EKSPERTER I REGNSKABSPROGRAMMER

Hvor finder jeg en god bogholder til C5?

C5

Kører virksomhedens bogføring stadig i C5, kan det efterhånden være svært at finde en bogholder, som mestrer det. For Microsoft har travlt med at udfase det gode, gamle bogføringsprogram. Så hvad gør du, når du skal finde en bogholder til dit C5 bogholderi?

Økonomisystemet C5 stammer helt tilbage fra det gamle Damgaard Data. Det var dem som efter en fusion med konkurrenten Navision, endte med at blive købt op af Microsoft.

Selve C5-systemet var en videreførelse af det gamle DOS-baserede Concorde C4. Det var – ligesom C5 – et regnskabsprogram til mindre virksomheder.

C5 havde lidt svært ved at finde sine ben i den nye Microsoft Dynamics-familie, og senest er Microsoft begyndt at udfase systemet til fordel for Microsoft Dynamics Business Central.

Derfor er der færre og færre bogholdere, som tilbyder bogføring i C5.

Hvordan finder jeg så en bogholder til C5?

Det er dog stadig muligt at finde bogholdere, som kender og arbejder i C5. Mange af dem sidder lokalt rundt om i landet. Så bor du ikke lige i nærheden af sådan en bogholder, har du en udfordring.

Det får du også, når vi snart skal til at gemme alle bilag digitalt og digitalisere arbejdsgangene omkring regnskabet. Samt kunne modtage elektroniske fakturaer og have digitale sikkerhedskopier af bilag og andet regnskabsmateriale.

Her er du nødt til at supplere C5 med forskellige online tjenester og digitaliseringssystemer.

Så udover at finde en bogholder, der kender C5, er det også en god ide at finde én, som kan hjælpe dig med at løse disse udfordringer.

Få hjælp af eksperter i digitalisering og automatisering af bogholderiet

Her kan du med fordel tage fat i Retio by Zinifikant. Vi har specialiseret os i at digitalisere og automatisere bogføring, administration og andre arbejdsgange i danske virksomheder – og har faktisk ikke lavet andet, siden vi startede i 2005.

Samtidig tilbyder vi hjælp til bogføringen – enten over distancen eller med en bogholder, der kommer ud til dig. Så har vi ikke et kontor lige i nærheden af dit firma, kan vi stadig hjælpe dig.

For når alle bilag alligevel skal til at være digitale, er det nemt at sende dem videre til os. Og skulle der dukke et papirbilag op, er det bare at tage et billede af det med mobiltelefonen og sende det til os. Enten på mail eller via nogle af de digitale tjenester, som vi kan hjælpe dig med at sætte op.

Endelig kan vi også hjælpe dig med at få dit regnskab over i Microsoft Dynamics Business Central, og sætte alting op, så både bogføring og administrative arbejdsgange kører præcist, som lovgivningen snart kræver det.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt i C5

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Få en bogholder til C5 hos Retio By Zignifikant

Så har du brug for en erfaren bogholder til at køre bogføringen i C5? Og har du måske også brug for at få digitaliseret bilag og arbejdsgange omkring dit regnskab, så dit firma lever op til de nye krav til bogføringen?

Så kontakt os i dag, og få en fast pris på bogføring i C5, og et godt tilbud på at få digitaliseret og automatiseret din administration.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål