er kombinationen af en digital tilgang krydret med rådgivning, revision og bogholderi, der gør forskellen.

Vi har døbt tilgangen; økonomisk forretningsudvikling. Det er vores måde at hjælpe virksomheder til et sundere, stærkere økonomisk fundament, hvor vi som rådgivere har virksomheders udfordringer og potentiale øverst på vores todo-liste.

Book et gratis møde

Jonas Martinsen

Revisor

Den værdiskabende revisor med overblik, der formår at skabe værdi for vores kunder, gennem høj faglighed og optimeringsimplementeringer.

jm@retio.dk
+45 60 53 54 92

Lennart Svenstrup

Revisor

Faglig stærk revisor, der godt kan lide at nørde lovgivningen med en god evne til at sætte sig ind i kundernes forretning og behov.

ls@retio.dk
+45 51 86 16 53

Rasmus Clausen

Revisor

Revisor med en pragmatisk tilgang til kundens forretning og muligheder for effektiviseringer blandet med analytisk tilgang til nøgletal og rapporteringer.

rc@retio.dk
+45 92 15 39 67