EKSPERTER I REGNSKABSPROGRAMMER

Bogholder til Business Central - sådan finder du den bedste løsning

Business Central

Har du brug for en ny bogholder til Microsoft Dynamics Business Central? Eller har du brug for flere ressourcer i bogholderiet til bogføringen? Så kan du enten fastansætte, finde en freelancer eller lægge bogføringen over til et firma, som er specialister både i bogføring i Business Central og digitalisering af virksomhedens administration. For snart skal regnskabet være helt digitalt.

Microsoft Dynamics 365 Business Central er Microsofts nye digitale ERP-løsning. Det kan tilpasses præcist til din virksomheds størrelse, branche og behov. Samtidig kan du nemt udvide funktionaliteten med over 2100 forskellige apps og diverse integrationstjenester i skyen.

Den største fordel ved Business Central er, at systemet gør det nemt at digitalisere alle administrative og andre arbejdsgange i virksomheden. Det gør det lettere at leve op til de nye digitale krav til dit firmas administration og regnskab, som SKAT indfører i de kommende år.

Hvordan finder du en bogholder til Business Central?

Bruger du Microsoft Business Central i firmaet, er det selvfølgelig vigtigt, at din nye bogholder kender systemet. Det er der heldigvis forholdsvis mange, som gør – også selv om systemet er forholdsvist nyt.

Så er du på jagt efter en bogholder, du skal fastansætte, er du sikker på at få mange ansøgninger.

Samtidig er det forholdsvis nemt at lære, hvis bogholderen kender et af de gamle Microsoft Dynamics ERP-systemer.

Det kan også være, du ikke ønsker at fastansætte din nye bogholder. Enten fordi du ikke synes, firmaet er stort nok til det. Eller fordi du har brug for – eventuelt midlertidigt – at udvide bemandingen i bogholderiet.

Så kan en lokal freelance bogholder være en god løsning.

Problemet er bare, at de oftest ikke er så godt klædt på, hvis du udover en bogholder også har brug for hjælp til at digitalisere bogføringen, så I kan leve op til din nye krav fra SKAT.

Få klaret bogføringen i Business Central over distancen

De nye krav fra SKAT handler bl.a. om, at alle bilag skal gemmes digitalt. Derfor behøver du ikke nødvendigvis vælge en lokal freelancebogholder. Eller i det hele taget have en bogholder fastansat i virksomheden.

Du kan vælge at hyre en bogholder til bogføringen i Business Central, som klarer opgave over distancen. For alle bilagene kan enten sendes digitalt til bogholderen, eller sendes direkte til regnskabet i Business Central. Og kommer der et enkelt papirbilag, er det bare at tage et billede med mobilen, og gøre det samme med det.

Det giver dig nogle helt nye muligheder for at finde en dygtig bogholder til Microsoft Business Central – og samtidig får hjælp til digitaliseringen af dit regnskab, og digitaliseringen af alle de administrative og andre arbejdsgange i virksomheden. Selv de mere komplekse og besværlige.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt i Business Central

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Få en bogholder til Business Central hos Retio By Zignifikant

Hos Retio by Zignifikant tilbyder vi dig bogføring i Business Central over distancen. Vi har også lokale afdelinger flere steder i landet. Så har du brug for bogføringshjælp i din virksomhed, kan vi oftest også klare det.

Udover bogføringen kan vi også hjælpe dig med at digitalisere og automatisere arbejdsgangene omkring regnskabet. Samt alle de andre arbejdsgange i firmaet. Det har vi arbejdet med siden 2005. Det gør os til den mest erfarne samarbejdspartner inden for digitalisering af virksomheder herhjemme.

Så uanset om du kun skal bruge en bogholder til Business Central, eller skal bruge hjælp til at leve op til din nye digitaliseringskrav i regnskabsloven, kan vi hjælpe.

Så kontakt os i dag, og få et tilbud. Kan du ikke tjene mere på at lægge bogføring eller digitalisering over til os, siger vi nej til opgaven. For vores målsætning er, at du altid skal kunne tjene de penge ind, som vi koster – og aftalen skal gerne kunne give dig flere penge end det.

Heldigvis er der ikke nogen Business Central-kunder, som vi har måttet sig nej til endnu. Så kontakt os trygt i dag, og vær sikker på at få en aftale, som du tjener mere på end den koster dig hver måned.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål