EKSPERTER I REGNSKABSPROGRAMMER

Hvor finder du en god bogholder til e-conomic?

e-conomic

E-conomic bogføring kan være svært at få tid til i hverdagen, når du også skal passe dit firma. Samtidig giver e-conomic dig en masse avancerede muligheder. De kan lette din hverdag med regnskabet. Men kender du dem ikke, eller ved, hvordan de sættes op, er det svært at udnytte dem. Derfor er det en god ide at finde en bogholder, som er god til e-conomic.

Oprindelig var det en dansk revisor som ”opfandt” online regnskabsprogrammet e-conomic i 2001. Han synes der manglede et ordentligt redskab til samarbejdet mellem kunde og revisor, som hverken var dyrt eller besværligt for kunden at bruge.

Derfor sammensatte han en gruppe af ildsjæle, som sammen skabte onlinetjenesten e-conomic.

I dag er ”programmet” opkøbt af den norske Visma-koncern. De hjælper millioner af små og store firmaer over hele Europa med at gøre arbejdet med regnskab og administration lettere.

De fleste kan bogføre i e-conomic

Den daglige bogføring i e-conomic kan sagtens klares, uden at du kender noget til hverken det dobbelt bogholderi eller e-conomics mere avancerede funktioner. For e-conomic er intuitivt og nemt at bruge.

Men tit kommer du ud for transaktioner, det kan være svært at finde ud af, hvordan skal bogføres, fordi du ikke kender til bogføringsregler og kontoplan. F.eks. hvordan du bogfører indskudt kapital, indkøb af værktøj eller mobilepay gebyrer i e-conomic.

I den slags situationer kan der være rart at have en erfaren bogholder til at forestå bogføringen i e-conomic.

Men det kan være svært at finde tiden

Er du nystartet eller en lille virksomhed, kan det også være svært at finde tid i hverdagen til at holde bogføringen opdateret. Derfor ender det nemt med, at du står med en kæmpe bunke bilag, som skal bogføres i en fart, hver gang du skal afregne moms.

Samtidig skal der bruges mere tid på bogføringen i takt med at dit firma vokser. Derfor kan det før eller siden blive nødvendigt at finde en bogholder til e-conomic.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt i e-conomic

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Udnyt e-conomic bedre med en erfaren bogholder

Med en bogholder som er dygtig til e-conomic, slipper du for at bruge tid på bogføringen i din virksomhed. Samtidig er du sikker på, at alt bogføres korrekt, og at du aldrig skal ud i marathon-bogføring op til en moms- eller regnskabsafslutning.

Det giver dig desuden den fordel, at du kan udnytte programmet bedre. For en bogholder med erfaring i e-conomic kan oftest også opsætte en masse af de mere avancerede funktioner og integrationer. De kan bruges til at automatisere og digitalisere din virksomhed.

For dit firma står sikkert – lige som alle andre – foran at skulle digitalisere bogføringen, for at kunne leve op til de nye bogføringskrav. Her kan en erfaren bogholder hjælpe dig med at sætte både e-conomic og alle dine administrative arbejdsgange op, så det hele kører digitalt.

Hvordan finder du en erfaren bogholder til e-conomic

Når du skal finde en bogholder til at køre dit regnskab i e-conomic, er din første tanke sikkert at finde en, som bor i nabolaget. Så kan vedkommende komme forbi, og føre regnskabet i virksomheden.

Men når din bogføring alligevel skal til at foregå helt digitalt, er der ikke længere en masse papirbilag, som der skal holdes styr på. Og de få, som måtte være tilbage, kan du nemt tage et billede af med mobiltelefonen, og sende enten til bogholderen eller direkte til regnskabsprogrammet.

Derfor kan din bogholder i praksis sidde i Frederikshavn og bogføre i e-conomics, selv om dit firma holder til i Gedser. For når bilagene og informationerne fra firmaets andre systemer – f.eks. jeres webshop – kører digitalt, kan alle bilag og relevante data selv finde vej til e-conomic.

Få hjælp til e-conomic bogføringen hos Retio by Zignifikant

Hos Retio by Zignifikant har vi samlet et team af erfarne bogholdere, som kender e-conomic som deres egen bukselomme. Så selv om du får en fast bogholder til at køre dit regnskab hos os, er der altid en anden, som kan tage over, når din faste bogholder er syg, holder ferie eller er på kursus.

Samtidig kan vores e-conomic bogholdere sparre med hinanden og dele erfaringer. Det sikrer, at alting bogføres korrekt. Og har du en webshop, driver du en SAAS-tjeneste eller sælger andre specialprodukter, er du også sikker på, at vi har kompetencerne til at køre bogføringen.

Endelig kan du også være sikker på, at vi altid er opdateret – både med de nyeste muligheder i e-conomic og de nyeste regelændringer og lovkrav.

Så kontakt os i dag, og få en pris på, hvad det vil koste dig at lade os køre din bogføring i e-conomic.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål