EKSPERTER I REGNSKABSPROGRAMMER

Brug for en bogholder til Uniconta?

Uniconta

En Uniconta bogholder kan hjælpe din virksomhed med bogføringen i regnskabsprogrammet Uniconta. Så får du mere tid til at drive din virksomhed – og er sikker på at alt er bogført rigtigt. Samtidig kan du udnytte de mange muligheder for at automatisere og digitalisere bogføringen, som Uniconta tilbyder. Det gør det nemmere at leve op til den nye bogføringslov.

Uniconta er et moderne bogføringsprogram, som er skabt at manden bag Microsoft Dynamics AX og C5. Sammen med sin bror grundlagde han i sin tid Damgaard Data. De fusionerede som bekendt med konkurrenten Navision, og endte med at blive købt op af Microsoft i 2002.

Nu er han tilbage med regnskabsprogrammet Uniconta. Det er både enklere, billigere og mindre udfordrende at benytte end Microsoft Dynamics-produkterne. Og så er det dansk helt ned i kildekoden.

Lettere at bogføre i Uniconta

Samtidig er det væsentlig lettere at bogføre i Uniconta end i de traditionelle bogføringsprogrammer. Så nemt, at du i praksis kan gøre det selv.

Det kan være tillokkende soform en nystartet eller lille virksomhed.

Men hånden på hjertet. Har du tid til det i hverdagen, når du samtidig skal have tid til kunderne, medarbejderne og drive din virksomhed?

Du ender nemt med at hænge bagud med bogføringen

Alt for mange virksomhedsejere, som klarer bogføringen selv, ender med en bunke bilag, som skal bogføres på en gang, når momsafregningen står for døren.

Samtidig kan det være svært at vælge den rigtige bogføring af nye eller uvante bilag. Og bogføringen tager bare mere og mere af din tid, jo mere dit firma får at lave og jo flere ansatte, der bliver.

Endelig er der alt det der med, at du skal til at digitalisere dine bilag og dine arbejdsgange, hvis du vil leve op til de nye krav fra SKAT.

Det er vigtigt du finder en bogholder, som kan bogføre korrekt i Uniconta

– Det kan vi hos Retio by Zignifikant

Find en bogholder til Uniconta – og få mere tid til din forretning

Derfor bliver det før eller siden nødvendigt at finde en bogholder, som kender Uniconta, der kan klare bogføringen. Så slipper du for at bruge tid på bogføring i hverdagen – og for at skulle bogføre flere dage i træk nat og dag, hver gang du skal afregne moms.

Samtidig er du sikker på, at alt er bogført korrekt. Så kan du bedre stole på tallene i dit regnskab.

Endelig kan en bogholder med god forstand på Uniconta hjælpe dig med at sætte alle de mere avancerede funktioner op i programmet. Og bruge det særlige Paperflow-modul til at digitalisere bilagene og arbejdsgangene i firmaets administration.

Så sparer du og de andre medarbejdere en helt masse tid i dagligdagen. Og dit firma kommer til at leve op til de nye krav om digitale bilag og digitale arbejdsgange omkring bogholderiet.

Få hjælp til bogføringen i Uniconta af Retio by Zignifikant

Men hvor finder du en dygtig bogholder, som kender Uniconta helt ind til benet?

De fleste vil lede lokalt. Men fordi alle bilag er digitale – eller du bare kan tage et billede af de papirbilag, som du får – er der ikke længere nogle fysiske bilag, der skal bogføres.

Derfor kan du lige så godt vælge en bogholder, som bor i den stikmodsatte ende af landet til at stå for regnskabet. F.eks. Retio by Zignifikant.

Vi har arbejdet med automatisering og digitalisering af bogholderi og administration siden 2005. Så vi er nogle af de mest erfarne på markedet herhjemme. Det gør os til et trygt valg, når du skal have digitaliseret din virksomheds regnskab.

Få bogført, som du ønsker det

Hos os får du en fast bogholder, som klarer din bogføring i hverdagen. Men når han eller hun er syg, på ferie eller på efteruddannelse, er der en lige så erfaren kollega, som tager over.

For vi har et stort team af bogholdere med stor ekspertise i Uniconta. Og vil du helst have, at vi kommer forbi, og bogfører hos dig, har vi afdelinger over det meste af landet.

Derfor kan du være sikker på, at dit regnskab altid er up-to-date, og at alt er bogført korrekt. Også hvis du driver en webshop, sælger SAAS-løsninger eller laver noget andet, som kun de færreste bogholdere har erfaring med.

Så kontakt os i dag, og få et godt tilbud på din bogføring i Uniconta.

Vores services
Digitalisering af bogholderiet
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Outsource bogholderiet
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Controlling
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lønadministration
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Ekstern CFO / økonomichef
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Lej en bogholder
Lej en ekstern bogholder, som kan klare bogføringen
Hos Retio by Zignifikant
Karriere
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Ledige stillinger
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål
Kultur
Vi digitaliserer dit bogholderi, så du kommer trygt i mål