EKSPERTER I REGNSKABSPROGRAMMER

Få en erfaren bogholder til at køre regnskabet i Billy

Billy

Bogføring i Billy er væsentligt lettere end i traditionelle regnskabsprogrammer. Men har du travlt med at drive din virksomhed, kan det være svært at finde tiden. Samtidig har Billy en række mere avancerede funktioner og integrationsmuligheder. De kan være svære at sætte op selv. Derfor giver det god mening at finde en erfaren bogholder til at køre bogføringen i Billy.

Oprindelig kørte ham, som grundlagde Billy, sit regnskab i et regneark. Men da det en dag blev for uoverskueligt for ham, fik han et chok over, hvor besværlige datidens regnskabsprogrammer var – og hvor dyre de var.

Det gav ham ideen til det, som først hed Billys Billing – og i dag blot hedder Billy. Visionen var, at det skulle være Danmarks nemmeste regnskabsprogram – og sådan er det fortsat. Samtidig kan du i dag få en masse integrationer til Billy, som gør det nemmere at bogføre f.eks. salg i din webshop, og automatisere din administration.

Alle kan bogføre i Billy

Netop fordi Billy er så let at bruge, kan alle finde ud af at bogføre i det. Også selv om du ikke ved, hvad en kontoplan er, eller har lært noget om det dobbelt bogholderi.

Men selv om Billy er nem at bruge, kommer du tit til kort, når du skal bogføre uvante typer af bilag. Hvordan bogfører du f.eks. et depositum i Billy?

Hverdagen spænder tit ben for de gode intentioner

Samtidig spænder hverdagen nemt ben for bogføringen. Særligt for nystartede og små erhvervsdrivende. For når du har travlt med at drive din virksomhed, kan det være svært at finde tid til at få bogført alle bilagene.

Det klarer vi en anden dag, tænker du – og ender så med at kunne vinke farvel til nattesøvnen, når du står med en kæmpe bunke bilag, som skal bogføres, inden du kan afregne moms.

Desuden bliver bogføringen oftest mere omfattende og tidskrævende i takt med at dit firma udvikler sig, og der kommer flere kunder til.

Og så er der alt det der med de nye digitale krav til bogføringen. Dem skal alle danske virksomheder til at overholde inden for de næste par år.

Alle de udfordringer kan du undgå, hvis du finder en bogholder, som har erfaring med at bogføre i Billy.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt i Billy

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Få mere ud af Billy med en erfaren bogholder

Med en bogholder som er velbevandret i bogføring med Billy, slipper du dels for at skulle bruge tid på bogføre i hverdagen, og er sikker på at alt bliver bogført korrekt.

Så får du mere tid til at drive din virksomhed, og for at gå bogføringsamok op til momsafregningen. Og du skal ikke til at finde ud af, hvordan repræsentation, pension og et depositum bogføres korrekt i Billy.

Samtidig kan du få sat nogle af de avancerede funktioner og integrationer op, som du måske ikke en gang kender. Derved kan du få automatiseret og digitaliseret mere af firmaets administration.

Endelig kan en erfaren bogholder hjælpe dig med at sætte Billy op, så alle dine bilag bliver gemt digitalt, sådan som de skal efter den nye bogføringslovgivning.

Sådan finder du en dygtig bogholder til Billy

Så der er kort sagt rigtig mange fordele ved at finde en bogholder, der kender Billy, som kan stå for din bogføring.

Her vil de fleste gå efter at finde en lokal bogholder med erfaring i Billy, som lige kan komme forbi, og klare bogføringen. Eller ansatte en bogholder på fuld tid i virksomheden, den dag der er behov for det.

Men fordi din bogføring skal til at foregå digitalt, er der ikke længere nogle fysiske bilag, der skal håndteres. Og skulle der komme en faktura eller et andet bilag på papir, kan du bare tage et billede af det med mobiltelefonen eller Billys mobilapp. Så finder bilaget selv vej til regnskabsprogrammet.

Få en bogholder til Billy fra Retio by Zignifikant

Derfor giver det god mening at lægge bogføringen i Billy over til os. Vi kan både hjælpe dig med at digitalisere dit regnskab og alle firmaets administrative processer. Og klare det daglige bogholderi i Billy.

Vores team af dygtige Billy-bogholdere sikrer, at du altid får bogført alle bilag korrekt – og vi kan også håndtere firmaer, som f.eks. har en webshop, sælger SAAS-løsninger eller har andre aktiviteter, som almindelige bogholdere normalt ikke er inde i.

Du får en fast bogholder, som tager sig af din bogføring. Og når han eller hun er syg, på ferie eller på efteruddannelse, tager en af de andre over.

Så er du sikker på, at du altid har et opdateret regnskab, hvor du kan stole på tallene. Det gør det mere trygt at træffe økonomiske beslutning for dit firma.

Så kontakt os i dag, og få et tilbud på en bogholder til Billy.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål