EKSPERTER I REGNSKABSPROGRAMMER

Hvordan finder du en bogholder til regnskabsprogrammet Dinero?

Dinero

Anvender du regnskabsprogrammet Dinero fra Visma, er det vigtigt, at du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt i Dinero. Det giver dig den mest effektive bogføring og mindsker risikoen for fejlposteringer. Samtidig får du nemmere ved at udnytte de mange fordele og integrationer, som følger med, hvis du har valgt at investere i Dinero Pro.

Regnskabsprogrammet Dinero blev oprindelig lanceret i 2010 som et gratis regnskabsprogram af to freelancere. De sad altid og svedte over firmaregnskabet, når de skulle afregne moms eller sende fakturaer til kunderne.

For regnskabsprogrammer var dyre og opbygget, som computerprogrammer så ud i 1980’erne. Det gjorde dem ikke bare bekostelige at anskaffe for små selvstændige, men også svære at bruge.

Det ville de gerne lave om på med et regnskabsprogram, der var gratis at bruge uden begrænsninger i antallet af posteringer. Det blev til bogføringsprogrammet Kassekladde.dk, som hurtigt blev populært hos de små selvstændige, som var medlem af Amino-netværket.

Her fik den kendte iværksætter, Martin Thorborg, øje på det smarte, nye regnskabsprogram og besluttede sig for at gå ind i projektet. Det blev til det, vi kender som Dinero i dag – og som siden 2016 har været en del af den norske Visma-koncern. Det er dem, der også ejer online regnskabsprogrammet e-conomic.

Egentlig behøver du ikke en bogholder til Dinero

I dag foregår bogføringen i Dinero ved hjælp af kunstig intelligens. Det gør det nemt at være bogholder i dit eget firma. For Dinero foreslår selv, hvordan du bogfører de enkelte bilag. Så du behøver faktisk ikke have nogen som helst form for uddannelse i bogføring eller kende noget til debet, kredit eller de andre begreber og regler for det dobbelte bogholderi.

Samtidig giver Dinero – selv i gratisudgaven Dinero Starter – mulighed for at opbevare alle dine bilag digitalt i regnskabet. Det gør det nemt at leve op til de nye digitale bogføringsregler, som snart træder i kraft.

Udnyt mulighederne bedre med en bogholder, som er ekspert i Dinero

Men ud over en gratisudgave af Dinero kan du i dag også vælge at købe et abonnement på Dinero Pro. Her får du en masse smarte integrationsmuligheder, som gør det nemt at automatisere arbejdsgangene omkring bogføringen.

Det kræver et lidt større kendskab til både digital bogføring, automatisering og den teknologi, som ligger bag.

Derfor giver det god mening at ansætte en bogholder, som er ekspert i Dinero. For en bogholder som kender Dinero, sikrer dig ikke alene, at alt bliver bogført korrekt. Han eller hun vil oftest også kunne hjælpe dig med at sætte de mange forskellige integrationer til betalingsgateways, SKAT og banken op, så de kører, som de skal.

Samtidig kan en ekspert i bogføring med Dinero også hjælpe dig med at tilpasse kontoplanen, så den passer bedre til din virksomhed. Det er en funktion, der også er tilgængelig i den gratis Dinero Starter.

Så selvom du bruger gratisudgaven, kan det være en god idé at investere de penge, du sparer på dit regnskabsprogram, i en ressource, som har forstand på bogføring i Dinero.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt i Dinero

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

En bogholder til Dinero behøver ikke bo lige i nærheden

Med de mange muligheder for at digitalisere og automatisere regnskabet med Dinero, behøver du ikke vælge en bogholder til Dinero, som bor lige i nærheden.

Din nye bogholder kan bo, hvor det skal være. For Dinero kan sættes op, så bilagene automatisk finder vej til regnskabsprogrammet – og ”bare” skal bogføres korrekt.

Få hjælp til bogføringen i Dinero hos Retio by Zignifikant

Hos Retio by Zignifikant har vi din nye bogholder til regnskabsprogrammet Dinero – og alle de andre populære regnskabsprogrammer, der findes på markedet i dag.

Så uanset om du kører bogføringen i Dinero, e-conomic, Billys, Uniconta eller et af Microsofts bogføringsprogrammer, kan vi klare bogholderiet for dig og dit firma over distancen.

Kontakt os i dag, og få en pris på bogholderi i Dinero.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål